qdlaty2004 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 witajciesezon dopiero ruszył a już wczoraj był wypadek na rogu Inflanckiej i Łagiewnickiej z udziałem motocyklisty nie wiecie czy to ktoś z naszych? mam nadzieje, ze wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaDR600 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 (edytowane) Ja jeszcze nie wiem czy bedę ale tym razem chyba Gazelką :P Edytowane 5 Kwietnia 2006 przez kubaDR600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 wygląda na to że powinienem być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Niestety mnie nie bedzie :banghead: . Ale za tydzien na 100% :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 23 kwietnia godzina 11 na parkingu Tesco na widzewie( niedziela) jest rozpoczecie sezonu tuningowego w Łodzi.....może i my byśmy się tam pojawili?? jak sie zapatrujecie na taki pomysł?? napewno bedzie na co popatrzeć i z czego się pośmiać:icon_rolleyes: co myślicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 (edytowane) Sezonu tuningowego ? Czyli katamarany z diodami chromowanymi nakładkami na końcówki tłumików i z napisem „no bas no fun" na tylnej szybie ? A tak serio to 22 to rozpoczęcie sezonu w wawie 23 w Częstochowie (akurat tam się nie wybieram)Teoretycznie można podjechać tylko czy jest sens pakować się tam motocyklami? Edytowane 6 Kwietnia 2006 przez PROC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek kawasaki Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 WITAM JESTEM NOWY NA FORUM JESTEM ROWNIEZ Z LODZI MAM NADZIEJE ZE BEDZIEMY MOGLI SIE RAZEM SPOTKAC I POSMIGAC NA JEDNOSLADACH :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 kto miałby ochotę jechać w niedzielę (9 kwiecień) na piątkowisko ??? start byłby z lublinka o 12 Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Siema enduro.Mój offroudowiec niestety w proszku – zresztą i tak by miał kłopoty z nadążeniem za tobą Na Piątkowisku byłem w niedziele 2 kwietnia ale nikogo nie było (byłem około 13 więc nie ma się co dziwić. Masz może jakieś informację o zawodach, podobno 30 kwietnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 (edytowane) No wlasnie skoro padlo juz o Czestochowie - czy ktos z lodzi wybiera 23 na rozpoczecie ??Ja sie wybieram i moze ktos jeszcze by sie dolaczyl ?? :icon_rolleyes: A i witamy nowego lodziaka wsrod 4umowiczow :icon_rolleyes: Edytowane 6 Kwietnia 2006 przez kacper_84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 witam nowych ludzi na forum :icon_rolleyes: no i ja wreszcie skonczyłem moto do konca :icon_rolleyes: , a moze ktos bedzie smigał w sobote 8.04.06 to w okolicach 15/17 bede nad zalewem w czarnocinie na moto, wiec gdyby co i po drodze WPADAJCIE :banghead:. Co do srodowych spotkan w tą bede jak pogoda bedzie (moto skonczone) POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Moze wpadne :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=43731&hl=Co Wy na to? Może po paradzie skoczylibyśmy na ów ślubik? Oczywiście pytam tych, którzy na Bemowo się wybierają na 100%.Jeśłi chodzi o mn ie to chętnie sobie pojadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek kawasaki Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 WITAM JEZELI CHODZI O BEMOWO TO NA MNIE MOZECIE LICZYC TYLKO PODAJCIE MIEJSCE SPOTKANIA I GODZINE POZDRAWIAM :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 jutro (tj. sobota odbieram swoją niunie z Maratońskiej-zajebisty serwis) pisze sie na środe na pl. Dąbrowskiego, oczywiście jade na Bemowo!! wrazie czego pdaje swój nr. 505-180-848 w końcu będe miał swoje kochane maleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi