JacekD Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Widzieliście? Jeśli to prawda to sezon zacznie się niebawem :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: http://www.twojapogoda.pl/encyklopedia/prognozasezonowa.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Widzieliście? Jeśli to prawda to sezon zacznie się niebawem :icon_mrgreen: :) :icon_mrgreen: http://www.twojapogoda.pl/encyklopedia/prognozasezonowa.htm He he, taaa..."pozywiom-uwidim".Pzdr :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 oj coś duch zaginął w narodzie :cool: cisza straszna nastała :cool: a ja dziś pojechałem sobie odpalić sprzęt, trochę go pogłaskałem i żal się znowu zrobiło, że nie mogłem pojeździć :icon_question: ale wiosna już niedługo :icon_eek: szczęśliwego nowego roku 2008, wielu pozytywnych wypraw i spełnienia marzeńMumiek :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Z racji wykonywanego zawodu niestety nie mogę Wam życzyć bezawaryjnej jazdy bo zdechnę z głodu ale mogę i chcę Wam życzyć dużo szczęścia na trasie i coraz wyższych zarobków.Wszystkiego Naj w nowym rokuPiotrps. chamskie ale szczere Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koralik Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Może i ja pozwolę sobie na życzenia nowo roczne myślę, że zwyczajem od zdrowia zacznę, poprzez szczęście do wytrwałości a i rozsądku wam skąpić nie będę.Teraz czas na przyziemne życzenia, a tu zdecydowanie przyczepnych opon, dużo ognia w cylindrach, żaru w kominach i pięknego L-Twina w garażu. WSZYSTKIEGO DOBREGO NA NOWY ROK.Koralik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Jako ze nigdzie nie znalazlem nic na temat innych wloskich maszyn - pozwole sie wtracic w temat i spytac uzytkownikow (jeszcze nietypowych maszyn na naszych drogach) jak awaryjne sa wloskie maszyny po przebiegach rzedu 20-50 tys ? Wybaczcie ze czynie to tutaj a nie np w "piwie" ale to pytanie skeirowany tyko do was - dzieki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Witam po przerwie, mam nadzieję, że wszyscy już pozbyli sie bólu głowy po zabawie sylwestrowej :notworthy: kioRa - ja mam 35 tys na liczniku i w ciągu 12 tys km. odkąd mam Duca, spalił mi się bezpiecznik.Z tego ca pamiętam to Jagdtigerowi po 50 czy 60 tys rozleciał sie kosz sprzęgłowy z powodu uszkodzenia łożyska, ale o szczegóły pytaj jego, o innych awariach racej nie słyszałem... aaa Zazie wybuchł aku...PozdrSeb Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Ano rozleciał się kosz ale to był po prostu pech...trafiłem na felerne łożysko. Tak poza tym to 60 tys. w zasadzie bezawaryjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 2 Stycznia 2008 Administrator Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Boldorze mają carbonowe wydechy do Monsterów 600-1000 i tytanowe do SS900 w bardzo dobrych cenach (wyprzedają magazyn). Jęsli jesteście zainteresowani to bardzo proszę o kontakt z Łukaszem z sewrisu Jakie ceny do Monstera?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Jakie ceny do Monstera?pzdr poniżej info jakie podesłali z BolDor: Carbony do Monsterów do 695 1990,00 zł, Tytany do SS'ów 1490,00 zł Wydaje się, że z tego mżna by coś jeszcze urwać (chyba)PozdrKris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 (edytowane) Kiedyś pytałem o tytanowe kominy do M600 i z LeoVinca kosztowały coś około 2kzł ale nie pamiętam czy było to 2200 czy 1800.... i skończyło się na własnoręcznych :biggrin: i jeszcze można było się napić po robocie...hehehe...Pozdrawiam Edit.Do twojego Dominik pewnie bedą pasować tytanowe...od 900-ki, troche przerobisz kolektor, wzbogacisz mieszankę i na tor... Edytowane 3 Stycznia 2008 przez scitro Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Kiedyś pytałem o tytanowe kominy do M600 i z LeoVinca kosztowały coś około 2kzł ale nie pamiętam czy było to 2200 czy 1800.... i skończyło się na własnoręcznych :bigrazz: i jeszcze można było się napić po robocie...hehehe...Pozdrawiam Edit.Do twojego Dominik pewnie bedą pasować tytanowe...od 900-ki, troche przerobisz kolektor, wzbogacisz mieszankę i na tor... Już się przesttraszyłem, że zginąłeś gdzieś z "forum" - rozumiem, że obowiązki Cię Seba trzymały z dala od netu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Spoko, przez Święta BN nie miałem za bardzo ochoty zbliżać się do kompa... ale teraz codziennie zaglądam....z wyjątkiem sobót i niedziel... wtedy robię sobie wolne od wszelkich urządzeń biurowych.... no nie tak do końca bo używam filiżanek do kawy ;) Pozdr Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Dziekuje za odpowiedz - pytal bo chcem miec jakiekolwiek odniesienie do Benelli - niestety tych motocykli wogole nie ma w Polsce (oby to sie powoli zmienialo ).Na TnT 12 tys jak dobrze pamietam motocykl mial to szczescie/nieszczescie bo byl testowany przez kilka osob i swoje przezyl - narazie wszystko jest ok.Bede wdzieczny za wypowiedzi innych uzytkownikow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_Nowak Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 (edytowane) Witam wszystkich. W zimowe wieczory nie mozna jezdzic moto ale mozena przy nim dłubac wiec zaszylem sie garage celem zmiany orginalnej keiry na Superbike Kit ABM. I juz zaczely sie schody. Jezeli ktos wie jak odkrecic teka srube prosze o wsparcie ( zaznaczona na czerwono ):http://img227.imageshack.us/img227/2271/ducpulkaru3.jpgOstateczne opre sie w Boldorze jednak moze ktos podsunie jakies info gdzie szukac takiego klucza. A nowa kierownica ma wygladac tak:http://img91.imageshack.us/img91/2136/kieramx1.jpgPozdrawiam Edytowane 6 Stycznia 2008 przez Prezes_Nowak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi