Skocz do zawartości

Kto z Łodzi ??

CbR600f
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Popieram popieram zwłaszcza że ostatnio ostro trenuje na klawiaturze swojego telefonu :biggrin: :biggrin:

kochani nie robcie spamu, polowa nie zrozumie zartu, druga polowa nie zna Wojtka i znowu sie zrobi bajzel

apeluje o powage ;)

po raz kolejny pytam kto za <Moda na Proca> kto przeciw?

póki moda nie ma to można spamować ;) To w końcu zmotywujemy wszystkich i kogoś wybierzemy :icon_biggrin: :)

A tak na serio to nie jest spam lecz zacheta dla innych żeby również uczestniczyli w cośrodowych spotkaniach czy w Iron przy :eek: czy to na placu :D :) :) W ten sposób tylko można się nawzajem poznać.

Osobiście nie za dużo udzielam się na tym forum ale za to na forum polmotu trochę więcej

więc polecam Proca.

I postanowiłem zaglądać tu częściej (może się wkręcę w grupę łódzką)

<<Już czuję,że będzie niezła dyskysja.Bądźmy poważni i się dogadajmy... >> -Wlasnie sila argumentu jest potrzebna, dlatego wezme bejzbusia , bede mial duzy argument :wink: :biggrin:

Wiola pojedz na gienku 125-latwiej bedzie robic 8-ki i jest w dobrej kondycji.

Syn tak zrobil bo w Lodzi nie mogl zdac, zawsze bylo cos nie tak, a w Piotrkowie za 1 razem.

Nemo,bardzo miło że przejąłeś się moją sytuacją.Domyślam się,że Suzi o którym piszesz jest dopuszczony do kat.A.A nie wiesz,czy gdzieś w okolicach WORDu można w jakiejś szkole się dokształcić na takim gn-ie?Chociaż 2 godzinki,by się z motocyklem i trasą egzaminacyjną zapoznać...?

Pzdr

a ja zrobie spam ;)

...przyda się to coś na środowe wypady http://www.sunsethog.com/groupRiding.html

ps. nie wiem za bardzo o co chodzi... ale jestem za Procem Modem :bigrazz:

Super link. Czytalem o tym w "motocykliscie doskonalym" a tutaj to jest bardzo czytelnie zademonstrowane.

:bigrazz: :buttrock: :banghead: a mnie tam nie bylo :banghead: :banghead: :banghead:

wczesniej bylo mi tylko przykro, teraz juz sie rozbeczalam na dobre.

A Ecia w proszku lezy...

Buuuuuuuuuuuuuuuu

ps. Rof wielkie dzieki ze pamietales o fotkach :flesje:

A kiedy sie wybierasz?? Tzn o ktorej wyjazd i takie tam?

Ja tam jadę do pracy - Liberty Motors wystawia hamownię.

Wyruszam jutro o 7 rano. Niestety jadę autem a nie motocyklem.

W Niedziele miałem jechać Fazerem, ale chyba nic z tego nie wyjdzie.

p.s.

Podobno za tydzień są dni otwarte w Liberty na Maratońskiej, będą Yamahy Triumphy oraz BMW.

Edytowane przez PROC