enduromaster Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 powodzenia, nie dość że 12st to jeszcze wieje i leje od samogo rana :biggrin: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 witam,stwierdzam, ze jestem zajebisty :biggrin: właśnie dopłynąłem do domu... spotkanie super... żałujcie że was nie było :biggrin: nieważna pogoda - ważny klimat :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 tez dziś odpusciłem a miałem zamiar wpaśc !! ehh moze za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 to kto dzisiaj był ??którzy TWARDZIELE :notworthy: Ja wymiękłem, po powrocie z Łukaszem z nad morza :notworthy: (ponad 400 km, ponad 200 w deszczu :notworthy: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 kto był? hahahahahaha NIKT!!!!!!!!!!!!!!! sam sobie spotkanie zrobiłem :notworthy: i dlatego jestem zajebisty :notworthy: sam sie z siebie teraz śmieje :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Ja wczoraj jechałek koło placu do pracy na 19 i nikogo nie widziałem. Jednak się nie dziwie bo jak bym miał wolne to raczaj bym nie przyjechał.Dzulu to twardziel :notworthy: ja tam mintki jezdem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 panowie czytacie wątek BORKI 2006 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 panowie czytacie wątek BORKI 2006 ??? Ja sie pisz en aborki razem z dziewczyna! Wojtas tez nbedzie jechal zapewne wiec 3 miejsca zarezowac bo nie mam pojecia jak to zrobic. W koncu nowy jestem na forum. Dzulu wiesz jak zarezerwowac miejsca?? Kto od nas sie pisze na Borki?? Czy one sa na 100% 30 Wrzesnia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 no ja się pojawie :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pracocholik Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Ja też odpuściłem z powodu pogody , ale jak się poprawi to :notworthy: w następną środę :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 nie wiem jak z rezerwacją... i nie wiem czy się odbędą, bo z tego co czytam to wiele problemów mają chłopaki... ale z tego co wiem, to zeby zerezerwować domek to sie robi tak: "dzień dobry nazywan sie .... i chce zarezerwować domek w dniach ... " :evil::p:p PS. wreszcie się nauczyłem podrzucać :banghead: ale tak szybko spada, że..... znowu mi sie kierunek urwał :notworthy::( ale jaki patent wymysliłem :notworthy: szkoda że nie mam aparatu to bym wam pokazał - już nie lutownica i nie super glue tylko........ -> sznurek :banghead: bo w końcu honda to honda :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 no ja bede na borkach tradycyjnie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Jako że dopiero trafiłem na ten temat się przedstawie....Jacek jezdem :biggrin: i jak mozna się domyslic i doczytac z Łodzi :cool:..... Musze sie zapytac któryś z was jest z teofilowa albo bliskiej okolicy?:cool: tak z ciekawosci musze zapytac :P....mam nadzieje że na następny spocik (o ile pogoda dopisze) się zjawię moją pobitą DT :P....tylko kwestia tego pieruńskiego wału......:P (znając oje szczęscie będzie nie do MX a do LC....i dupa blada...ale da zobaczymy) Borki oczywiscie się wybieram (do tego czasu moto juz zrobię:D) i jeszcze jedną osobę do domku moge wcisnąć :D (Rof juz się zgłosił :P) but will see what will hapen :D chears :D Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Jako że dopiero trafiłem na ten temat się przedstawie....Jacek jezdem :biggrin: i jak mozna się domyslic i doczytac z Łodzi :cool:..... Musze sie zapytac któryś z was jest z teofilowa albo bliskiej okolicy?:cool: tak z ciekawosci musze zapytac :P....mam nadzieje że na następny spocik (o ile pogoda dopisze) się zjawię moją pobitą DT :P....tylko kwestia tego pieruńskiego wału......:P (znając oje szczęscie będzie nie do MX a do LC....i dupa blada...ale da zobaczymy) Borki oczywiscie się wybieram (do tego czasu moto juz zrobię:D) i jeszcze jedną osobę do domku moge wcisnąć :D (Rof juz się zgłosił :P) but will see what will hapen :D chears :D co do borek to raczej też będę ale raczej będę dojeżdżał przez te 2 dni, to tylko ok50min z łodzi skutem Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 (edytowane) kiedy w końcu są te Borki??? który weekend?? aha ostatni :| ciekawe jak z pogodą będzie.... a potem witaj szkoło ..... jupi ... huuurrrrrraaa :biggrin: PS. witamy jakuzy :cool: POZDR Edytowane 2 Września 2006 przez Dzulu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi