Enduroboj. Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Długo czekałem na ten moment ;) Dzisiejszego dnia Honda XLR250R stała się moją własnością :buttrock: Motocykl jest w stanie BDB: poprzedni właściciel naprawde dbał o sprzęta, jak tylko będe miał troche kasy zrobie tą uszczelke pod głowicą i będe się cieszył w 100% z jazdy :) Ehhh..... chyba dzisiaj nie zasne ;) Moje pierwsze 4T i puki co to jestem za ;) Mam nadzieje że się nie zraże do czterosówów. Pozdrawiam Fotki: http://www.bikepics.com/members/enduroboj/93xlr250/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 No gratulacje nowego sprzeta.Niech jezdzi bez awaryjnie. Honda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Gratulacje ładny sprzęcik... Można wiedziec ile dałeś? byle do wiosny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Gratuluje bo jest czego. 4T to jest to :) . Ładny sprzęt, ile koników ciągnie tą maszyne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 No Marcin! Juz przez gg gratulowałe ale i tu powiem :)Gratulacje. W końcu sprzęt odpowiadający wymaganiom który napewno Cie przez długi czas nie zawiedzie.A teraz sprzed kompa picować ;)JA znam magiczną cene.Mniej niz coponiektórzy za dt 80 ;) Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 28 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Cena dobra, właściciel oprócz tej Hondy miał dwa KTMy EXC525 oraz EXC450, miłośnik motocykli Enduro tak jak my :) Cena to niecałe 4tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 hahah a ja wiedziałem juz wczoraj że bedzie :buttrock: . Gratuluje stary, nalezala Ci sie taka fura ;) . Baardzo mi sie podoba (Ale i tak 4suwy ssą hehehehe) . Też znam cene ale niech sie pochwali wlasciciel (bo jest czym :) ) . Nie moge sie doczekac az wpadne i zobacze HOnde na realu BYm zapomnial. Ta lampa jest piękna ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 To już tylko czysta formalność wpis tutaj ;) Gratulacje, czekamy na roztopy i pewne poprawki w XLRce i RXie i JAZDA. No i mogłoby się zrobić błotniście. "ECM crew" znowu w komplecie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Gratuluje.Wreście sie do inej przekonałeś.Mam nadzieje, że spodoba Ci sie jazda 4T :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 ile to to ma koników?? Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 W danych 28km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meydey Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 no to ja tez spiesze z gratulacjami :) i czekam na kolejny filmik "ECM" z udziałem XLR-ki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Gratuluje :) ladna sztuka pozdroo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 nono to gratulacje :) nice sprzet ;) Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 No gratuluje. Widze , ze sie postarales :buttrock: :) ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi