Dzulu Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 no ja też się ucze dopiero i sprzęta szkoda na gleby więc ostrożnie (w miare) w następna środe wpadnij na plac to się zgadamy co i jak :biggrin: w sumie jak masz czas to nawet jutro można sie zjechać jak sprzęt da rade :biggrin: jakby co to wal na GG bo szkoda forum zaśmiecać... POZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 A tutaj juz moje wariacje... Hehe :banghead: http://www.youtube.com/watch?v=6auK1slieiM kur... a co ty akrobata jesteś :biggrin: filmik spoko,podoba mi sie, czekam na kolejne :bigrazz: :buttrock: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 21 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 (edytowane) tzn to sa akrobacje moje i moich ziomow... :biggrin: kiedys cwiczylem takie salta, ale prawie sobie zlamalem nos, wlaczyla mi sie bariera psychiczna i moja kariera parkourowca sie skonczyla... :biggrin: Edit: No to jednego od was juz poznalem na zywo... Pozdro Dzulu :bigrazz: Edytowane 22 Września 2006 przez CbR600f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Jutro na „Orle” będą pokazy kaskaderskie.Ktoś się wybiera?Ja będę na miejscu Wejście podobno 20zł godzina 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 22 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Ja juz mam bilety... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sv650s Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Ja tez jestem chetny do nauki na kole, ale to dopiero od poniedzialku bo sprzeglo spalilem :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 (edytowane) widze sami kaskaderzy tu terez nawijają, a ja zacząłem prace i niebardzo moge w środy wpadać.. :/ Mysle ze na Borkach ktoś będzie szerokiej i na gazie Edytowane 22 Września 2006 przez siwypfk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 22 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Ja tez jestem chetny do nauki na kole, ale to dopiero od poniedzialku bo sprzeglo spalilem :) No to wypas !! Im wiecej osob tym lepiej... W nastepny weekend lecimy na miejscowke, wiec jak sa jeszcze jacys chetni to zapraszam !! :buttrock: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sv650s Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Ja praktycznie moge codziennie wieczorem po pracy, tak okolo 20. W poniedzialek powinny mi przyjsc tarcze do sprzegla a pozniej to juz tylko 2h i moge smigac, wiec do zobaczenia :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 23 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 (edytowane) My to tam na ogol latamy w weekendy, ale w tygodniu tez mozna sie zgadac... Tylko, ze o 20 juz na ogol robi sie ciemno, a niestety na miejscowce nie ma oswietlenia... :buttrock: Edit: No to dzisiaj bijemy rekordy na przednim kole !! Stoppi przy 100km/h :) <jupi> Edytowane 23 Września 2006 przez CbR600f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek kawasaki Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 WITAM WIDZE ZE SOBIE SMIGACIE SZKODA ZE JA NIE MOGE DO WAS DOLACZY ALE JAK ZNAJDZIECIE TROCHE CZSU TO WPADNIJCIE DO MONACHIUM NA OCTOBERFEST BEDZIE TRWAL JESZCZE 2 TYGONIE TOMEK NAMOW CHLOPAKOW I WPADAJCIE DZISIAJ ZAKUPILEM NOWE MOTO MAM NADZIEJE ZE JAK WROCE TO SOBIE POSMIGAMY POZDROWIENIA JAREK :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 no to pochwal sie :D chętnie zobaczymu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Szkoda, że nie mogłem wpaść na pokazy :D:(:crossy: pewnie wiele straciłem... Jarek wyślij foto moto :crossy: i nie ochlaj sie tam za bardzo bo... moto gdzieś zgubisz i nie bede cię mógł wyprzedzać :wink: Rekordziste od stoppala prosimy o film :P miło bedzie pogratolować jeśli wszystko pójdzie ok :crossy: w środe możemy się umowić na jazdy na tej mcsówie, a potem zobaczymy jak to sie powinno robić pod selgrosem :lalag: PS.Witamy na forum Roberta co pali sprzęgła :wink: POZDR 4 ALL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sv650s Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Ahhhh no z powodu tego sprzegla niebylo mnie w srode i ogolnie taka ladna podoga jest a ja uziemiony jestem bez moto niewiem co mam robic po pracy, jak ja przetrwam zime :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Zdjęcia z pokazuhttp://stunt.dobrebopolskie.com/ Film z pokazuhttp://rapidshare.de/files/34190195/film.WMV.html Ogólnie było fajnie mimo tego, że te monster trucki nie miały nic wspólnego z tym co pokazywali kiedyś na eurosporcie. Mogło by być też więcej rzeczy z motocyklami bo popisy na RM250 nie pokazały jej możliwości – w ogóle cały czas wydawało mi się że to 125. Jarek zapodaj foty albo przynajmniej napisz co kupiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi