YARECK Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Pewnie wszystko mniej więcej ustalimy w środe jak pogoda dopisze ale myślę też (chodzi o wyjazd na Bemowo), że dobra byłaby stacja benzynowa na Strykowskiej przy Wojska Polskiego jak się jedzie na Stryków np. o 9:00 i stamtąd prosto na stolyce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 jakby ktoś miał ochotę potaplać się w błotku to jutro(sobota) zbiórka przed terminalem lublinka o 15:20, opony z głębokim bieżnikiem obowiązkowe Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 http://www.extrememoto.pl/index.html Takiego czegoś nie można przegapić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 no a ja juz wstepnie słyszałem i czytałem ze w przyszły wekend przeszło 20 stopni :))) mogłoby sie sprawdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 no a ja juz wstepnie słyszałem i czytałem ze w przyszły wekend przeszło 20 stopni :))) mogłoby sie sprawdzicNa onecie prognoza pogody zmienia się co pare godzin. Temperatura ok 20 stopni, ale raz pokazuje, że będzie padać, a raz bez opadów. Ostatecznie będzie wiadomo pewnie w samą sobotę :crossy: Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haxon Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 to jak z BEMOWEM?? zbiórka w sobotę o 8.30 na GABI?? :crossy: po głębszym przemysleniuto może jednak 9?? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 a w srode jest o standardowej godzince spotkanie mam rozumieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Co do bemowa jestem za: stacja benzynowa na Strykowskiej przy Wojska Polskiego jak się jedzie na Stryków np. o 9:00 i stamtąd prosto na stolyce. Co do środy to norma: 18 na placu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Wie ktoś, co za impra się dziś działa na pasie w Rossoszycy? Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 no tam jak co niedziele zbierają sie zeby troche poodwijać :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 http://www.extrememoto.pl/index.html Takiego czegoś nie można przegapić. Też tak myślałem dopóki nie przeczytałem że Otwarcie i ExtremeMoto to dwie różne iprezy, za które oczywiście trzeba zapłacić osobno.Otwarcie 18 zyli bez znaczka i koszulki i (chyba) 30 zl z koszulką i znaczkiem plus 20 za wjazd na Extreme.Chyba którąś z imprez sobie daruję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 ja rozmyslam własnie ze chyba lepiej jak sobie posmigam po okolicy, niz mam płacic jak w tamtym roku i siedziec.. a tak potem do parady sie podłącze i bedzie luksior, po odpoczynku do domu polece , a jak wy planujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Ja na otwarcie raczej się wbije bo mam już taka tradycję że przywoże sobie znaczek i koszulke z każdego otwarcie na którym byłem. Dwoch ostatnich nawet jeszcze nie wyjąłem z folii.Co do planów już pobytu w Wawie to jeszcze się ustali bo znajomy który możliwe że z nami pojedzie chciał trochę sklepów przy okazji odwiedzić i pewnie będzie chciał żebym mu potowarzyszył. Ale to się jeszcze zobaczy. Tak czy siak parady sobie nie odmówię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 ja raczej nie pojade ale taki pomysł mi się urodził........ 696 285 072----to mój numer koma....i co z tym....?? zapiszcie sobie i jeśli ktoś będzie sobie śmigał kiedyś luźno, spontanicznie albo będzie chciał polatać w jakiś dzień....w którym sie nie umówiliśmy na forum to w miare możliwości i czasu dołącze się...wystarczy esa puścić że się będzie tu i tu o danej godzinie i może się uda jakoś zgrać......reszta może to samo zrobić.......tzn podać nr komów......... śledze forum ale podaje numer na wszelki:)))) ja niestety w środy pracuje i nie bede śmigał ale każdy następny dzień jest do dogadania>))) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Mam dobra i złą wiadomość Dobra to że jadę z wami. Zła to, to że nie będzie na Bemowie prezentacji mojego projektu, będzie to w innym miejscu i w innym czasie. Jeśli chodzi o samą imprezę to ja tez zawsze przywożę sobie koszulkę i znaczek więc w tym roku będzie podobnie. Motorbiker do mnie numer masz więc dzwoń jak chcesz śmigać – w poniedziałek nie miałem już pomysłu gdzie jeździć a w dwóch zawsze się coś wymyśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi