CbR600f Opublikowano 23 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 :P Szkoda, że nie mogłem wpaść na pokazy :wink::(:wink: pewnie wiele straciłem... Rekordziste od stoppala prosimy o film :lalag: miło bedzie pogratolować jeśli wszystko pójdzie ok :wink: w środe możemy się umowić na jazdy na tej mcsówie, a potem zobaczymy jak to sie powinno robić pod selgrosem ; Z przyczyn technicznych niestety po raz kolejny nie wyszlo to tak jak planowalem... :crossy: Ale dalej bede probowal... :D A jezeli chodzi o pokazy... To moja mina byla taka :crossy: Goscie poprostu wymiatali na maxa !! :crossy: Jak bede sklejal jakis nastepny filmik to wrzuce ich wyczyny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelgsxr Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Tomek latasz jutro? moze by jakies wspolne wyglupy nagrac jutro i sklecic filmik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 24 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 (edytowane) Dopiero w poniedzialek bede mial klamke od hamulca... :/ Na razie niestety jestem, ze tak powiem uziemiony... :/ Bedziesz chcial wpasc w nastepny weekend na miejscowke ?? W koncu moze bysmy polatali jakas lepsza ekipa... Ja na razie kurde nawet nie moge gdzies dalej pojechac bo lampa z przodu rozjebana, brak kierunkow i innych takich elementow... :P Jakby mnie niebiescy zobaczyli to od razu byla by pogon za lisem... :D A uciekac za bardzo bym chyba nie dal rady bo z tylu to juz mam slicka... :crossy: Mysle, ze zbiorke na miejscowke zrobimy przy salonie Profi na Al.Wlokniarzy... Stamtad polecimy dalej :crossy: Teraz tylko pytanie kto chetny polatac ?? Edit: Kolejna produkcja zapowiada sie poprostu zajebiscie !! Mam juz druga kasetke nagrana prawie do konca... :crossy: Bedzie z czego wybierac ujecia... :lalag: Edytowane 24 Września 2006 przez CbR600f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelgsxr Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Ja w tygodniu niestety tak pracuje ze nie polatam ,ale w weekend daj znac gdzie ta miejcowka to podjade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sv650s Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 W sobote zrobie sobie wolne i moge smigac z wami, mysle ze Dzulu tez bedzie :D a moze jeszcze kogos sie skombinuje, zobaczymy i do soboty :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 zrobie co moge żeby wam wreszcie pokazać na co stać DZULA i jego CBR :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sv650s Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Dzulu no ja juz wiem naco cie stac, :D mam nadzieje ze cwiczyles przez ten tydzien jak mnie niebylo :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 24 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Kto jeszcze sie pisze na sobote ?? Naladuje wczesniej kamere i robimy mega filmik !! Mam juz zaje**ne dwie kasety roznymi wariacjami... Cos czuje, ze nowa produkcja bedzie trwala ladnych pare minut !! :P Ponawiam pytanie... KTO JESZCZE SIE PISZE NA SOBOTE ?? Im wiecej osob tym lepiej !! :D Mysle, ze miejscowka wam sie spodoba bo jest naprawde super... :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sv650s Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 No wiesz napewno bedzie super, a co do produkcji to ja jade sie uczyc dopiero :buttrock: wiec raczej zawiele niepokarze raczej bede Ciebie meczyl co i jak sie robi :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 25 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Wyrobicie sie w sobote na 10 rano ?? Moj ojciec zajmuje sie filmowaniem roznego rodzaju uroczystosci i wlasnie w sobote jade mu pomoc w kreceniu slubu w jakims tam kosciele... Dlatego najlepiej jakbysmy sie ustawili na 10 :buttrock: :icon_mrgreen: Dacie rade ?? :buttrock: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 (edytowane) CBR600F a są mile widziani goscie ktorzy by rowniez chcieli zdobyc materiał filmowy??? ;p poprostu wpadł bym pooglądac i ponagrywac?? Edytowane 25 Września 2006 przez siwypfk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 25 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Pisalem... Im wiecej osob tym lepiej !! My dopiero sie uczymy wiec nie spodziewac sie jakies rewelacji na patyku... Ja jak na razie nie umiem przejechac nawet 5 metrow na gumie... Ale za to moj kumplus na Drce juz potrafi przebijac biegi... :icon_mrgreen: Zapowiada sie zajebista bania !! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Wyrobicie sie?? wyrobimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sv650s Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 No trudno niebede spal a przyjade poszalec :buttrock: Do ktorej zamierzacie smigac bo mam nadzieje ze chodziasz ze 3 godzinki, i odrazu mozemy sie ustawic na niedziele :buttrock: tak na 10 tez zaras po kosciele :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek kawasaki Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 (edytowane) WITAM WSZYSTKICH ODPOWIADAM NA ODPOWIEDZ HONDA CBR 900RR FIRE BLADE Z 99R :icon_mrgreen: ZDJECIE NIE WIEM JAK WSTAWIC POZDRAWIAM I ZYCZE UDANYCH WYPADOW http://www.mainlinemotorcycles.nl/img/showroom/12_small.jpg Edytowane 25 Września 2006 przez jarek kawasaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi