Muma Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Witambyliście w czarnocinie ;) ja wam dam tyle czasu was tam namawiałem a jak coś do czego to nikt nie powiedział :) :cool: Było przynajmniej fajnie może w następną środe sie tam zabierzemy zalezy jeszcze z jakimi prędkościami sie poruszacie bo ja tak około 100-105 ;) (narazie bo może za rok zmienie na jakieś 125 to już was będe doganiał :flesje: )Następnym razem napiszcie jak jedziecie na Czarnocin bo chętnie pojade z wami(za wami ;) )Pozdrawiam MUMA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 no i jeszcze jedna srode opuszcze ale nastepnej juz niewracam w przyszla niedziele p.sKupilem sobie dzisiaj carbonowego remusa racingowego :) bedzie sie dzialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szablik Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 (edytowane) pozdrawiam wszystkich motocyklistów z Łodzi. Magneto też mam NS-ke to może byśmy sie jakoś styknęli co?? a Ty Muma robimy jakiś zlocik mały 80-dziesiątek??jak byście byli chętni to na gg do mnie walcie. pzdr dla CBR600f Edytowane 26 Sierpnia 2006 przez szablik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 pozdrawiam wszystkich motocyklistów z Łodzi. Magneto też mam NS-ke to może byśmy sie jakoś styknęli co?? a Ty Muma robimy jakiś zlocik mały 80-dziesiątek??jak byście byli chętni to na gg do mnie walcie. pzdr dla CBR600fno jasne że był bym chętny (zawsze to można by z kimś pojeździć przed końcem wakacji)niestety nie mam gg :biggrin: więc jak coś to piszcie na moje PW :biggrin: ja mógł bym sie spotkać w ten wtorek bądź środetak około 12 godzinyCo wy nato spotkali byśmy sie np; pod M1Pzdr MUMA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 no jasne że był bym chętny (zawsze to można by z kimś pojeździć przed końcem wakacji)niestety nie mam gg :biggrin: więc jak coś to piszcie na moje PW :biggrin: ja mógł bym sie spotkać w ten wtorek bądź środetak około 12 godzinyCo wy nato spotkali byśmy sie np; pod M1Pzdr MUMA suma sumarum to też mogę wpaść na skucie, tylko że narazie mam dziurę w przyspieszeniu ale jak sie wkręci to te 90 mogę jechać :biggrin: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 bedzie ktoś w srode na placu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 (edytowane) Witamspotkanie odbędzie się w środe (ja na simku) okolo 14jak narazie jest tylko 6 motorów ale jak na pierwszy raz to i tak dobrzeTrasa;wyniosła by okolo 120 km spotkali byśmy sie w łodzi na rondzie pod M1następnie pojechali do Brzezin,Koluszeko ile będzie ciepło to na Czarnocin nad wode(trase można zmienić,jeśli wam niepasuje) :D Zapraszam wszystkich MOTOROWERZYSTÓW jak i MOTOCYKLISTÓW do wspólnej jazdyPiszcie jaki dzień wam pasuje Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez Muma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Mam rozumieś że oczywiście, jak zwykle o 19 na placu w środe :biggrin: (o ile nie będzie padało :biggrin: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Muma szkoda ze nie jestem w Polsce teraz, bo bym sie z wami wybral. Fakt Ural z koszem nie nalezy do najszybszych ale 80 utrzyma bez problemu;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (o ile nie będzie padało :biggrin: ) Dokładnie dawno mnie nie było i bym wpadł z chęcią :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 ja będę... no chyba że lać bedzie jak dzisiaj (u mnie :lalag: ) :buttrock: na kole wjade na plac :clap: <- ostatnio zauważyłem u siebie komplex jazdy na kole :biggrin: ale jeszcze sie nausze :biggrin: :biggrin: :crossy: ;) wtedy bedzie :) lans po wsiach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturo1982 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 hehe dzulua mowiles ze swojej nie bedziesz katowal i na kole latal :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 jeszcze jej nie katuje, bo ............... nie umiem lol :biggrin:ale mam nadzieje że portwa to niedługo :biggrin: PS. KTO DZISAJ BEDZIE NA PLACU??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Siemano.Właśnie spoglądam przez okno i dupa :| widze, że to samo co w zeszłą środę jest, mokro, pada... Jeśli się nie zmieni, to dzisiaj też odpuszczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 przyjeżdzajcie... ja mam dalej i będę !!! :biggrin: trza być twardym nie mintkim :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi