duke75 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 (edytowane) Duke, czy tam na koncercie była glaca Jaca???Seba, wejdz na te stronke i kliknij play, potem pod wyświetlanym filmikiem pokażą się małe obrazki (linki do innych filmów) i kliknij na trzeci od lewej (twarz gościa jest na tym obrazku). Potem oglądnij cały filmik i daj znać co lub kogo zobaczyłeś. http://www.ducati.com/ducatiworld/clubs/ht...rcowpm-eng.html Edytowane 28 Stycznia 2008 przez duke75 Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Seba, wejdz na te stronke i kliknij play, potem pod wyświetlanym filmikiem pokażą się małe obrazki (linki do innych filmów) i kliknij na trzeci od lewej (twarz gościa jest na tym obrazku). Potem oglądnij cały filmik i daj znać co lub kogo zobaczyłeś.http://www.ducati.com/ducatiworld/clubs/ht...rcowpm-eng.html ja nie mam w Operze zadnych obrazkow :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_Nowak Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 (edytowane) ja nie mam w Operze zadnych obrazkow :wink:Jacq teraz zerknijhttp://pl.youtube.com/watch?v=Q39ayL--eTg Edytowane 28 Stycznia 2008 przez Prezes_Nowak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Dzięki Prezes, też tak chciałem ale mi nie wyszło:) Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 A to zupełnie inny filmik... no doogladałem do Prezesunia... ;) ale gdzie się odziała Nina???A wczoraj oglądałem dyskotekę i na 90% była tam facjata, Jaca lub jego sobowtóra :biggrin: PozdrSeb Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troublemaker Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Panowie grzebiąc na ebay znalałem takie coś i niby wszystko O.K ale jakis taki niesmak odczuwam :icon_exclaim: co wy na to?http://cgi.ebay.co.uk/DUCATI-M600-MONSTER-...1QQcmdZViewItem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radosny Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Panowie grzebiąc na ebay znalałem takie coś i niby wszystko O.K ale jakis taki niesmak odczuwam :icon_mrgreen: co wy na to?http://cgi.ebay.co.uk/DUCATI-M600-MONSTER-...1QQcmdZViewItem Taaaa.....ciekawe czy właściciel tego cosia gdy wyjeżdżał na miastowy lans, wsadzał sobie jeszcze w dupsko kolorowe piórko :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_Nowak Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 (edytowane) Jeden lubi lans drugi blotniste przeprawy ...Jeden lubi Kryske drugi Maryske ...Jeden lubi Ferari Diablo drugi Missana Micre ... :icon_mrgreen: Edytowane 31 Stycznia 2008 przez Prezes_Nowak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 A ducatisti lubią pędzone na myszach.... :wink: heheheSeb Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 A ducatisti lubią pędzone na myszach.... ;) heheheSeb Oj tak,oj tak :crossy: Nie kupujesz znow moze jakiegos Zitrona? :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Odnosnie sprzeta pokazanego wyzej:...a u nas na wsi mozio - cacko zdziorko...-- tlum:... u nas mowi sie na taki motocykl- broszka z dziurka...Jak tam Jaca wypelzles spod bialej kolderki- czy uciekles widzac podejrzanie kompetentna morde w bialym kitlu??Pozdro. Janek Klekot 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Odnosnie sprzeta pokazanego wyzej:...a u nas na wsi mozio - cacko zdziorko...-- tlum:... u nas mowi sie na taki motocykl- broszka z dziurka...No i przyszla Aprilia RSV do mego brata...juz sie przejechal na niej, troche dziwnie warczy- nieducatowo, jednak inaczej niz japonskie twiny, no i ma ladny dzwiek przy schodzeniu z obrotow...siedzielim 3 godziny bawiac sie multilicznikiem i probujac go ustawic, udalo nam sie przestawic "flesza" do 10000 obr, znalezlim laptimer, no i wyzerowalim tripy(2 sztuki), a poza tym - zagadka???Pozdro. Janek Klekot 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 ... i przyszla Aprilia RSV do mego brata...juz sie przejechal na niej, troche dziwnie warczy- nieducatowo, jednak inaczej niz japonskie twiny, no i ma ladny dzwiek przy schodzeniu z obrotow...siedzielim 3 godziny bawiac sie multilicznikiem i probujac go ustawic, udalo nam sie przestawic "flesza" do 10000 obr, znalezlim laptimer, no i wyzerowalim tripy(2 sztuki), a poza tym - zagadka???Pozdro. Janek Klekot 748 S. Janek Ty kurde nie filozuj, tylko weź Chłopie instukcję obsługi to zobaczysz co i jak poprzyciskać, gdzie odkręcić i w co stuknąć, żeby zagrało to jak na włoszczyznę przystało :lalag: co do napoju na myszach - aż mnie zmogło, jak przeczytałem info od Seby - chyba sobie zaraz coś strzele z lodem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 2 razy mnie powtorzylo...- jakies echo???Co do instrukcje mam- ale wzialem ta plyte i patrzylem na nia i pstrykalem przelacznikami..., ale nic na plycie nie bylo widac, ani nic nie pisalo :lalag: :biggrin: Zartuje. Mam instrukcje, ale u siebiew w kompie i juz wiem co nie tak robilim- za szybko chcielim wsio robic, a tu kluczykiem ... potem 15 sek. poczekac itp ..Musze ja wydrukowac i podeslac do brata, a wiecie za Aprilia RSV(naszybszy skuter swiata:-))) ), ma sucha miske olejowa- tzn mozna na kole smigac, az sie olej skonczy..HAHAHAHA...Pozdr. Janek Klekotek 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Oooo Muminek wytrzeźwiał prawie po tygodniu.... :crossy: ...dajecie tam w W-wie ostro w gardło, jeszcze Antoś będzie po tacie taki ochlaptus... :crossy: ;) Jaco Zitron sprawuje się OK, ale już niedługo, niedługo... będzie wiosna... a wtedy :) Janek nie macie tam gdzieś w gratach niepotrzebnego prawego zacisku???Pozdr Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi