jannikiel Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Ha Ha:-)) Daleko mi do dziadka:-))) , wiek sie nie liczy- liczy sie to na ile sie czlek czuje- ja sie czuje jakbym mial 18-20 lat:-))Co do czapki- akurat taka mi sie nie podoba-mam juz czerwona- najlepsza dla mnie jest czarna z czerwonym logiem- jako ze czern to moj ulubiony kolor- zreszta jak tak jak muzyka-punk rock i jak motocykle-Ducati.Czerwony nie za bardzo mile wspominam wiec to pewnie dlatego:-)))).Skladaj szybciej swoja Nude:-)) bo niedlugo sezon- madrzy gorale mowili ze po niedzieli ocieplenie. Pozdr. Janek-Klekotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 hm to jest jakas nieoficjalna czapeczka nie wdzialem jej w sklepach ducati , moze przez to ze od Fili ;) Podoba mi sie . Janku jak cos to moge ci zalatwic z bolonii czapeczke Ducati .. w najblizszym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radosny Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Oooo, tuuutaaaj.....buuuuu.....ciekawe do jakiej kwoty będzie się wspinał....taki ładny, taki mój mógłby być :biggrin: Pyszny S4R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 w sobote na przejazdzce bylo nas 17tu - z tego 11 monsterow. ciezko bylo wszystkich zagonic do "rodzinnego" zdjecia ale tu jest kilka fotek http://www.flickr.com/photos/melvinsmonste...57594533230529/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielp1986 Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 witamno melvin to juz prawie jak zlot.swoja droga-piekne maszynki, piekna pogoda (zazdroszcze;) a i drogi chyba tez ciekawsze i lepsza nawierzchnia to i pojezdzic mozna.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Jak kogoś interesuje to jest do kupienia w okazyjnej cenie ta nowa włoszczyzna 1098 czy jak toto się nazywa. http://cgi.ebay.de/Ducat-1098-S-Unfall_W0Q...1QQcmdZViewItem tu się podklei, tam się podmaluje i będzie jak nówka sztuka :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Melvin, calkiem nieźle Ci tego Duca pomalowali... kurcze kiedy bedzie juz cieplo??? Sliger, ty to sobie chyba jaja z nas robisz... przecież te zwloki to się nadają na zlom, a nie do naprawy. Radosny, gust masz dobry, mi tez sie czerwony podoba... choc nie tak jak czarny! Pozdro PS. Tlumiki wybebeszone, teraz trza troche poeksprymentować. Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Scitro - nadaje sie - trzeba miec tylko odpowiednie umiejetnosci i zaplecze.Jednak przy takiej cenie(pow 8000 euro i rosnie) znika sens kupna takiego pasztecika- jak nowy kosztuje 15tys $, a S-ka 19 tys z groszami, a czesci tez kosztuja...Silgier- na wloszczyznie jezdzi Smietanka Motocyklistow..., a reszta moze tylko pozazdraczszac i podziwiac :) Pozdr. Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Cyt. Jannikiel:"Silgier- na wloszczyznie jezdzi Smietanka Motocyklistow..., a reszta moze tylko pozazdraczszac i podziwiac" I co by tu zrobić z tak mile rozpoczętym dniem (jest 06:15) hihihi.... :icon_rolleyes: Właśnie to miałem na myśli, nie opłaca się, bo części bedą kosztowały pewnie 2-gie tyle... i dla tego nazwałem to coś przypominające motocykl kupą złomu.Pozdrawiam Seb Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heartless Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Melvin, czy na tym żółtym monsterze z Twoich zdjęć jeździ kobieta?? Tak mi się umiejscowienie lusterka skojarzyło.. Wygląda jakby tylkodo makijażu się nadawało wtym miejscu.. To w ogóle działa jak lusterko wsteczne?? :icon_rolleyes: Nie, to zdecydowanie nie jest kobieta :icon_mrgreen: Poza tym niezłe fotki.. Ale to lusterko... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 wrecz przeciwnie; jezdzi facet "z jajami" ktory puszcza iskry z podnozkow przy kazdej sposobnoscistrazak-ochotnik a przy tym majsterkowicz - ta kierownica to jego ostatni wynalazek. tylko $60 go to kosztowalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 14 Lutego 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 W ogóle co to za patent z kierownicą w tym żółtym? Wygląda to tragicznie, wolę nie myśleć, jakie są własności jezdne z taką kierychą jak w kolażówce!! :)pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soleski Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Jak kogoś interesuje to jest do kupienia w okazyjnej cenie ta nowa włoszczyzna 1098 czy jak toto się nazywa. http://cgi.ebay.de/Ducat-1098-S-Unfall_W0Q...1QQcmdZViewItem tu się podklei, tam się podmaluje i będzie jak nówka sztuka :)Ty lepiej Sliger myśl o torze, bo Grandysi na swojej stronie już ogłosili pierwszy termin na 3-4 maja. Ja zmieniłem Monstera 600 na S4, kupiłem nowe Michałki Pilot Power c2 i mam mocne postanowienie zejścia poniżej 1,50.... :) A Ty dalej na SV czy coś nowego się pojawiło? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heartless Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Nie chciałem się czepiać kierownicy, bo się nie znam za bardzo, ale jakoś tak dziwna i daleko się wydawała. Jak to się sprawuje?? Lusterka też nie odpuszczę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Witam nowego (starego) Ducati-stę na forum, Soleski mam nadzieję, że się spotkamy na mieście...Pozdrawiam Seb Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi