siwypfk Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 ja jutro maluje czache bo moto gotowo do zakładania czachy wiec za tydzien teeez bede jezeli pogoda dopisze :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 No to niech będzie że jest ustalone.Środowe moto-spotkania na placu Dąbrowskiego od 18 Co do 8 kwietnia mam pewien pomysł ale to w środę przedyskutujemy. Siwypfk podoba mi się takie podejście do sprawy d zobaczenia w środę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 hmmm z powodu pogody musze przełozyc malowanie na jutro , dzis za wilgotno a jutro ma byc ładniej oby , pozdro i do srody , juz czekam :icon_razz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 nie chce duzo mieszać ale czy nie można by na 19 przełożyć tych spotkań?? bo do 18 pracuje...chyba że od 18 spotkanie a wyjazd gdzieś po 20 minutach to może zdąże:) a jak nie to bede sie kontaktował telefonicznie i bede szukał was po Łodzi:P ale ja bede śmigał dopiero po 15 :)(((( pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Wydaje mi się,że spotkanie powinno wyglądać tak, że od 18 zaczynamy się zbierać, czyli spokojnie do 18.30 jesteśmy na placu i czekamy kombinując co dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrDredd Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 no to ja mam problem.. akurat w srody (raz w tygodniu) chodze do przychodni i siedze tam czasem nawet o 23ciej. kazdy inny dzien poza sroda.. w weekendy moze? albo wtorek jak chcecie tak w srodku tygodnia? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 mi się wydaje że jeszcze troszke i na weekendy też będziemy się na latanie ustawiali....jeśli chodzi o mnie to tylko zrobie moto i zarejestruje i bede śmigał. a co do środy to jak tylko z pracy bede wychodził wcześniej to bede wpadał na Plac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 No to ja rozpocząłem sezon!!! Odpaliłem rumaka w sobotę i teraz to już musiałaby być nawałnica jaka żebym nie jeździł.W środe najbliższą powinienem być na miejscu zbióki razem z WIEWIÓRKĄ.Martwi mnie trochę obwód pasa po zimie bo portki coś takie skórczone się wydają, ale wezmę się i trochę trzeba będzie zrzucić.Do zobaczyska na pl. Dąbrowskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrDredd Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 zapraszam na wyjazd.jezeli tylko bedzie dobra pogoda to planujemy w kilka osob juz wyjazd nad morze 14-15kwietnia. rano wyjazd ok. 14tej,w piatek impreza nad morzem i w sobote powrot. na dzien dzisiejszy chetnych jest tylko czterech ale wierze ze bedzie nas wiecej. dobra zabawa gwarantowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 U mnie kwiecień to miesiąc pod kreską wiec na dłuższe wypady się nie wbije jedynie co, to na Bemowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 ja już swoja Viagre tak przeleciałem z każdej strony że szok:P membrane jedną szlak trafił i dlatego nie śmigała jak trzeba:>......co do wyjazdu gdziekolwiek to ja czekam tylko na rejestracje i w droge:) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 U mnie niestety z racji paru ubezpieczeń które trzeba było zapłacić jest podobnie z funduszami. Poza tym tak pracuję, że 15 kwietnia odpada.Zarezerwowałem już mamonę na Bemowo w kwietniu i na koncert Guns'ów w czerwcu i trudno będzie coś wysupłać na dlaszy wyjazd. No chyba że w środę sie poszczęści i wreszcie ktoś tak zakręci w lotto jak ja bym chciał, to wtedy funduje wyjazd w każdy zakątek Polski.Na razie jednak mam takie wyniki w totka jak ci co nie grają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Witam.Jutro jeśli pogoda pozwoli to ja zjawie się tak około 18:20 (musze wcześniej odebrać coś na uczelni) A co do 8 kwietnia to najprawdopodobniej będę trochę zajęty – aczkolwiek jak by coś się działo to zawsze możecie wpaść do mnie na „Kanzas” – będę w warsztacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 mnie w tym tygodniu nie będzie ale jest szansa ze w przyszłym będe na nowej maszynie :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis76 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 No, a ja dzisiaj oddałem mojego Intudera na duży przegląd, sprzęt pewnie będzie do odbioru w przyszłym tygodniu, a wtedy wreszcie zaczynam jazdę :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi