duke75 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Nie no Seba zdolny jest... kiedyś zostawiłem u niego pharmindex tzn. taki spis leków zarejestrowanych i dopusczonych do sprzedaży w Polsce, ksiązka wygląda jak encyklopedia w jednym tomie. Skubaniec wpruł to na blache bo mu sie kiedyś nudziło.... :biggrin: Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Duke, nie odpisałeś mi w jakiej cenie ten polecany przez Ciebie 900SS :bigrazz: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Dzięki za przyklekotanie się na naszą chałturę w 2oo. Z taką publiką spokojnie podbijemy świat show-biznesu :) pozdr Fajny koncercik, daliście czadu chłopaki :lalag: WNIMANIE. W sobotę z Edkiem Edhaustem wybieramy się do chłopaków z Motostodoły na zlocik. Kto jedzie z nami? :buttrock: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Co wy mi tu wypisujecie... :eek: łeb to może i mam ale przy wyższych ilościach procentów i tak wysiada :banghead: Sihaja co się na sms nie odzywasz że motór odpalił. Na kabelki możemy się umówić w przyszłym tygodniu. Pozdr. Seb Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuBBeN Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 (edytowane) WNIMANIE. W sobotę z Edkiem Edhaustem wybieramy się do chłopaków z Motostodoły na zlocik. Kto jedzie z nami? :buttrock: Fajny koncercik, daliście czadu chłopaki :lalag: Jak się wyrobię to chiba ja podskoczę :) będzie widać na miejscu. Edytowane 9 Lipca 2009 przez RuBBeN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 A widzieliście to jak we własnym zkresie zrobić TERMI... w swoim S2r ,S4r ? http://www.ducati-upnorth.com/forum/showthread.php?t=7504 Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 No nieźle gość się napocił żeby to pociąć... Ale przynajmniej wiadomo jak to jest zbudowane. Pozdr Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
www Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Jakis czas temu mialem niedomagania silnika, koledzy dawali mi rozne rady co moze byc przyczyna. Po namysle postawilem na lewa cewke, zauwazylem ze byla zasniedziala, a swieca w gornym cylindrze troche za ciemna. Swiece wymienilem i nie pomoglo, wiec wymienilem cewke i teraz wszystko gra i nareszcie mam z powrotem 100% mocy :biggrin: . Pewnie mialem troche szczescia ze tak szybko trafilem, bo przyczyn moglo byc mnostwo. Koszt tez niewielki, bo za dwie cewki razem z przewodami dalem 50 euro, a juz mnie straszono kosztami ponad 800 euro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sihaja Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Sihaja co się na sms nie odzywasz że motór odpalił. Na kabelki możemy się umówić w przyszłym tygodniu. Pozdr. Seb A, bo taki zajęty byłeś ;) Odpalił, jeździ i oby tak dalej. Źle mi było bez niego... Pharmindex jest nudny, jak nie ma podstaw. To może ja jaką inną fajną książkę przywiozę? Pozdrowionka dla wszystkich :) Cytuj Fakt, iż jakiś pogląd jest szeroko rozpowszechniony, nie stanowi żadnego dowodu na to, że nie jest on całkowicie absurdalny. Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne. Bertrand Russell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Czy ktoś z Krakowa może looknąć na tego Duka: http://www.allegro.pl/item690650358_ducati..._900_2000r.html Wygląda zacnie i się przymierzam do niego :buttrock: W związku z powyższym oddam Desmo Wdowę w dobre ręce :biggrin: Zdjęcia Wdowy na różnych etapach motania: http://picasaweb.google.com/franekfilm/DesmoWdowa# Doszedł stalowy oplot do hamulca, nowe klocki Carbone Lorraine, nowy olej i filterek :lalag: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Rocznik 2000, a starszego typu zawias i hamulce? Oby to nie był powypadek z uciętym przodem i dołożonym ze starszej wersji..., albo motocykl "odmłodzony"...Pozdr. J-748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Franek- czytasz czasem PW? Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Franek- czytasz czasem PW? Czasem, jak jestem w domu :icon_mrgreen: Odpisałem :lalag: Rocznik 2000, a starszego typu zawias i hamulce? Oby to nie był powypadek z uciętym przodem i dołożonym ze starszej wersji..., albo motocykl "odmłodzony"...Pozdr. J-748 S. Raczej to drugie, zresztą najpierw trzeba looknąć a potem się napalać. Dzięki Klekot za maila, książki powinieneś pisać :icon_mrgreen: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sihaja Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 (edytowane) Czy ktoś z Krakowa może looknąć na tego Duka: http://www.allegro.pl/item690650358_ducati..._900_2000r.html Zerknąć mogę ;) ale lepiej, by zrobił to ktoś bardziej kompetentny. Jeśli nikt lepiej zorientowany nie da rady, oglądnę. Ale wiele się ode mnie nie dowiesz. Edytowane 18 Lipca 2009 przez Sihaja Cytuj Fakt, iż jakiś pogląd jest szeroko rozpowszechniony, nie stanowi żadnego dowodu na to, że nie jest on całkowicie absurdalny. Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne. Bertrand Russell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Aby o Ducati i wszystkiem tem co się dookoła nich dzieje :icon_mrgreen: :lalag: :notworthy: , Trzymaj się Kuzyn. Pozdr. J-748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi