heartless Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 (edytowane) A jak się ma to zmienianie napędu (zębatek) do wskazań prędkościomierza?? O ile prędkość nie jest "czytana" z kół (a z tego, co wiem to nie jest :crossy:), to powinien przekłamywać i to chyba dość sporo.. :( Edytowane 25 Czerwca 2007 przez heartless Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMann Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 A jak się ma to zmienianie napędu (zębatek) do wskazań prędkościomierza?? O ile prędkość nie jest "czytana" z kół (a z tego, co wiem to nie jest :biggrin:), to powinien przekłamywać i to chyba dość sporo.. :icon_biggrin: Nie wiem dokładnie bo nie sprawdzałem, ale na statrym zestawie 15/46 gdy licznik wskazywał 120 km/h gps garmina wskazywał 108km/h :icon_biggrin:Poza tym u mnie jest slimak na przednim kolku wiec zebatki raczej nie maja nic wspolnego, bo obwod kola przedniego sie nie zmienil, a nie wiem jak jest w wersjach z elektronika. Przy najblizszej okazji jak bede smigal na dluzszym odcinku to sprawdze z gps nowy naped i dam znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soleski Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Nie wiem dokładnie bo nie sprawdzałem, ale na statrym zestawie 15/46 gdy licznik wskazywał 120 km/h gps garmina wskazywał 108km/h :icon_mrgreen:Poza tym u mnie jest slimak na przednim kolku wiec zebatki raczej nie maja nic wspolnego, bo obwod kola przedniego sie nie zmienil, a nie wiem jak jest w wersjach z elektronika. Przy najblizszej okazji jak bede smigal na dluzszym odcinku to sprawdze z gps nowy naped i dam znac Panowie.Monster "zbiera" pomiar prędkości przekładnią ślimakową z przedniego koła więc nia ma to nic do napędu :lapad: :lapad: :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Dokładnie tak, kółka nie mają tu nic do rzeczy.... To Seb sie obronił :icon_razz: 18 za, 0 przeciw i 0 wstrzymujących się od głosu... :icon_razz: Pozdrawiam Seb Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Ciekawe czy w Supersportach beda zmiany w pojemnosci...848 mialoby szanse na uczciwa walke..., bo cos Nanellego nie widac.. wylozyl sie czyco??Seba juz mgr? Jak tak to oblewanie wartaloby w Jedwabnem zrobic:-))).Wykombinowalem ze mam urlop od 2 lipca do 20 go lipca( z tym ze od 16 mamy jechac z Babami nad morze )...Pozdr. Janek Klekotek 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Dokładnie tak, kółka nie mają tu nic do rzeczy.... To Seb sie obronił :buttrock: 18 za, 0 przeciw i 0 wstrzymujących się od głosu... :flesje: Pozdrawiam Seb no to wielkie gratulacje Seba - wreszczie będziesz miał trochę więcej czasu dla siebie (no i rodziki oczywiście :D ) gratulacje :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heartless Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Gratulacje Seb!!!Sorki za moją ignorancję jeśli chodzi o zbieranie sygału prędkości w monsterkach :D Całe życie się człowiek uczy :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Gratulacje Seb!!!Sorki za moją ignorancję jeśli chodzi o zbieranie sygału prędkości w monsterkach :buttrock: Całe życie się człowiek uczy :buttrock: daj spokój - ja tez nie wiedziałem w jaki sposób jest mierzona prędkość w Monsterkach :crossy: pozdrKris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMann Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Gratuluje nabytego tytułu. czas na nowe wizytówkiChyba że rodzinaka zrobiła je awansem przed obroną :Pteraz tylko to pedzone na myszach od Scitro atakować do poki sił starczy :biggrin: :( :( :( :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duc Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M452067 Wiem ze na tych fotkach niewiele widac ale kazda uwaga moze okazac sie cenna, bylem, widzialem.pazdziez. z baku zszedl lakier, ale to pryszcz.kwas z akumulatora rozlal sie na silnik i siedzenie, wszystko zardzewiale albo posniedziale.golenie lag porysowane.brakuje prawej tarczyi zacisku. gosc twierdzil ze ta wersja nie miala.brakuje polowy oryginalnych srub, wszedzie.podobno paski zmienione ale nie ma faktur ani paragonow.brakuje oslon rozrzadu.silnik zarzygany olejem.kierunki jakies tiuningowe.ranty i rysy na tarczach.wydechy lataja, bo brakuje oryginalnych opasek zaciskowych.generalnie burdel, kable poplatane, odpowietrzenia z baku odlaczone, rama chyba malowana, ale nie dam sobie glowy uciac, chyba ze ducat ma czarny lakier w brokacie. plusy: nowe opony i sprawny regler.ogolnie nie warto, chyba ze ktos ma duzo czasu i forsy, zeby go doprowadzic do lepszego stanu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Ducdzięki za przestrogę :icon_exclaim: (w imieniu oczywiście zainteresowanych) i szcegółowy opis.Jak widać byłaby to dość droga "inwestycja" pozdrKris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 To się Zaza zmartwi, biedak szuka już 2 m-c a tu nici z planów.Wracając do mojego postu sprzed 2 dni, zapraszam kolegów na napój myszaty, bo mi barek w szwach pęka... :icon_rolleyes: Witam nowego kolege Duc-a z którego rejonu polski jesteś?Seb Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Wracając do mojego postu sprzed 2 dni, zapraszam kolegów na napój myszaty, bo mi barek w szwach pęka... :icon_mrgreen: no a kiedy Panie, kiedy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Ciao a tutti!!!Wlasnie jestem na WDW. Wszystko fajnie ale oprocz mojego nie widzialem zadnego moto z Polski. Troche dziwnie bo jest troche maszyn z Czech, Wegier, Chorwacji a nawet Lotwy. No coz moze ktos dojedzie.Jak wroce to Wam napisze jak bylo.Pozdro Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 no a kiedy Panie, kiedy :) Codziennie od godziny 18 do oporu :icon_mrgreen: jak się komuś zacznie ulewać to kończymy zabawę... :icon_razz: Rozmawiałem z DarkMannem i wynika że monsterowe grono rośnie w siłę w Kraku...Pozdro Seb Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi