>DANIEL< Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Również gratuluje sprzęta :) Byle by jak najdłużej jeździła 8) P.S A miał być KDX :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Gratuluje ! Ale nie za wczesnie sie odsunales od 2T ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 28 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Gratuluje ! Ale nie za wczesnie sie odsunales od 2T ?To się okaże, ja nie mam nic przeciwko 2T. Ale myśle że to była dobra okazja a 4T to w sumie nowe i napevno ciekawe doświadczenie :!: P.S A miał być KDX Właśnie się zastanawiałem między tą XLR a KDXem, wybór padł na XLR, czy słusznie to się okaże :) Przy okazji tematu miał bym taką proźbe. Czy posiada ktoś ŚM 01.2006 Podobno był jakiś artykuł o XLkach i XRkach. Był bym wdzięczny za skan albo zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Witam! gratuluje sprzeta, ja tez znam magiczna cene - 3800zl 8) popsulem cala atmosfere tajemniczosci . :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 No to niedługo pewnie wpadne do Małkini i sie przejade, i opowiem jak jeździ :) GratulujePrzy okazji tematu miał bym taką proźbe. Czy posiada ktoś ŚM 01.2006 Podobno był jakiś artykuł o XLkach i XRkach. Był bym wdzięczny za skan albo zdjęcie.Nie ma nic. Witam! gratuluje sprzeta, ja tez znam magiczna cene - 3800zl popsulem cala atmosfere tajemniczosci . Albo jesteś idiotą bo może Marcin nie chciał się tym chwalić :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 28 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Jak już chcesz być taki dokładny to cena wyniosła (3850)zł (0)groszy <lol> I oczywiście dziękuje wszystkim za gratulacje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Gratuluje!Sprzęt na Twoich fotka wygląda na bardzo,super,extra zadbanego!Zycze szybkiego stopnienia sniegów :P :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 gratulacje :) Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_87 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Gratuluję nowej maszyny, ja też szukam dla siebie jakiejś 250tki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 No no przyzwoity sprzęcik :P gratulacje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agrupa Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 gratuluję. bardzo podoba mi się ta hondziawka. Jak szukałem kozy dla siebie to zednej xlr nie było :) Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Gratuluje. Ja teraz też cos myśle o 250ccm 4T :twisted: . Tylko wiadomo kasa...jeszcze raz gratuluje :). pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Gratuluję :P Dobry wybór...HONDA to HONDA :) :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtomek Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 to tu jeszcze raz ci pogratuluje nowej maszynki i wrescie japonkaoby sie te biale cus szybko rozpuscilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 No to niedługo pewnie wpadne do Małkini i sie przejade' date=' i opowiem jak jeździ :) GratulujePrzy okazji tematu miał bym taką proźbe. Czy posiada ktoś ŚM 01.2006 Podobno był jakiś artykuł o XLkach i XRkach. Był bym wdzięczny za skan albo zdjęcie.Nie ma nic. Tak to jest jak sie czyta po lebkach- jest artykul-Honda XL 600LM-str.96- 01/2006.Gratulacje z wyboru sprzeta-masz ciekawa wersje BAJA !Jak znajde artykul wrzuce na priva o tej Hondzince:-))) Pozdr.Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi