stoldar Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Pozdrawiam wszystkich z Łodzi :-).Może się gdzieś spotkamy wiosną ...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Może się gdzieś spotkamy wiosną ... masz to jak w banku :) co do Bemowa to się zastanowie no :D bo wiecie...żona...dzieci...teściowa...i inne problemy :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 co do Bemowa to się zastanowie no Razz bo wiecie...żona...dzieci...teściowa...i inne problemy Laughing tanie wykręty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Widzę, ze w Łodzi jest godna reprezentacja. Niech no tylko w końcu kupię sobie te 2oo. A tak o sezonie wspomnę.... Zalew Jeziorsko i bar z rybkami nad zatoką w Pęczniewie czasem Was nie rajcuje?? Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrDredd Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 a ja jutro z kolega motocyklista z ktorym do tej pory jezdzilem ide do miasta, takze przedstawie mu pomysl wspolnego spotkania. jak znam zycie bedzie caly za :) bo on to nawet za granice chetnie na weekend by pojechal ale nie ma z kim. ja bede chetny na zagraniczne wojaze jak wiekszy silniczek nabede. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 A tak o sezonie wspomnę.... Zalew Jeziorsko i bar z rybkami nad zatoką w Pęczniewie czasem Was nie rajcuje?? ja tam bywam w sezonie co dwa tygodnie średnio :mrgreen: [ Dopisane: 03-02-2006, 10:28 ]a tak nawiasem mówiąc to na rybach w tym barze nie byłem bo normalnie to zakupuje ryby (na przeciw baru jest mały stawik i tam sprzedaja) i jade sam sobie przypichcić rybke :) ale jak coś to chętnie wpadniemy (wpadne) i do baru :D pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmw69 Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 Niech no tylko w końcu kupię sobie te 2oo. Kupuj, kupuj! Ja też się długo czaiłem, aż w końcu stwierdziłem, że nie ma na co czekać, bo się do reszty zestarzeję i mi się już przestanie chcieć. Więc wypłaciłem kasę, kupiłem sprzęta i jest super! Teraz tylko wiosny mi brakuje :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 Teraz tylko wiosny mi brakuje Dokładnie a gdy ta nadejdzie , jestem przekonany ze sie spotkamy poznamy i posmigamy . 3 mam kciuki za tą preznie rozwijającą sie ekipe :P :twisted: :P [ Dopisane: 04-02-2006, 16:40 ]Nom dzis dokonczyłem dzieło pomalowałem obudowe kardana mam fotki tyle ze nie wiem jak je tu wrąbac co byscie widzieli :) moze ktos wyjasni?? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrDredd Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 trzeba wrzucic na jakis darmowy serwer ale szczerze nie wiem jak dokladnie.. wejdz na www.megaupload.pl albo cos podobnego.. i tam na pewno da sie.. na calym forum zamieszczaja zdjecia na motopics czy czyms.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEMO491 Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 DrDredd-nie musisz miec wiekszego motorka by daleko wojazowac.Wystarcza checi i spore kufry a takze kasiorka :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 no ja nie Łodzi ale okolice co do bemowa jestem ZA. :banghead:no ja nie Łodzi ale okolice co do bemowa jestem ZA. :evil:ja też jestem z Koluszek tylko nie wiem kiedy to bemowo wiec prosze o informacjena ten tema MUMA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Mój wyjazd na Bemowo staje się jednym wielkim znakiem zapytanie - wiem, że tam będę, ale nie wiem jeszcze z czym, na czym i w jakim celu. Niebawem będę miał więcej konkretów to się pochwale o co chodzi :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Procu--> nie mów że brakuje Tobie części 8) jak coś to daj znać to sie coś dorobi moze :banghead: a tak serio to co się dzieje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 ja też jestem z Koluszek tylko nie wiem kiedy to bemowo wiec prosze o informacjena ten tema MUMA Wiem tyle ze jest 18 marca ' date=' a poza to nic, Pozdrawiam Koluszkowiaka :twisted: a tak serio to co się dzieje?? własnie własnie ale nie wiem jeszcze z czym' date=' na czym [/quote'] Nie mow ze rozstajesz sie z Eliminatorem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek20 BSA A65 Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 sie macie ludzie :D ja też z łodzi... mamy klubik taki mały w łodzi i od pierwszego promyczka wsiadamy i łojimy :twisted: można w kupie trochę podziałać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi