streetstorm Opublikowano 5 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 no to gites... tak calkiem bylo fajnie milo i przyjemnie... (rano nie bylo za to najlepiej)takie zycie :banghead:ciesze sie ze sie podobalo, troche szkoda ze ze wszystkimi nie zdazylem pogadac...szczegolne podziekowania dla zalog z gdanska i wroclawia :evil: taraz pozostaje nam czekac na kameralny zlocik u sierzanta spotykajac sie od czasu do czasu gdzieniegdzie :) pozdrawiam :split: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Nom,pierwsza od daaawna tak wyluzowana impra :) Było fajowo,tylko głowa mnie dzisiaj potwornie bolała i z dużym opóźnieniem dotarłam na bajzel.Jak widać starowinki :) też potrafią się bawić :evil: :split: Pozdro i dzięki za wyśmienite towarzystwo :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Zaloga z Wrocka niniejszym oświadcza, że właśnie dotarła do domu. To był najdłuższy powrót z imprezy do domu :mrgreen: Dzięki Streetstorm za udostępnienie budy ... całkiem niezła ... i na łeb nie kapało :banghead:Dla mnie osobiście liczylo się (oprócz gości), że był Pilsner :evil: Choć przymierze wrocławsko-gdańskie zawarte zostało za pomocą nieznanego na Dolnym Śląsku trunku - Tyskiego z sokiem :mrgreen: A co tam będę owijal w bawełnę ... JA CHCĘ JESZCZE !!!Warszawka nie jest taka zła, jak o Was u nas mówią :mrgreen: P.S. Stary Sierżancie żaluj !!! P.S. II Adu - dawaj resztę fotek !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 P.S. II Adu - dawaj resztę fotek !!!Bern niech daje! :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Te małolata ... myślisz, że dziadka amnezja po sześciu piwach wzięła ? Pod żyrandolem było więcej fotek :twisted: Takie bajki to wiesz ... a nie nam starym misiom o sztucznym miodzie opowiadać !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary Sierżant Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 P.S. Stary Sierżancie żaluj !!! ak widać starowinki Razz też potrafią się bawić a nie nam starym misiom o sztucznym miodzie opowiadać !!! Cieszy mnie , że trenujecie przed Zlocikiem u mnie. Żałuję ,żałuję,żałuję :banghead: :evil: :) Foto widziałem , ładne rzeczy dziewczyny ćwiczyły z żarówką. Te oczka zamglone też. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Te małolata ... myślisz, że dziadka amnezja po sześciu piwach wzięła ? Pod żyrandolem było więcej fotek Twisted Evil Takie bajki to wiesz ... a nie nam starym misiom o sztucznym miodzie opowiadać !!!Yyyyy no było, tzn. jest jeszcze jedno, bo niestety ktoś niefrasobliwy, kto robił zdjęcia, już nie pamiętam kto......, zasłonił obiektyw palcem i kilka zdjęć jest całkowicie ciemnych lub jak za mgłąA reszta zdjęć jest monotematyczna, praktycznie wszystko się powtarza. Jeśli chcecie, mogę je wrzucić, ale nie wiem czy jest sens...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 impra super 8) zyczyc tylko takich wiecej :!: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ona w Czerwonych Kozakach Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Czołem ! Po tym spotkaniu jestem pewna , że złot u Sierżanta wypali i bedzie bardzo odjazdową imprezą ! W Qfajce Staruchy musiały zachować "fason " aby się nie skompromitować juz na 1-szym spotkaniu. Bardzo mi zaimponowała załoga z Wrocławia i Gdańska - przyjechali tylko po to , by sie poznać z resztą forumowiczów. Pozdrawiamy też wszyskich z Warszawy ! Dzięki za spotkanie. Beata i Roman PS. Streetstorm - serwujesz wspamniałe Wściekłe Psy. W rewanżu przywieziemy do Sierżanta własnej roboty cytrynówkę na spirycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 witam wszystkich "qufajkowców"!!! dopiero dotarłem do pracy a zatem i do kompa, bo z żalu po powrocie do domy usiadłem samotnie przed wyłączonym telewizorem z piwkiem Pilsner - to na cześć Prota w ręku i ...Ja też przyłączam się do ogólnych ochów i achów nad tym spotkaniem, cieszę się że Was poznałem osobiście (nie rozczarowałem się!!!) i mam nadzieję na rychłe "poprawiny". Zlot u sierżanta, majówka, kiedykolwiek, gdziekolwiek, byleby było!!! P.S. Hmmm, czy ponieważ było nas około 20, 30 osób na cztery tysiące forumowiczów, może zradykalizujemy klub EKG i staniemy się "jednoprocentowiczami"? Co na to Fellini? Ona w Czerwonych Kozakach: też myślałem że my tacy ideowi jesteśmy ale niedziela pokazała, iż prawdziwą choć sprytnie zakamuflowaną przyczyną wyprawy Kasi była chęć pobuszowania w galeri Mokotów -bo spędziła tam prawie tyle samo czasu co w qufajce!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Co prawda ja też małolat jestem ale pozwoliłem sobie odwiedzić staruchów i... wcale nie byłem najmłodszy :D Było świetnie, poznałem kilka następnych wspaniałych osób, które serdecznie pozdrawiam... i szykuję się na nastepny raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Witam serdecznie.Impreza zarąbista i nawet nikt nie narzekał na małolactwo :mrgreen: Podziekowania dla wszyskich za niezapomniane przeżycie i do zobaczenia ;) Mam nadzieję, że nastąpi to jeszcze przed zlotem u Sierżanta. Buziaczki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Bardzo mi zaimponowała załoga z Wrocławia i Gdańska - przyjechali tylko po to ' date=' by sie poznać z resztą forumowiczów.[/quote']Staszek ! Widzisz, że bzdury wypisują ? Przyjechaliśmy też po to żeby Pałac Kultury zobaczyć !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetstorm Opublikowano 6 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 palac kultury nie mniej wazny jest :D no szykujcie sie juz na mala powtorke imprezy... moze zwiedzimy teraz gdansk albo wroclaw?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 moze zwiedzimy teraz gdansk albo wroclaw??Albo Szczecin :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi