Gogol Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Widze że naprawde musisz się cieszyć skoro dopiero po miesiącu wyszedłeś z szoku i zdołałeś zamieścić odpowiedniego posta :( a rzeczywiście jest z czego. Jeszcze raz gratuluje :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Moto swietne :( Tylko uważaj na te 164-koniki ,żeby cie do czegoś glupiego nie pokusiły :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marshall Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Piękny sprzęcik - ile dałeś :?: Napisz też za ile pchnąłeś GS-a.GRATULACJE :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Gratulacje, życzę BEZPROBLEMOWEJ w pełnym tego słowa znaczeniu jazdy, pilnuj głównie oleju w głowie a w silniku to zerknij na jakiś czas bo w tym CBR powinno to wystarczyć :( Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Piękna !!! Gratuluje :( aż mi sie cieplej zrobiło nie wiedziałem że xx może tak ładnie wyglądać , widziałem już je wczesniej i nie robiły na mnie większego wrażenia ale na Twoich zdjeciach to mmmmmmm :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 ja tez przyłoncze sie do gratulacji,piekny sprzęcik,niech Ci słuzy wiernie no i oczywiscie byle do wiosny,chyba wszyscy na to czekamy. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 To prawda ....niezłe cacko :mrgreen: Wygląda naprawde....niebiesko :mrgreen: GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marciolis Opublikowano 3 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 zapamiętam sobie te zdjęcia i nie zdziw się' date=' gdy ktoś zacznie ci machać we wrocku [/quote']Bartic do zobaczyska we Wrocku i na trasie :(Gratulacje... Można wiedzieć ile cie wyniósł i który rocznik?? Ładnie sie prezentuje...Gs (rocznik 95) poszedł za 7 tyś (po wielu negocjacjach)' date=' ja "dorzuciłem" 15 i stanęło na 22 tys.Cebra ma 19 900 na blacie, rocznik 2000 (listopad), zegary jeszcze analogowe................ nie można mieć wszystkiego :lol: W sezonie będę w Oleśnicy więc może gdzieś cię wypatrze, no chyba że nie zdąże zauważyć Rafał22 powiedz kiedy, to z chęcią podjadę, trzeba zacieśniać więzy na forum !Gratulacje Niezapominaj ze to jest duzaaaaa roznica w mocy takze bier se to na spokojnie Tego własnei się obawiam' date=' rączka z gazu i ukłony na początku (tak sobie o tym myślę w zimowe wieczory)Widze że naprawde musisz się cieszyć skoro dopiero po miesiącu wyszedłeś z szoku i zdołałeś zamieścić odpowiedniego posta a rzeczywiście jest z czego. Jeszcze raz gratuluje W szoku jestem do tej pory :roll: Koledzy dzięki za gratulacje, czekamy na sezon i wio..... pozdrawiam all 4um Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michasiek Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 sliczna cbrka :( przodem podobna troche do busy, ale to moze tylko moje skojarzenia hehe :lol: :lol: gratulacje, naprawde sliczny moto :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Gratuluję :( Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawon Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Moje Gratulacje :( pięknateraz tylko czekać na wiosne :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Gratulacje ,to piękne uczucie miec nowego sprzeta w garazu :( :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 gratulacje - widze że nie tylko ja czekam na pogode do jazdy :( :twisted: :mrgreen: Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazybiker_ Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 witam, naprawdę piękny sprzęt z góry życze udanego sezonu 2006, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Miałem okazję posmigac na takiej...robi wrazenie :(Jestem dokładnie w identycznej sytuacji, mam nowe moto na którym praktycznie nie smigałem i już tej wiosny praktycznie nie mogę sie doczekac ;) Do zobaczenia na wiosenke bo czesto we Wrocku jestem :P No i oczywiście gratulacje maszyny do końca życia :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi