gutek_rapier Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Albo mi sie wydaje albo widziałem jak rozsprzedawałeś na części tego bezcennego komarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Hehe stary Wt jak patrzy:) Ale dowal jeszce owiewke tigera i taką flage jak mają wozki w supermarketach... a zapomniał bym kufer zrob z starego kuferka na narzędzia;P pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszN Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Jaki on tam bezcenny,silnik juz kwadraciak wsadzony, czyli juz go nie uznaje :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 ale przyznaj że reszta jest ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Mam zamiar zasilic ta całą instalkie aku 6v 12ah podłączonym do cewki samochodowej i masy wiec bedzie jakby samo ładowanie. Nie no przeciez logiczne - samo sie naladuje . Radio bedzie umieszcozne w pułce przytwierdzonej do schowka wiec bedzie estetycznie!!! Ten zestaw naglasniajacy jakiej dobrej firmy bedzie ? Moglbys napisac ile glosnikow przewidujesz i jakiego to bedzie mialo powera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDeK Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Pewnie sprzęt grający firmy "Pajonier", nie zapomnij o naklejkach diabełkach. A co do radia itp, to daruj sobie bo aku będzie Ci siadał co 5 min. a Twoim sposobem ładowania nie będziesz go prawie wcale ładował o ile w ogóle :mrgreen: Już lepiej jakięś diody prostownicze z WSK-i, gdzieś nawet w necie czytałem jak to zrobić ;) PS: Rób na orginał! Tak będzie najlepiej :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Nawet jak da diody prostownicze to ladowanie bedzie znikome. Kazdym dwukolkowcem mechanicznym trzeba jezdzic na swiatlach przez caly rok. Jezeli w takim ogarze wlaczymy swiatla to prad wytwarzany przez iskrownik- pradnice jest akurat wystarczajacy aby zasilic te swiatla i to jeszcze przy pewnych obrotach, bo przy nizszych swiatla przygasaja. A jezeli do tego jeszcze wlaczymy kierunki (2x21W), swiatlo stop 21W , zestaw grajacy ?W i jeszcze moze elektryczna szczoteczke do zebow to nie wiem skad ta energie wezmie. Chyba ze bedzie jezdzil tym cudenkiem wokol prostownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewertas Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Opisy takich przeróbek często aż strach czytać.Można się polać ze śmiechu :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Wyrośnie z tego ;) CHYBA ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Wyrośnie z tegooby :DOryginały rlz ;) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiz2350 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 ..Wiec-zgadza sie komarka rozsprzedałem na części.Ale on juz sie cały sypał...wiec postanowiłem ze zbuduje cos nowego..swojego.Zestaw grajacy to zwykłe małe radyjko na baterie niezasilane aku ..wiec bedzie gitez. ..i niemam zamiaru jeździć wokoło prostownika :lol: .POZDRAWIAM w nadzieji na dalsze opinie... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 no to już ci drugi raz mówie (Dominik też ci pisał) żebyś adres galerii w swojej stopce zmienił... czytasz w ogóle co mi ci tu piszemy, czy po pierwszej naganie sobie odpuściłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drops Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 matiz2350 pisałeś o tym projekcie juz na innym forum, ale nie przewidywałem, że chcesz zrobić takie coś ... Przecież głośniki w ogarku to wiocha jakiej mało... Byś miał skuterka to jeszcze, ale nie ogara. Migacze, światło stopu i lagi od charta możesz zrobić, przełączniki też, ale kierownica oryginalna była by lepsza. Naklejki daj też oryginalne, a neonów nawet nie próbuj do niego zakładać ;) . Ogary sa fajne po przeróbkach, ale jak ktoś już napisał użytecznych, ale nie jakieś dodatkowe bajery. A przez fajkę świecącą w rometach spada moc (testowałem na moim byłym romecie który był bardzo słaby na zwykłej fajce, a jak założyłem świecącą, to przejechał 1 metr i gasł). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 TAkim zabytkiem simsonem sr2 co ma twój kumel sie niejeździ niech lepiej zadzwoni do muzum jakiegoś w niemczech lub w polsce to przyjadą po ten motorek i dadzą za niego dużo kasy przecież to już zabytek wiem bo mój szwagier miał sr 1 i dali mu za niego 6 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drops Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 TAkim zabytkiem simsonem sr2 co ma twój kumel sie niejeździ niech lepiej zadzwoni do muzum jakiegoś w niemczech lub w polsce to przyjadą po ten motorek i dadzą za niego dużo kasy przecież to już zabytek wiem bo mój szwagier miał sr 1 i dali mu za niego 6 tysOn ma już propozycje z muzeum i właśnie ma zamiar go sprzedać i kupić sobie s51. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi