PGR Opublikowano 13 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Browarny co to masz za kalendarz że długi weekend Ci wypada 7-go :?: Czy Twoja stara musi mieć akurat wtedy imieniny :?: :? :D Choć raz weź ją przełóż :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 No wreszcie się znalazł ktoś konkretny ;)Brawo Marlew... czyli tysiaka trzeba mieć napewno, żeby odwiedzić te piękne okolice. Trzeba będzie zacisnąć pasa :D i się zobaczy. pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 13 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Astarte jakby nabrac konserw i zupek z chałpy to sie mozna w 7 bankach zmiescic 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 na 80% i ja sie wybierome.... bylem w hajduszoboszlo z 4 lata temu i bylo clakiem simpatycznie :D wiec dopisac :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Browarny co to masz za kalendarz że długi weekend Ci wypada 7-go Se pało na własny tytuł tematu zobacz będziesz wiedział :D Chyba że w Węgierskiej Dziurce niedziela 7 maja nie jest w weekend ino w tygodniu pracy ;) Anna nie chce zmienić terminu urodzin i co ja poradze :cry: Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 No to ja tez sie pisze + 2 osoby - co do kosztów mi tam pasuje - ale sadze za jak ktos chce zaoszczedzic to napewno sie uda - bo tylko koszty paliwa sa stałe - na reszczcie mozna zaoszczedzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Astarte jakby nabrac konserw i zupek z chałpy to sie mozna w 7 bankach zmiescic 8)Ja pięć dni na Ukrainie bawiłam się za 230 zł' date=' więc co to dla mnie :twisted: Se pało na własny tytuł tematu zobacz będziesz wiedziałPGR-owi pewnie chodziło o to że długi weekend może się przedłużyć do 7 maja, gdyby wziąć sobie wolne dodatkowo 4 i 5 maja :D (wtedy długi weekend ma 9 dni - ale hardcore :twisted: ). pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 PGR-owi pewnie chodziło o toJa PGRa najczęściej słucham jak jestem na fazie i wtedy zawsze go rozumiem... na trzeźwo mam z tym pewne problemy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Ja pięć dni na Ukrainie bawiłam się za 230 zł' date=' więc co to dla mnie :twisted: pzdr @starte[/quote'] a jaki to problem - wychodzi po 5 połlitrówek dziennie i organizm wytrzyma... ale co z paliwem do moto?? :D :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 po tych pieciu polowkach jak nasika do baku to tez pojedzie :laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Tez sie pisze ale zalezne od mojej dyspozycji finansowej bo na BUŁGARIE W LECIE SIE NAPALILEM :D Jak bedzie kasa to na 100% jestem obecny :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Ja pięć dni na Ukrainie bawiłam się za 230 zł' date=' więc co to dla mnie :twisted: pzdr @starte[/quote'] a jaki to problem - wychodzi po 5 połlitrówek dziennie i organizm wytrzyma... ale co z paliwem do moto?? :D :lol:No właśnie... :lol: Dlatego ograniczyliśmy się tylko do 2 półlitrówek dziennie ;) coby móc za co do domu wrócić :twisted: ps. dodam jeszcze, że mandat który dostaliśmy na Słowacji (2000 ichniejszych koron) podwoiłby nasze wydatki na tą imprezę (jakbyśmy zapłacili ;) ). pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 ps. dodam jeszcze' date=' że mandat który dostaliśmy na Słowacji (2000 ichniejszych koron) podwoiłby nasze wydatki na tą imprezę (jakbyśmy zapłacili ;) ). pzdr @starte[/quote'] No to masz małą problemę :D na 90% zatrzymają na granicy i bez zapłacenia nie wpuszczą na Słowację... przerabialiśmy to ze Zbychem - musiał zapłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 13 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 po tych pieciu polowkach jak nasika do baku to tez pojedzie Laughing Hehe świynto prowda :twisted: Browarny nie każdy na pewno bedzie mial wolne 4 i 5 maja (nawet nie wiem czy nam studentom wtedy nie wypadna jakies labory i ćwiczenia :? ) Widze że ekipa się szykuje jednomyślna co mnie ogromnie cieszy :mrgreen: Byle do wiosny :!: :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 ps. dodam jeszcze' date=' że mandat który dostaliśmy na Słowacji (2000 ichniejszych koron) podwoiłby nasze wydatki na tą imprezę (jakbyśmy zapłacili ;) ). pzdr @starte[/quote'] No to masz małą problemę :D na 90% zatrzymają na granicy i bez zapłacenia nie wpuszczą na Słowację... przerabialiśmy to ze Zbychem - musiał zapłacićWłaśnie nie wiem jak to jest... kolega, który był ze mną wtedy na Ukrainie i dostał mandat - był po jakimś miesiącu na Słowacji i o żadną zapłatę się nie rzucali ;) . Ale pewnie po prostu miał szczęście :? . Zobaczy się jeszcze... pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi