Rof Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 ze spaniem nie powinno być problemu :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 może na tą parade się wybiore... może się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 29 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Chyba bedzie lipa z ta sobota bo mam dalej 38 stopni goraczki i czuje sie jakby mi ktos strzelil w glowe z patelni... :/ Wieczorem jeszcze wam napisze co i jak, ale jak na razie to czarno to widze... Leze caly czas w lozku, moze mi przejdzie do jutra... Ehhhhh :/ Nie moglo mnie ku*wa rozlozyc w przyszlym tygodniu ?? Tylko teraz :icon_twisted:(( Fuck..... Przekladamy jutrzejsze smiganie na za tydzien... Niestety to nie moja wina, nie dam rady do jutra sie wykurowac bo czuje sie fatalnie... Sorry... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 To o której w końcu i gdzie ??Ta 10 mnie przeraża, tak w środku nocy ??, dajcie spkój, może tak 12 ??Do borek mam rozumieć jedziemy na parade, coś tam jeszcze i flaszeczke. Śpimy tam i w niedziele znowu jakieś jazdy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 no ja na borki tez wpadne po południową porą moze sie spotkam z kims z łódzkiego :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 sobota, 11:45, plac dąbrowskiego, potem borki sprostowanie:11:00 na placupotem borki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 i jak się wypad udał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Ja byłem w Borkach w niedziele. Wprawdzie już większość się pakowała albo odsypiała ale sama przejażdżka była udana.Myślę że już na następnym zlocie mnie nie zabraknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 ja bylem w sb ale musialem na chate zawijac wiec za duzo nie zabiwilem. Ale nalesnika obczailem :icon_mrgreen: Szkoda ze wiecej od nas osob nie bylo... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 3 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 (edytowane) kurde, juz chyba w tym sezonie nie dam rady przygotowac sprzeta tak jak chce... trzeba bedzie usiasc w zime i cos podlubac.. nowa zebatka na tyl potrzebuje jeszcze paru modyfikacji zanim wejdzie na kolo... to samo sie tyczy zadupka od ducati i innych tego typu urozmaicen... :icon_mrgreen: na razie i tak robie sprzeta do katowania na gumie wiec nie ma sensu zakladac wszystkich plastikow bo przy pierwszej (odpukac) glebie, wszystko pojdzie sie je**ac :buttrock: ale jak juz sie naucze tego i owego to zrobie bling bling machine... :biggrin::D oto kilka fotek... http://www.bikepics.com/pictures/693063/http://www.bikepics.com/pictures/658855/http://www.bikepics.com/pictures/470879/ A klamki jak nie bylo tak nie ma.............. :[ Edytowane 3 Października 2006 przez CbR600f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 No panowie nie chciałem tego pisać i od razu przepraszam za poruszenie tego tematu... trudno mi to w ogóle przechodzi na klawisze... i nie chcą się te słowa pisać... Ale trzeba już o tym zacząć myśleć... Sezon... sezon 2006... powoli ale nieubłaganie zbliża się do końca :) Wspomniałem o tym gdyż uznałem że mimo tej przykrej kolejności rzeczy środowe spotkania powinny być kontynuowane. Proponuję wykombinować miejscówkę w której byśmy mogli się spotkać pogadać pomarudzić itd.Możliwe że u mnie znajdzie się miejsce na coś takiego ale to dopiero się wyjaśni. Ale póki co dajemy rade i daje się jeździć. Więc jaki plan na jutro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 a mnie jutro nie bedzie :):( zamiast sie bawić na placu słucham o aerocosinusach hiperbolicznych i... pewnie nawet źle to napisałem hahahano ale uczyć sie trzeba! :) tak przynajmniej mówią rodzice ;PPOZDR... i dobrej zabawy jutro :clap: PS. jak narazie w wawie ciagle pada wiec za moto, az tak bardzo nie tęsknie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturo1982 Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Procu popierama moze bysmy sie kiedys tak razem wódki napili??co wy na to??aha ja wlasnie wrocilem z imprezy i jakos tak mnie naszlo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sv650s Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 No no przez zime mozemy pic co tydzien :) A jeli chodzi o spotkania to bardzo dobry pomysl :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Ja bym rzekl ze nawet bardzo dobry pomysl :clap: :biggrin: :clap: :clap: A z dzisiejszej jazdy to chyba wielka dupa bedzie :) j*b..... pogoda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi