Frencci Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 A czy mają na Moto-Bazarze "koromesło z 4-rema łożyskamy" :) ? Ktoś słyszał ? a może widział takie cós ? ;) Pozdrawiam PS:jakby ktoś chciał wiedzieć gdzie je kupiłem to podam na priv :wink: Niecały tysiak wyszedł za komplet opon :D Rany, Uparciuchu - jednak kupiles Pirelli :) Niech sluza dobrze :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balzac Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 A jakie kupiłeś? Te zwykłe czy Corsa czy Strada? Chyba ma takie "zwykłe" Diabły :icon_razz: Przód:120/70 ZR 17 M/C TL 58W DIABLO FRONTTył: 180/55 ZR 17 M/C TL 73W DIABLO Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 No własnie one są najlepsze. Będziesz zadowolony!Pozdro Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desmo77 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Witam, A nikt z towarzystwa nie jeździ na Bridgestonach Battlax BT 021?Pytam, ponieważ właśnie takie zainstalowałem w monsterze i jestem ciekawy opinii.Pozdrawiam,Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gomez Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Pamietacie zapadniety bak w 750ss :D Myslicie, ze warto zalicytowac : http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...:MEWA:IT&ih=001 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Pamietacie zapadniety bak w 750ss :( Myslicie, ze warto zalicytowac : http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...:MEWA:IT&ih=001 ?? Warto poobserwowac, bedziesz mial po klopocie gdy kupisz za jakas dobra cene ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Spróbować możesz ale znając Niemców to wystrzelą jakimiś dziwnymi kwotami w ostanich sekundach aukcji choc próbować trzeba bo czasem zasypiają :( Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slabypromil749 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Witam,Pojeździłem dziś troszkę po miescie (wielkie korki)Przy normalnej jeździe 749 ma 69-70 stopni, natomiast podczas stania nagrzewa się do 105 stopni i wtedy pod d... robi się inferno.Czy to jest normalne, może ktoś ma doświadczenie?Dyięki za info.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 (edytowane) A wentylator dziala?? Z Rychem gadalem i mowil ze w 749/999 normalnie temp dochodzi i potem po zalaczeniu wentylatora spada i dalej znow rosnie w korku itd.... i tak generalnie robi sie goraco pod tylkiem, dlatego jezdzimy na Ducati w skorach:-)) Edytowane 6 Czerwca 2008 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slabypromil749 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 A wentylator dziala?? Z Rychem gadalem i mowil ze w 749/999 normalnie temp dochodzi i potem po zalaczeniu wentylatora spada i dalej znow rosnie w korku itd.... i tak generalnie robi sie goraco pod tylkiem, dlatego jezdzimy na Ducati w skorach:-)) Dokładnie tak jak piszesz, zresztą to sprzęt od Was.dziękipozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Witam,Pojeździłem dziś troszkę po miescie (wielkie korki)Przy normalnej jeździe 749 ma 69-70 stopni, natomiast podczas stania nagrzewa się do 105 stopni i wtedy pod d... robi się inferno.Czy to jest normalne, może ktoś ma doświadczenie?Dyięki za info.Pozdrawiam U mnie pomimo dzialajacych wentyli dochodzi czasami chyba do 110st. i tak jest od zawsze ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slabypromil749 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Dzięki,Nie przegrzewa się a to najważniejsze.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 (edytowane) Słuchajta Chłopy, mamy plan,żeby w niedziele przejechac sie na Słowacje.Do tej pory chętni to: ja, Darkmann, Świażak i Joy. Kto się jeszcze pisze? Aha nie wiecie jakie ciśnienie ma byc w oponach w SS1000? rozmiar to 120/70 i 180/55 Edytowane 6 Czerwca 2008 przez duke75 Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Witam. Jarek Frankowski, lat 39, zarażony motocyklami 22 lata. Zaczynałem od ruskich sprzętów, awo, junaka. piękne czasy :( . Potem japonia czoperowa. W końcu Ducati stucati- model 600ss, 1995r. Już wiem, że zostanę przy tej marce. Nadszedł czas dostosowania sprzęta do własnej koncepcji- na pierwszy ogień poszły owiewki, dalej przednia lampa, zegary, szyba, dalej tył.Przez ten wątek nie przebrnąłem do końca, wymiękłem koło 50 strony :flesje: , ale widzę, że towarzystwo zacne, może jak dla mnie za dużo rozprawiające o trunkach ;) Chętnie włączę się w dyskusje, na razie służę opinią nt.jazdy 600ss, wadach i zaletach.Przy okazji prośba- szukam lagi lewej, niecieknącej, może być w komplecie z prawą.Pozdrawiam wszystkich ducniętych :wink: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Witam. Jarek Frankowski, lat 39, zarażony motocyklami 22 lata. Zaczynałem od ruskich sprzętów, awo, junaka. piękne czasy :( . Potem japonia czoperowa. W końcu Ducati stucati- model 600ss, 1995r. Już wiem, że zostanę przy tej marce. Nadszedł czas dostosowania sprzęta do własnej koncepcji- na pierwszy ogień poszły owiewki, dalej przednia lampa, zegary, szyba, dalej tył.Przez ten wątek nie przebrnąłem do końca, wymiękłem koło 50 strony :wink: , ale widzę, że towarzystwo zacne, może jak dla mnie za dużo rozprawiające o trunkach ;) Chętnie włączę się w dyskusje, na razie służę opinią nt.jazdy 600ss, wadach i zaletach.Przy okazji prośba- szukam lagi lewej, niecieknącej, może być w komplecie z prawą.Pozdrawiam wszystkich ducniętych :lalag: No nie!- nie moge nastepny Desmowariat :flesje: :lalag: :clap: ;) Witaj Stary w naszym gronie. Jaca- tez 'Franek' 'z nazwiska' ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi