Muminek Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 no widzę że fajne rzeczy Koledzy podrzucają - więcej takich filmów o naprawach i sami będziemy mogli się serwisować :icon_mrgreen: co do zakupów - z aukacjmi jednak jest dość różnie. Znacznie lepiej jest na zagranicznych aukcjach, choć nie zawsze jest sprzedaż do Polski (nie wiem dlaczego). Problem - trzeba bardzo dokładnie wiedzieć czego się szuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_Nowak Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 (edytowane) no widzę że fajne rzeczy Koledzy podrzucają - więcej takich filmów o naprawach i sami będziemy mogli się serwisować :biggrin: -> -> Sa jeszce jak zmieniac oliwe ale to chyba zbedne :cool: Edytowane 28 Lutego 2007 przez Prezes_Nowak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalM Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Witam wszystkich "Ducato-maniaków":-) Panowie za tydzien do was dołącze:-),jade po MONSTERKA 600 z 2000r.Nigdy nie mialem do czynienia z tą marka,ale mysle ze chyba nie bede zalował co?:-)Pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakreconych. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Strzala Misiek, witam Cię gorąco. Kominy nagralem komórą, ale mam jakiś plik amr, który można odtwarzać Quicktime-em, nie wiem czym to zrobić na jakiś inny format, bardziej popularny. Plik ma 40kB, więc jak ktoś ciekawy to wyślę na e-maila z profilu, proszę pisać na PW, aby tu nie śmiecić... :biggrin: I jeszcze jedna ciekawostka, przy spawaniu tlumiki skurczyly się o jakieś 2-3 mm :buttrock: Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon19 Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 MichalM --> czy to przypadkiem nie ten http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M358783 - no w każdym razie gratki scitro rzuć ten plik na jakiś serwer co by reszta pospólstwa w przyszłości też mogła posłuchać btw. mam pytanie - nie wiecie od którego roku m600 620 są na wtrysku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Strzala Misiek, witam Cię gorąco. Kominy nagralem komórą, ale mam jakiś plik amr, który można odtwarzać Quicktime-em, nie wiem czym to zrobić na jakiś inny format, bardziej popularny. Plik ma 40kB, więc jak ktoś ciekawy to wyślę na e-maila z profilu, proszę pisać na PW, aby tu nie śmiecić... :icon_eek: I jeszcze jedna ciekawostka, przy spawaniu tlumiki skurczyly się o jakieś 2-3 mm :icon_question:http://www.download3000.com/download_9458.html tym programem mozesz zmienic na mp3 badz inny format . Ja bym prosil o ten pliczek na maila :) [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soleski Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 MichalM --> czy to przypadkiem nie ten http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M358783 - no w każdym razie gratki scitro rzuć ten plik na jakiś serwer co by reszta pospólstwa w przyszłości też mogła posłuchać btw. mam pytanie - nie wiecie od którego roku m600 620 są na wtrysku?W 2002 gaźnikowy M600 zamienił się w wtryskową M620. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 no i ma pare km wiecej i skonczylu sie problemy tak typowe dla Gaznikowych Monstrow(chociaz stanowia swoisty "smaczek", ktorego troche brak w "wytryskach" )...Pozdr. janek Klekotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Janku w Twoim 748 seryjnie byla taka felga z tylu czy to jest jakas akcesoryjna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 1 Marca 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Na moje oko to seryjna felga. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Jo, seryjna Marchensini- jako ze moj Klekot to troszku inaczej wyposazony 748 S, ma troche inne amorki(nawet na najslabszych ustawieniach twarde jak kamien), inny komputer z chipem , w serii inny wydech (u mnie jeszcze inny- teraz carbonowy), amorek skretu, regulowana glowka ramy, troche inne tarcze, i jeszcze pare innych rzeczy(mialem dobre porownanie- bo mialem na tacy 2 takie sprzety jeden S , a drugi zwykly).Pozdr. Janek-Klekotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalM Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 MichalM --> czy to przypadkiem nie ten http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M358783 - no w każdym razie gratki scitro rzuć ten plik na jakiś serwer co by reszta pospólstwa w przyszłości też mogła posłuchać btw. mam pytanie - nie wiecie od którego roku m600 620 są na wtrysku? MELON wiesz co-nadawalbys sie na szpiega:-) Tak to ten:-) I jak podoba sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 (edytowane) Jo, seryjna Marchensini- jako ze moj Klekot to troszku inaczej wyposazony 748 S, ma troche inne amorki(nawet na najslabszych ustawieniach twarde jak kamien), inny komputer z chipem , w serii inny wydech (u mnie jeszcze inny- teraz carbonowy), amorek skretu, regulowana glowka ramy, troche inne tarcze, i jeszcze pare innych rzeczy(mialem dobre porownanie- bo mialem na tacy 2 takie sprzety jeden S , a drugi zwykly).Pozdr. Janek-Klekotek.ok juz wiem o co chodzi , od 2002 jest 748 s na tej feldze a roczniki pozniej to chyba maja akcesoryjnie te felgi? pozdrawiam. Edytowane 1 Marca 2007 przez aLLy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 No bo moj to 748 S- duze S( i faktycznie takie jest), a wiecie ze w Polsce co 2 -748 to R-ka:-))))hahahahah... ;) , a takich jak moj jest 1-slownie jeden:-)).Tuning u mnie polegal na wymianie wydechu na carbonowy przelotowy(jednak nie Kerker- jak pisalem w ogloszeniach , ale firmy F1)+ chip komputerowy tejze firmy pasujacy tylko do mojego komputera 758 S z 2001( nie pasuje do innych modeli) i to caly tuning. Myslalem ze niewiele zmieni motocykl, albo ze moc spadnie(za to mam niezly sound), ale chyba sie mylilem- wkreca sie szybciej, co prawda taki przystanek w obrotach ok.5000 mam poglebiony w stosunku do seryjnych tlumikow, ale powyzej 6500-7000 daje taki czad, ze trzeba sie mocno pilnowac- naprawde dokrecilem do licznikowych 260 km/h i jeszcze to nie bylo odciecie zaplonu(odcina teraz 12000 obr), wczesniej 245 i juz robil sie niemrawy.Nie wiem a moze mi sie wydaje(moze zaczalem jezdzic odwazniej??)Najwazniejszy i tak dla mnie jest dzwiek po tych 6500-7000 obr- nie jest nieprzyjemnie glosny, ale slychac jego głębie i "rasowosc". Przy schodzeniu z obrotow i redukcjach z dodawaniem gazu dostaje gesiej skorki:-)). Przy takim szybkim wkrecaniu w obroty sprzegla uzywam tylko przy ruszaniu lub w ruchu miejskim, na drodze leciutko, i bardzo szybko przelaczam biegi, ze nie ma czasu na klamke -tu dygresja ktos wspominal o twardym sprzegle w Ducati- zupelnie nie wiem o co chodzi- u mnie nie ma problema- w moim Junaku to dopiero bylo sprzeglo- co slabsi fizycznie musieli uzywac obu rak do wciskania :) . To chyba tyle. Pozdr. Janek Klekotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radosny Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Przesłałem mapkę sklepów Ducati w Austrii znajomym o których pisałem - mają się określić które mają po drodze....jest szansa że coś z tego będzie. P.S. z drobiną wazeliny :wink: Po ostatnich postach i privach przyznam że Soleski i Jannikiel porażają mnie swoją wiedzą, zaangażowaniem i doświadczeniem :) :D :wink: Panowe, pełen respekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi