TwisterZG Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 Moze mnie ktos za to pobije ale powiem szczerze ze niezabardzo mi podeszła ta przeróbka.Jednak gratuluje pomysłu :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 Być może te kaski trzeba widzieć "na żywo". Bo z tego co widzę na zdjęciach to nie za bardzo mi się podoba ta przeróbka. Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 No to tak: o gustach się nie dyskutuje :mrgreen: ale kaski podobają mi się bardzo. Myślę, że na żywo jest lepszy dużo lepszy efekt. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 Fajny kask,nietypowy-niepowtarzalny :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tm85 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 Obrzydliwie ładny, dobrze że nie spodobał się listonoszowi... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 dobrze że nie spodobał się listonoszowi... Laughing Widocznie listonosz wybredny :lol: Oba kaski ładne :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 ładne, ale niepraktyczne. niczego złego nie życząc ci Dominiku, a biorąc pod uwagę iż enduro jakie jest - każdy wie - do pierwszej gleby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 ale jak jest na wierzchu (a zakladam ze jest) warstwa lakieru bezbarwnego to raczej nie bedzie probelmu tak jak na innych kaskach a poza tym to podoba mi sie to malowanie :D :D pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 Kask utrzymany w "mrocznym klimacie" to jest to, co tygryski lubią najbardziej :D Bardzo reprezentacyjny "nocnik" /nie traktować jak obraza :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 A jak z wytrzymałością warstwy farby takiego areografu?? (czy po udezeniu małą gałązką już mamy odprysk?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 Nie krzyczcie ale mi się podoba bardziej orginalne malowanie, może dlatego że jest tam więcej kontrastów i przyciąga to oko.A ogólnie areograf na kasku --- fajna sprawa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 Mam podobne odczucia do KML'a. Kask ładnie pomalowany, ale ja bym zostawił w oryginale :D A "jakoś wizualna (nie wiem jak to powiedzieć :D ) " areografu BOMBA!! Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 Mi też jakoś nie przypadł do gustu :? Również wole oryginał.Ale Dominik wcześniej wspominał, że to jest jego drugi kask tylko do lansowania się 8) a nei do zwykłej jazdy.Oczywiście do prawdziwego enduro takie malowanie to pomyłka, tzn szkoda tych pieniędzy wydanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 Oba kaski nadają się na pułkę ! A nie do jazdy A tu dla kogoś kto ma YZ, WR ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 W pierwszym kasku nie podobają mi się zbyt mroczne kolory, drugi w miare fajny :P Po prostu do enduro wg mnie bardziej pasują żywe kolory :D Aczkolwiek ciekaw jestem jak to wygląda na żywo i w akcji :) Tak czy owak - gratuluje naszemu moderatorowi dobrego stylu :) Teraz czekamy na jakieś ładne malowanie kasku na Duke :twisted: :twisted: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi