musi88 Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 w sprawie soboty jeśli by mnie nie było na Placu dzisiaj (a postaram się chociaż na początku być) to Tych którzy chcą jechać do Łasku w sobote prosze o esa na nr tel 696 285 072 oczywiście zależy też troszke od pogody ;) ale mysle ze powinienem dac rade na plac to pogadamy..... Spoko ja dzisiaj na chwile wpadne to obagadamy sb pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Siemano :)Co do wypadu do Łasku w sobotę, to ja bardzo chętnie :] tylko zbyt wcześnie to nie dam rady (w piatek kawalerski "szwagra" :)). Ja akurat będę jechał sam, bo mój "plecaczek" jest z Łasku, więc po drodze zabiorę. Siema PROCu ;) dobrze, że bezpiecznie wróciłeś. Do zobaczenia na placu <crossy> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Siemano :)Co do wypadu do Łasku w sobotę, to ja bardzo chętnie :] tylko zbyt wcześnie to nie dam rady (w piatek kawalerski "szwagra" :)). Ja akurat będę jechał sam, bo mój "plecaczek" jest z Łasku, więc po drodze zabiorę. Siema PROCu ;) dobrze, że bezpiecznie wróciłeś. Do zobaczenia na placu <crossy> Ja ogolnie myslalem zeby pod wieczor pojechac... najwczesniej kolo 16-17. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 z tego co widze dzisiaj na placu tłok będzie... zróbcie msce dla małem 600-tki :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Ja już się ustawiłęm z Rafałem od Vstromem i Motorbikerem. Więc do 19 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 jutro weteran ja będę prawdopodobnie już od 10 co do soboty to jutro się wyjaśni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 to gdzie się spotkamy przed tym bazarem o tej 11:00?? może na tej stacji na rogu przy włóknirzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 albo od razu pod przy kasie, każdy postawi motor i się znajdzie przy kasie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 1;Sobota 09-0920062;11:003;Bramka główna4;spacer po bajzlu5;spacer do Łasku na lotnisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Mam bilet na juto, ale czy wpadne to jeszcze nie wiem.Dzisiaj kupiłem właściwie wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 niestety jutro mogę być nieobecny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Ja w środę trdycyjnie będe na 99,99%, nawet na 99,99% z Olą :) A tak poza tym, co to za posucha z nowymi postami na 4um , nic tu sie nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 No nie wiem co z tymi postami chłopaki pewnie klawisze pogubili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 gdzie w w łodzi znajde zakład gdzie zrobią szlif i honowanie cylindra 125cc ??? Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 gdzie w w łodzi znajde zakład gdzie zrobią szlif i honowanie cylindra 125cc ??? Jest dobry na 11 listopada przy włukniarzy tam gdzie teraz remontują....i drugi "moto-szlif" gdzies w miescie ale musze tego poszukać jeszcze bo nie pamiętam. Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi