Camaross Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Panowie w Niedziele widziałem jak na Pabianickiej jakaś Kawa ninja stała roztrzaskana ... nie wiecie nic o tym czy towarzysz motocyklista uszedł z życiem ?? dręczy mnie to od wczoraj .. nie wiecie nic o tym ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the69x Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 (edytowane) Proszę o usunięcie posta. Nie ten temat :/ Edytowane 3 Kwietnia 2008 przez the69x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artemor Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Panowie w Niedziele widziałem jak na Pabianickiej jakaś Kawa ninja stała roztrzaskana ... nie wiecie nic o tym czy towarzysz motocyklista uszedł z życiem ?? dręczy mnie to od wczoraj .. nie wiecie nic o tym ?? USzedl.. Noge mial skladana i zlamany nos :) Juz nie jest w szpitlau na wlasne zyczenie. Wyjechalo mu auto, odbil w lewo i jakos znalazl sie na drzewie... Ogolnie mozna powiedziec ze mial duzo szczescia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piekarz Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Jestem z Łodzi i chetnie pojade na Bemowo...Pozdrowienia dla Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klinton Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 co się dzieje na Bemowie ? ;) że tak zapytam nieśmiało :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the69x Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 (edytowane) Na bemowie jest dosc duza impreza (stunt, fmx, itp), link do tematu: http://forum.motocyklistow.pl/Extreme-moto-t96852.html Link do strony imprezy: http://www.extrememoto.pl/ Edytowane 9 Maja 2008 przez the69x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMEK75 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Witam wszystkich. :) Ponieważ Musi jeszcze tego nie zrobił, niniejszym informuję, że znów jest w siodle. Musi gratuluję sprzęta i do zobaczenia w środę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Siemano ! Gdzie dzisiaj ?? spore zaległości mam, a dyskusji na temat miejsca spotkań aż nadto :] Do zobaczenia :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Czy nie uważacie że najdłuższy temat na tym forum umiera ?Rzadko kto tu zagląda !Co się kuźwa dzieje ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 niestety stara gwardia sobie jakoś odpuściła forumowanie...... ważnie że nie odpuściła śmigania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Arkadius Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Chciałbym zapytac czy ktoś z was jedzie na zlot STROBIN 2008 organizowany przez klub Husaria Wieluń w dniach 18-20 lipca 2008r. w miejscowości Strobin koło Osjakowa. Ja wybieram sie z Pabianic wiec jesli ktoś był by chętny to mozemy sie zebrac i jechac razem, ewentualnie spotkac po drodze. Więc jak coś to GG albo kom 784-263-539. Chętnych na jakieś przejażdzki też zapraszam do pisania. Pozdowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 My jedziemy, w razie czego jesli jedziesz sam zapraszamy do przyłączenia sie do naszej grupy na terenie zlotu. Bedziemy tez cieli przez Pabianice więc możemy sie dogadać na wspolny wyjazd. Napisz do m nie na gg:1514159 poznym wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 niestety stara gwardia sobie jakoś odpuściła forumowanie... co fakt to fakt... Ale srodowe smiganka sa nadal na top-ie.Nawet Oscar wpadl wczorej hehe Do nastepnej srody!Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Musi, a czemu ty dalej masz cebre w profilu?? przecież kto inny już ją ujeżdża :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Musi, a czemu ty dalej masz cebre w profilu?? przecież kto inny już ją ujeżdża :Pmoże wstydzi się przyznać publicznie do tego GSa :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi