Prot Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Trochę czasu minęło, coś zaczęło sie krystalizować. Pracuję w takiej dziwnej firmie gdzie trzeba na dwa miesiące wcześniej zaplanować urlop. Pytanko ... Napisane jest: weekend majowy 28.04-3.05 lub 7.05 WĘGRYChciałbym wiedzieć czy mam brać urlop do 3 maja czy do 7 maja. Jak studenci w tym czasie ? Dni Rektorskie czy L-4 ? Możecie zadeklarować jakiś termin zakończenia części wspólnej ? Bo ja i tak z Kaśką będę wracał znad Balatonu gdzieś do połowy maja :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Trochę czasu minęło' date=' coś zaczęło sie krystalizować. Pracuję w takiej dziwnej firmie gdzie trzeba na dwa miesiące wcześniej zaplanować urlop. Pytanko ... Napisane jest: weekend majowy 28.04-3.05 lub 7.05 WĘGRYChciałbym wiedzieć czy mam brać urlop do 3 maja czy do 7 maja. Jak studenci w tym czasie ? Dni Rektorskie czy L-4 ? Możecie zadeklarować jakiś termin zakończenia części wspólnej ? Bo ja i tak z Kaśką będę wracał znad Balatonu gdzieś do połowy maja :mrgreen:[/quote'] Nikt nie chce chłopakowi odpowiedzieć.... ehhhh totalny brak wychowania :notworthy: Zasadniczo chodzi o ten łatwiejszy do dostania urlopu weekend czyli do 3 maja... od soboty do środy. Tak mi sie wydawalo przynajmniej pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Niestety prawdopodobnie nie pojade. (Wsypie kogos Mario napewno nie pojedzie) :) Lecz ja bym z przyjemnascia smignal tylko :1. Troche krociutki wyjazd jak na tyle kilosow nie zdolam nadrobic winkiem -zwrot kosztow :P -czyli studencina kasa2. Wole odlozyc kaske na Bulgarie i poszalec 3 tygodnie w wakacje Zobacze co da sie zrobic :twisted: Ale kasa! niestety i prawdopodobnie bede na weekend majowy planowal blizsza trase mile widziane tez propozycje gdzie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Niestety prawdopodobnie nie pojade I Kaka ma jaja??? Tylko ciekawe gdzie?! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 Adsu bez obawy -jaj i innych przyzadów to Ci tam nie zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 Adsu bez obawy -jaj i innych przyzadów to Ci tam nie zabraknieTo na pewno! Wezmę ze sobą cały kufer jaj! :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 Skoro juz pewna łajza mnie sprzedała .. Z przykroscia potwierdzam ze nie jade:/ Siła wyższa Tak wiec bawta sie dobrze :P :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 Z przykroscia potwierdzam ze nie jade:/ To nie jadę po Twój kask! :) :P Żartuję oczywiście...... ale S Z K O D A, że nie pojedziesz :P :) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 31 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Mario znowu ma okres... niedługo mu przejdzie przytulimy Go. A więc termin wesela został potwierdzony. I teraz nasuwa się pytanie dotyczące lekkiego przerobienia planu wyjazdu... Prot rozwiń myśl... tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 short question: 3 kurna czy 7 maja ? :D Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 'czy' kurna ... ma ja(ja) ? :DTrudno powiedzieć... :| A tak na serio, to ja będę wiedziała dopiero po 17 lutym, wtedy mam zapisy i zobaczę jaki plan mi się trafi. Jak żadnej laborki nie będzie w czwartek ani w piątek to ja mogę nawet do czerwca siedziec :twisted: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 W końcu będzie tak, że ten wyjazd w ogóle nie wypali, bo każdemu wypadnie ,,coś". Echhhhh........ Załamka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 2 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 NIkomu nic nie wypada - nawet wesele spacyfikujemy żeby się tylko zebrać i wybrać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 ... tak? Nie bądź taki Mazur z Beskidów ... tak ? :mrgreen: Jest wesele ... ktoś w Państwowym Gospodarstwie Rolnym sie żeni. Ślub ma być w Nysie. No problem, bo to nieźle sie sklada. Z Nysy jest blisko do granicy. Ma się odbyć 29 (?).IV. (PGR potwierdź tak ?) O godzinie .... Kto może się melduje i robimy dla kolesia z rodziny PGRa małą eskortę. Potem lecimy, dalej - Richtung Balaton. PGR nie pije na weselu i rano dyma do nas. My oszszywiście mu uciekamy, ale mając balast w postaci Kaśki i moze Adu, ma szansę nas dojść wieczorem. To jest projekt. Wszystko się skomplikowało ... Ale przy odrobinie dobrej woli jest szansa. A poza tym k...a m...ć ! Dlaczego ja mam rozwijać, jak to nie ja sie żenię ?!?!?!? Co ??? :) :arrow: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 2 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Ma się moorzynów od tego :lol: :arrow: :mrgreen: Tak 29-04 jest ta stypa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi