Raczek_6 Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Sidi Vortice - zakupione w motoakcesoria.pl taniej o 100PLN niż 3fun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Po tegorocznych ekscesach ;) na torze moje Dainese Vega zakonczyly swa kariere i zamowilem sobie Astars Supertech. Poza tym ze wygladaja jak buty narciarskie, ze je sie ciezko zaklada i zdejmuje oraz ze kazda wycieczka do garazu to katorga-to sa rewelacyjne. Po kilkuminutowej jezdzie buty jakby sie ukladaja i z uplywem czasu jest tylko lepiej. Nawet caly dzien na motocyklu nie konczy sie placzem przy sciaganiu :) Odbylem w nich pare jesiennych kilkusetkilometrowych wycieczek i nawet w temperaturach okolo 10 stopni nie odczuwalem zimna. Do chodzenia istnieja pewnie lepsze buty-ale poziomem bezpieczenstwa to niewiele im dorownuje. Na razie jestem zadowolony, ciekawe jak sie w upalach beda sprawdzac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Daytona Spirit XCR i jestem mega zadowolony :bigrazz: Nie przemakają, gdy jest ciepło czuć fajny wiaterek, gdy jest zimniej trzymają ciepło :wink: Są wygodne, noga się w nich nie poci... :biggrin: Jak wygląda ochrona kostek w tych butach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 I na pewno te Twoje glany w razie wypadku będą bardzo dobrze chroniły Twoją stopę przed urazami ja jeżdżę aktualnie w butach bundeswehry (wcześniej latałem w "desantach") i twierdzę że lepiej chronią stopę niż pseudomotocyklowe obuwie probiker czy inne tańsze produkty z louisa oprócz bezpieczeństwa, także jeśli chodzi o wygodę i uniwersalność są lepsze w tym roku leżałem już kilka razy z prędkościami ok i powyżej 100km/h i papcie dobrze spełniły swoje zadanie Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zenoo Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 czarne, wysokie, skórzane, gruba podeszwa - jednym słowem glany... na czopera mom zdaniem wystarczają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Jak wygląda ochrona kostek w tych butach? Wiesz co nie są to wiadomo buty sportowe, ale według mnie kostkę trzymają dobrze... :wink: Wejdź na stronę Daytony i zobacz jakie są ochraniacze w bucie, bo chyba jest tam prezentacja... Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 (edytowane) Z prezentacji to nie wiele się człowiek dowie. Jestem ciekaw jak z ochroną, bo z wyglądu to za specjalne nie wyglądają. Edytowane 24 Listopada 2008 przez tmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goramo Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 (edytowane) Odświeżając temat i chwaląc się, dzisiaj zamówiłem Daytona Travel Star GTX. Zobaczymy co to będzie? No i jak Mrymek - dostałeś już buciki? Jeśli tak, to czy miałeś okazję już w nich pojeździć? Jak się sprawują w takich temperaturach? Ja dzisiaj także zamówiłem, ale udało mi się wyrwać stówę taniej niż w "moto-akcesoria" :buttrock: Edytowane 27 Listopada 2008 przez goramo Cytuj SR50 -> S53 -> Intruder M800Z -> CBF1000 -> VFR800FI -> CB1000R -> CB1300SA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Zamówienie przyszło, ale pojadę przymierzyć dopiero za tydzień - praca i odległość. Pochwal się, gdzie zamówiłeś, to może i ja tam kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goramo Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 (edytowane) Zamówiłem w PolandPosition. A taniej dlatego, ponieważ w sierpniu kupowałem u nich nowy motocykl i w związku z tym dostałem różne rzeczy w gratisach oraz dodatkowo rabaty - m.in. na zamówione dzisiaj buty. :) Oczywiście jak to w firmowym salonie dealera - większość rzeczy typu ubrania, części, akcesoria itp. raczej bardziej się opłaca kupować gdzie indziej - wejście "ot tak" z ulicy żeby kupić np. kask lub jakieś ciuchy na 99% zakończy się po cenie sklepowej (ewentualnie jakiś bardzo symboliczny rabat). Co innego gdy kupuje się u nich moto - wtedy można liczyć na więcej. BTW: Pierwszy raz kupiłem moto z salonu i nie mam porównania do innych dealerów, ale moim zdaniem PP - przynajmniej jeśli chodzi o obsługę przy zakupie sprzęta - jest super dealerem. Wg mnie obsługa na wysokim poziomie, bardzo miło i uprzejmie podchodzi się do klienta, nie ma nachalnego wpychania klientowi czegoś czego nie chce (w stylu: "to może jeszcze pan kupi to albo tamto, bo musi pan to mieć..."). A jak widać również kilka miesięcy po zakupie sprzedawca nie zapomina o kliencie i podchodzi do niego "po ludzku". :) Edytowane 27 Listopada 2008 przez goramo Cytuj SR50 -> S53 -> Intruder M800Z -> CBF1000 -> VFR800FI -> CB1000R -> CB1300SA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Czyli zostaję przy moto-akcesoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goramo Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 No raczej chyba tak będzie najlepiej. Nie znalazłem nigdzie indziej taniej niż w "moto-akcesoriach". Jednak z drugiej strony, to w moto-akcesoria jest "aż" 20 zł taniej niż normalna cena (w PP powiedzieli że katalogowo cena na te buty wynosi 1170 pln) więc się nie wysilili z tą "promocją" ;) Cytuj SR50 -> S53 -> Intruder M800Z -> CBF1000 -> VFR800FI -> CB1000R -> CB1300SA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lombardo Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Od kilku lat latam w Alpinestars'ach smx 3 goretex przez cały rok( 680zł),przejechałem w nich ponad 10 tys.km i jak na razie padły tylko rzepy (słabo trzymają),sprawdziły się we wszystkich warunkach i temperaturach plus dwie maałe gleby,trzeba tylko uważać na śliskich nawierzchniach :wink: ponieważ mają twardą, płaską podeszwę z małym bieżnikiem,zwłaszcza zimą. :bigrazz: http://www.4bikes.pl/product_info.php?products_id=111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon7112 Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Czy jeździ ktoś w takich http://moto.allegro.pl/item490554978_preze...rozmiar_43.html, jaka jest wasza opinia o tych butach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwpseba Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 W tym sezonie zakupilem buty z Belgii firmy Richa jestem z nich zajebiscie zadowolony duzo solidnych zabezpieczen i co najwazniejsze mozna w nich chodzic ! polecam bez lipy :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi