Skocz do zawartości

Ducati... ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ma, że koniec sezonu. Ja się jeszcze musze nacieszyć :)

Witam Kolegę, może się kiedys spotkamy... choć ja w Wieliczce od pół roku, a znam... trasę Kraków-os Szymanowskiego. :)

Fakt, iż jakiś pogląd jest szeroko rozpowszechniony, nie stanowi żadnego dowodu na to, że nie jest on całkowicie absurdalny. Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne.

Bertrand Russell

BTW pytanie: w jakich modelach m600 (rocznikach) był obrotomierz? bo niektóre mają, i teraz nie wiem, czy to wszystko akcesoryjne

TIA

jeszua

„Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.”
[R. Kapuściński]

hej

dopiero 620 mialy obrotomierze.

Do 600 moiżna dokupic kokpoit z carbonu i dołożyć obrotomierz, albo kupić kokpit z obrotomierzem umieszczonym nad kontrolkami. jest chyba wychyłowy. Spotkać można również wersje z obrotomierzem wstawionym w miejsce kontrolek - wtedy kontrolki są zrobione z diód LED. Słabo wygląda ale działa. Obrotomierz to również diody LED ustawione w kolejności zielone, żółte i czerwone. Jednak nie wiem jakim obrotom odpowiadają poszczególne zakresy.

Ja 600 jeżdże na wibracje :icon_eek: inni na ucho

Pozdrawiam

Assen nalezy do Stonera- zajal 1 miejsce , drugi ze strata ponad 11 sek. Pedrosa, a ulubieniec pewnej mniejszosci byl 11- poniewaz stracil nerw i podcial zawodnika na 1 kolku, wstal i dojechal wyprzedzajac Melandra i Eliasza...

Jeszua o o so chodzi z tym obrotomierzem w Ducach to nie jest niezbedne- jedzie sie i tak na sluch :biggrin: ;)

Forza Ducati. Pozdr. Janek Klekotek 748 S.

Jeszua o o so chodzi z tym obrotomierzem w Ducach to nie jest niezbedne- jedzie sie i tak na sluch

I na łaskotki- jak mnie zaczyna łaskotać w ręce- zmieniam :icon_mrgreen:

Mam do oddania, sprzedania, wymiany- wszystkie plastiki, zegary, owiewka, szyba do 600ss 95. Część już, reszta w niedalekiej przyszłości.

Przy okazji- jaki jest rozstaw śrub mocujących przedni błotnik w Monsterze?

franek

p.s. Brat szuka transportu moto z UK-krainy. Jedzie z dziećmi do ojczyzny ucałować ziemię , moto chce przywieźć, coby pohulać przez 2 tyg.

Termin- połowa lipca. Druga połowa lipca. Ale nie siedemnastego..

Edytowane przez franekfilm

I na łaskotki- jak mnie zaczyna łaskotać w ręce- zmieniam :icon_mrgreen:

świetny pomysł. a czerwone pole objawia się drapaniem w podeszwę stóp, czy łaskotaniem w męskie klejnoty? :icon_mrgreen:

pytanie wynikało z chęci stwierdzenia poziomu oryginalności oglądanych w ogłoszeniach egzemplarzy. tylko i wyłącznie

jsz

„Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.”
[R. Kapuściński]

łaskotaniem w męskie klejnoty? :icon_mrgreen:

Znam wiele ciekawszych sposobów na to niż jazda Ducati :icon_mrgreen:

Czasami również kończących się wchodzeniem na czerwone pole....

A propos ogłoszeń- może kupisz Duka z poduszką powietrzną, niestety wystrzeloną- patrz pierwsze zdjęcie :icon_mrgreen:

http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=383643150

Hallo, dzisiaj zaliczylismy zlot we Wrzesni. Juz wieczorem zdjecia z imprezy w naszej galerii ;-]

Pzdr, forza pierdziele :)

No to szkoda że nie mogliśmy być.... Napisz Jacek kto był.

Pozrowionka dla klekotów.

hose

:)

No to szkoda że nie mogliśmy być.... Napisz Jacek kto był.

Pozrowionka dla klekotów.

hose

No szkoda, ze Was bracholki nie bylo ale moze nastepnym razem? Bylo mokro i wesolo, niepelna galeria juz jest. Tam wszystko zobaczysz. Pzdr

Szczegolnie ze to b. nieudany model Ducati..., a jesli chodzi o stopien oryginalnosci- to ma tak na oko 30 % a reszta to jakas kaszana... , wartosc motonga to tak ok. 1500-1800 zl tylko po to zeby jako tako doprowadzic do stanu oryginalonosci, i postawic do salonu.

A niech kto zadzwoni do goscia czy w koncu to Desmo, czy GTV niech sie zdecyduje...no i o co chodzi z tym kublem- czy chodzi o kibel???

Narazie Trzymta sie...Pozdr.Janek klekotek 748 S.

Edytowane przez jannikiel

Witam,

sluchajta chlopaki i dziewczyny. Gdzie moge poszukac jakis przylansowanych lusterek wstecznych do monstera. Na stronie Ducati sa trzy ladne sztuki, ale chcialbym tez znac cene przed zamowieniem.

Oryginalne to chyba nawet w chinach nie sa robione bo takiego badziewia to jeszcze nie widzialem.

Luc