mrymek Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Odświeżając temat i chwaląc się, dzisiaj zamówiłem Daytona Travel Star GTX. Zobaczymy co to będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Daytona Spirit XCR i jestem mega zadowolony :icon_razz: Nie przemakają, gdy jest ciepło czuć fajny wiaterek, gdy jest zimniej trzymają ciepło :icon_razz: Są wygodne, noga się w nich nie poci... :icon_evil: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@ca Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Sidi Vertigo Tyle było już o nich napisane że mój komentarz jest zbędny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HordFenry Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Siemka Nie widzę zbytnio sensu zakładania nowego tematu. Chciałbym zapytać czy ktoś miał kiedyś kontakt z bucikami Alpinestars Ridge ? bardzo prosiłbym o jakiś komentarz co do tych bucików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeme Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 To i ja sie podczepie. Pytanie mam dotyczace rozmiarówki sidi i alpiny do ich uzytkowników. Chciałem przez net zamowic i nie wiem czy kupowac rozmiar który nocze na co dzien czy numer mniejsze/wieksze? Terez jezdze w probikerach to bralem numer wieksze. W tych firmach tez to brac pod uwage? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 MUSISZ przymierzyć buty. Stopa ludzka nie jest identyczna i różni się tylko rozmiarami... Długość to nie wszystko, jest jeszcze podbicie, szerokość itp... Mieszkasz w takim miejscu, że nie powinno być żadnego problemu wpaść do MCS na Prymasa, do sklepu Sidi na Bema lub do 3fun w jankach i na spokojnie zmierzyć obuwie. Lepiej to niż potem zwracać towar (o ile się da). Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeme Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Sidi na Bema lub do 3fun w jankach Chyba odwiedzę obydwa. Dzieki za info o sklepach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 A miał ktoś do czynienia z butami Modeka Spa? http://www.allegro.pl/item473027852_buty_modeka_spa.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Miałem kiedyś podobne Modeki model Jaguar. Modeka może i dobra firma od spodni i kurtek, ale buty robi badziewne :lapad: Pozdrawiam Januszm Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goramo Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Odświeżając temat i chwaląc się, dzisiaj zamówiłem Daytona Travel Star GTX. Zobaczymy co to będzie? A możesz zdradzić gdzie zamówiłeś i po ile, bo właśnie chciałbym takie sobie zamówić. Ale jak na razie wszędzie gdzie sprawdzałem to ceny powyżej 1 tys pln-ów... :banghead: Cytuj SR50 -> S53 -> Intruder M800Z -> CBF1000 -> VFR800FI -> CB1000R -> CB1300SA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Ale jak na razie wszędzie gdzie sprawdzałem to ceny powyżej 1 tys pln-ów... :banghead: no i..? aktualna cena np. z louisa razy kurs euro daje właśnie taką cenę. trzeba było kupować, jak euro stało nisko :icon_twisted: BTW przy tanich zakupach z allegro sugeruję ostrożność, kolega Pietrucha napisał nieco na temat efektów takiej "oszczędności" jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goramo Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 no i..? aktualna cena np. z louisa razy kurs euro daje właśnie taką cenę. trzeba było kupować, jak euro stało nisko :icon_twisted: BTW przy tanich zakupach z allegro sugeruję ostrożność, kolega Pietrucha napisał nieco na temat efektów takiej "oszczędności" jsz Nie szukam okazji na "alledrogo.pl... " :wink: Cytuj SR50 -> S53 -> Intruder M800Z -> CBF1000 -> VFR800FI -> CB1000R -> CB1300SA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Właśnie powyżej 1000zeta w moto-akcesoria.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mieron Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Całe lato jeździłem w długich glanach i spisywały sie super. Poza miastem to dopiero od 220 km/h można było poczuć przyjemny podmuch wiatru który wkradał sie przez dziurki. Ale jak wyruszałem na długi weekend w listopadzie to nieprzyjemny chłód można było poczuć już przy 140, wiec zdecydowanie w tym wypadku przydałyby sie jakieś bardziej fachowe buty. Na razie pozostają mi długie HD i napewno tak zostanie przynajmniej do przyszłego sezonu, bo ten mogę już uznać za zamknięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Całe lato jeździłem w długich glanach i spisywały sie super. Poza miastem to dopiero od 220 km/h można było poczuć przyjemny podmuch wiatru który wkradał sie przez dziurki. Ale jak wyruszałem na długi weekend w listopadzie to nieprzyjemny chłód można było poczuć już przy 140, wiec zdecydowanie w tym wypadku przydałyby sie jakieś bardziej fachowe buty. Na razie pozostają mi długie HD i napewno tak zostanie przynajmniej do przyszłego sezonu, bo ten mogę już uznać za zamknięty. I na pewno te Twoje glany w razie wypadku będą bardzo dobrze chroniły Twoją stopę przed urazami :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi