edzio Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Moge Ci pomóc. Daj mi link a ja to dla Ciebie kupie...http://cgi.ebay.de/Privat-Ducati-ST4-Sitzb...1QQcmdZViewItem Ja myśle że to bardzo dobry motocykl, dynamiczny i wygody, dla mnie jest rewelacja, po za tym to DUCATI. :) Mapei- sciagnij sobie ze strony www.ducati.com Monstera 900 z 2000 roku( np Mettalic) i bedziesz wiedzial- co do paskow to co rozni ludzie to inne opinie- ja tam spotkalem sie ze i Gates paski sa dobre- zapytaj zreszta Edka- nick edzio on ma takie dziewęćsetkie :D , co do fajkowanioswiecowania- zalecalbym daleko idaca ostroznosc!!! Zawsze przy probach w fajce musi byc swieca- lub czujnik do sprawdzania iskry oczywiscie zmasowany-inaczej grozi to nieodwracalnym uszkodzeniem modula zaplonowego- szczegolnie wrazliwy jest Ducati Ellecctronica Jesli chodzi o niechodzenie na 1 gar- Twe myslenie prawidlowym jest, rzeczywiscie najwpierw wykreca sie swiece i sprawdza iskre oraz kolor swiecy by poczynic ewentualne dalsze kroki, jak nie widac iskry- wkrecic nowa i sprawdzic, jak dalej nie ma to jeszcze czujnikiem sprawdzic w ciemnosciach czy jakakolwiek iskra sie pojawia- jak brak to wiadomo- problem elektryczno/elektroniczny( moze byc glupia wsuwka, ale i modul).Jak iskrum jest a swieca ma kolor niekoniecznie przypominajacy kawe z mlekiem, czy jasny braz- problem tkwi w zasilnaniu- gdzies w ukladzie paliwowym- i tu trza sprawdzac po kolei od zbiornika czy leci, potem tam chyba jest pompa( nie pamietam czy podcisnieniowy zawor, czy pompa elektryczna- ale edzio poamieta), potem filterki czy maja przeplyw, no i gazniki. Tak pomogę podpowiem doradzę pamientam za paski zapłaciłem za komplet z GATES 74pln za komplet .a te w Ducati w serwisie wczle nie są lepsze ,różnią się tylko kolorem nadruku który jest czerwony i posiada napis DUCATI i wielocyfrowy nr.katalogowy z ducati.a tak poza tym to te same paski bo też GATES ,no i różnią się oczywiście ceną. Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Edzio, jak jestes zdecydowany na 100% to daj limit do jakiego mam licytowac a ja to zalicytuje. Potem się umówimy co do odbioru i zwrotu kasy. Aha wysałałem mu maila czy akceptuje PayPal bo jak nie to będziemy miec problem z zapłaceniem. Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi-r Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Witam Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z Dukatem Monsterem S4R (a najchętniej z silnikiem 130HP)? Spostrzeżenia, komentarze bardzo mile widziane. PozdrawiamMario S4R ma 130KM?? To chyba z power commanderem :) :) - nie czepiam sie =) Nie kpij jak nie jesteś pewien ENGINE Type L-Twin cylinder, 4 valve per cylinder Desmodromic, liquid cooled Displacement 998 cc Bore x Stroke 100 x 63,5 mm Compression Ratio 11.4:1 Power* 95.7 kw - 130 hp @ 9500 rpm Torque* 103.9 Nm - 10.6 kgm @ 7500rpm Fuel injection Marelli electronic fuel injection, 50mm throttle body Exhaust 2 aluminium mufflers Emissions Euro3 SV_MarioA co do pytania o S4R, o co pytasz? Przypadkiem mam takiego monsterka :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świeżak Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Witam wszystkich Desmomaniakow! Nadeszly ciezkie czasy i musze sie pozbyc swojej mini kolekcji :wink: Oba motocykle sa bardzo zadbane, wrecz wypieszczone, zarejestrewane na mnie, z aktualnymi przegladami i ubezpieczeniem. Do obu posiadam komplet dokumentow, ksiazki serwisowe, manuale itp. Oba w wersji europejskiej. Ducati 748, rok prod. 2001, przebieg 16 000km- wydech BOS tytan - koncowki- blotnik tylny z carbonu- szyba MRA- piecio szprychowe kola- nowe opony Michelin Pilot Power 2CT - przebieg 150kmhttp://www.bikepics.com/members/vashthestampede/01748/Cena 21 000 zł. (lub rownowartosc w EUR) Ducati 999S, rok prod 2006, przebieg 6 100km- pelna linia wydechowa ZARD tytan / stal - wartosc ok. 2100 EUR- pokrywa sprzegla SpeedyMoto- docisk sprzegla SpeedyMoto- full zawias Ohlins- amortyzator skretu - Ohlins- filtry powietrza - Pipercross- tylny blotnik z carbonu - Ducati Performance- oslona kolektorow z carbonu- opony Michelin Pilot Power - mysle ze ten sezon spokojnie do objezdzenia- nowy komplet klockow hamulcowych - jeszcze w pudelku- nakladka zadupka - carbonhttp://www.bikepics.com/members/vashthestampede/06999s/Cena 54000 zł. (lub rownowartosc w EUR) Ducaty do obejrzenia w Krakowie. Osoby zainteresowane, lub znajace kogos kto jest zainteresowany ;) prosze o kontakt mailowy - [email protected] Pozdrawiam M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Edzio, jak jestes zdecydowany na 100% to daj limit do jakiego mam licytowac a ja to zalicytuje. Potem się umówimy co do odbioru i zwrotu kasy. Aha wysałałem mu maila czy akceptuje PayPal bo jak nie to będziemy miec problem z zapłaceniem. Nie licytuj bo kolega z naszego forum z Sandomirza posiadacz również ST4S postara mi się pomuc i je kupić.Dziekuje Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 (edytowane) Witam Desmofani....rozgladam sie za Ducati ss750 jako pierwszy powazny motocykl(po wszystkim co tutaj przeczytalem uwazam iz bedzie to bardzo dobry wybor z posrod Ducatow..zreszta juz kiedys mi doradzaliscie ten wlasnie model zamiast ss 600 :bigrazz: ) na ten sezon i przegladajac allegro zaobserwowalem owe ogloszenie: http://allegro.pl/item359272113_ducati_750...zer_bandit.html Czy ktos zna owy egzemplarz??Czy cena nie jest zbyt niska?? Pozdrawiam desmofanów! P.SJakie sa wrazenia z jazdy po miescie i jakie porczas pokonywania tras turystycznie??Bede bardzo wdzieczny za odpowiedz. Edytowane 12 Maja 2008 przez Pozytywnie Zakrecony Wariat Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi-r Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Patrząc na opony wygląda jakby miał przedni napęd :bigrazz: Albo bardzo ostre heble :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Patrząc na opony wygląda jakby miał przedni napęd :bigrazz: Albo bardzo ostre heble :icon_razz: hehe tam napisal ze niby opona jest nowa :D chyba ze fotki sa "z przed zalozenia nowej opony" i obawiam sie tego "motocykl sprowadzony z wloch" ja rozumiem ze Ducati to wloszczyzna ale jednak duzo kradzionych motocykli pochodzi z tamtego kraju :icon_mrgreen: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi-r Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Na zdjęciu ewidentnie łysa jak kolano.Koleś na twardziela 30tys przejechał nie zmieniając oponki. :bigrazz: Pewnie dlatego "importer" zainwestował.Pytanie czy właściciel nie postępował podobnie jak z oponą, z olejem, płynami i w ogóle eksploatacją.Jeździł nie zmieniał bo przeciez jeździ.To, że nie leżał o niczym nieświadczy, po za tym że geometria się zgadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 A skad wiecie ze nie lezal- kolor za bardzo landrynkowaty i naklejki jakies dziwne...a opone mogli zalozyc na sztuke- zeby moto przeprowadzic, a maja juz nowa... Hej Maciek juz wypadasz z gry p/t Ducati??? No ale takie jest zycie i nawet sie nie dziwie...Pozdr. I trzymajta sie. Janek 748S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_Nowak Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Witam Desmofani....rozgladam sie za Ducati ss750 jako pierwszy powazny motocykl(po wszystkim co tutaj przeczytalem uwazam iz bedzie to bardzo dobry wybor z posrod Ducatow..zreszta juz kiedys mi doradzaliscie ten wlasnie model zamiast ss 600 :D ) na ten sezon i przegladajac allegro zaobserwowalem owe ogloszenie: http://allegro.pl/item359272113_ducati_750...zer_bandit.html Czy ktos zna owy egzemplarz??Czy cena nie jest zbyt niska?? Pozdrawiam desmofanów! P.SJakie sa wrazenia z jazdy po miescie i jakie porczas pokonywania tras turystycznie??Bede bardzo wdzieczny za odpowiedz.Witam. Kupilem swojego SS-a od tego goscia. Koles jest ok. Motocykla nie ogladalem ale z tego co wiem to niemoze jego sprzedac juz rok ( brak zainteresowania ducati ). Stad taka cena bo kasa zamrozona. Tyle ze dolicz jeszce oplaty i rejestrcje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świeżak Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Hej Maciek juz wypadasz z gry p/t Ducati??? No ale takie jest zycie i nawet sie nie dziwie...Pozdr. I trzymajta sie. Janek 748S. Hej Janek! Wiesz ze mam slabosc do Ducatow i juz od dluzszego czasu siedze w temacie. Gdyby nie ograniczone $ to na pewno bym zostawil choc 999S. Raz ze to cukiereczek, a dwa ze wlozylem sporo czasu i serca w doposazanie w akcesoria... No ale jak to mowia u mnie w pracy "nikt w drukarni pieniedzy nie pracuje..." :-( Pozdro! M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Oj wrocisz, Ty Maćko wrocisz... Narazie Trzym sie i nie daj sie biedzie :) Ogloszenie na Niemcy Ty daj - Dziabągów Ty szybciej sprzedasz- szczesliwym bedziesz jak dobra cene dostaniesz i SS-meralde zakupisz jeszcze - Niech DESMOC z Toba bedzie!!!Obiłan Dżon Siedemsetczterdziesmyosmy :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Maciek, no co Ty? Najfajniejsza fura w naszym klubie idzie pod młotek???!!! Co jest do licha??? Musiało Cie ostro przycisnąć że je sprzedajesz. Znam Cie i wiem co mówie... Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slabypromil749 Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Witam Wszystkich,Jestem tu nowy, ale jakby co to służę pomocą,Od roku mam 749 zakupione w Motostodole.Jeszcze raz pozdrawiam Slabypromil749 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi