dudek Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 A tak poza tym to fajny klimacik jest na bazarze, tylu motocyklistów fajna sprawa... i o to właśnie chodzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VaxS Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Mam pytanie czy wejsciowka na to jest platna ? Jak tak to ile mniej wiecej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Ok 10zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 W Krakowie wejście kosztuje 6 zł Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 Motor Bike Show 2006 w Zabrzu. A dotyczy one tego czy lepiej się wybrać w sobotę czy w niedziele?? Praktycznie to samo w niedziele co i w sobote. Ale z racji tego, że niedziela to dzień wolny dla większosci ludzi tak więc - może być tłok :) Mam pytanie czy wejsciowka na to jest platna ? Jak tak to ile mniej wiecej?w wawce, odkąd chadzam jest 8zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 No, to trzeba się koniecznie pojawić! :) Zakupow dokonać! :P Do zobaczenia kochane mordeczki w niedzielę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 Warszawa 5 luty Katowice 12 luty Wroclaw 26 luty Poznan 25-26 marzec Krakow22-23 kwiecien pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matołusz Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 To juz coraz bliżej. Ja też sie zamelduję. Pamiętacie? o ile byliscie w tamtym roku? jak wtedy popiździawa na 102 też była... A najwieksze powodzenie na giełdzie miały......ogrzewacze powietrza ...lol...Ktos wcześniej zadał pyt. czy kupować teraz czy wstrzymac sie. Jak nie musicie kupować to nie kupujcie, wkońcu na zimowych zawsze drozej, bo to giełdy w martwym sezonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 Może uda mi się wreszcie upolować upragnione kaszczydło w kolorze jedynie słusznym. :roll: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 wybiera sie ktoś do warszawy z okolic rzeszowa, jarosławia :?: (chetnie bym sie z kimś zabrał) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Performer Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 Katowice 12 luty Jest jednak pewien znak zapytania, czy aby napewno będzie 12 lutego bazar w Katowicach, gdyż hala w której się odbywał runeła grzebiąc 67 ludzi. I pomyśleć, że byłem w tej hali dwa miesiące wcześniej.Pzdr.<*> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EGON Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Ktos wcześniej zadał pyt. czy kupować teraz czy wstrzymac sie. Jak nie musicie kupować to nie kupujcie, wkońcu na zimowych zawsze drozej, bo to giełdy w martwym sezonie... ja odniosłem zupełnie inne wrażenie :mrgreen: jeżeli chodzi o części to ceny sie trzymają tak samo... letni czy zimowy to jeden h*j!! :lol: ale ceny sprzętów są niższe... chyba zawsze tak było :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matołusz Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Być może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 będę do zobaczyska!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuzzell Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Czy ma ktoś moze informacje co do bazaru w Katowicach - zostal odwolany czy bedzie przeniesiony w inne miejsce :?: :?: Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi