Prot Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Jak lista to lista:Prot + ?? Kaśka ?? - no niestety tylko Prot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 17 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Jak lista to lista:PGR + Ganczar + Domino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 ale tego, no wiecie, coby... no jakby tu powiedzieć...bez.. no bez giermków i takich tam podziałów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 17 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Można z deka jaśniej?? :? :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Można z deka jaśniej?? :? :twisted: uffff a myslałem że tylko ja nic nie kumam :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 MIKLAS - dolacze do kogos w pokoju ale na 50% :D Ja sie wstepnie wpisuje, ale niestety nie na 100% Chwilowo nie mam prawka kat A i musze zrobic egzamin sprawdzajacy kwalifikacje za punkty, teorie mam juz za soba, ale na praktyke musze poczekac do kwietnia. Nie wiem czy zdaza wydrukowac prawko do konca kwietnia. Wszystko sie wyjasni jak bede mial termin egzaminu. Zakladajac, ze zdam, to od egzaminu max 2 tygodnie prawko bedzie do odbioru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 bez giermków i takich tam podziałówtzn. droga młodziezy, że macie luzy. Nie będziecie musieli chodzić spać o 19.30. No i jest szansa, że się winka rozcieńczonego z wodą napijecie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 tak, tak głupio mi się napisało bo akurat temat zlotu u sierżanta wałkowałem, w tv była reklama Munio i mi się zebrało na skomplikowaną przenośnię-żart...Sorry za spam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 ....Sorry za spam Za co sorry?? :D :lol: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 ...a bo akurat w gazecie czytałem wypowiedź posła z PiS-u że on wie iż popełnia grzech ale czasami robi zakupy w niedziele - więc jak jeden z ojców narodu przeprasza za grzechy to ja też!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 17 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Staszek ale masz zrytą banie :D No jak sie mi dacie winka napic to jade na bank :!: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 winka będzie w opór! W końcu to Węgry :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 jak lista toBodzyn + Ania (chyba :D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Pytanie do Marlewa w zwiazku z moja niepewna sytuacja. Kiedy mozna najpozniej sie zadeklarowac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Pytanie do Marlewa w zwiazku z moja niepewna sytuacja. Kiedy mozna najpozniej sie zadeklarowac?? Kwestia rezerwacji... w Marsylii trzeba Etapa i Formule rezerwować kwartał do przodu a w Chemnitz czesto z dnia na dzien są miejsca. Nie wiem jak jest w Budapeszcie ale mysle ze mamy spokojnie czas do końca miesiąca. Sam nie wiem kto jeszcze pojedzie... Ale pomysł z rezerwację Etapu jest dobry bo jak się już zarezerwuje to ciężej się wycofać :D i nie ma że brzuszek boli... Jakby dopiąc listę do końca przyszłego tygodnia to potem zostanie organizacja noclegów i ... SPAMOWANIE :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi