Filu Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Filu skoro mowisz ze gdy zostaną same nakretki to bardzo trudno je zetrzec, to moze na całą dlugosc srubo-kolcow ( :D ) ponakrecac nakretki? Trwalosc by sie zwiekszyla, a przyczepnosc bylaby raczej podobna To bardzo ciekawy pomysł....Nie mam doświadczenia własnego niestety jeszcze, więc nie wiem.Większość znanych mi osób, które robiły kolce jednak zawsze dawało wystające śruby. Owszem czasami niektórzy dawali nawet po 3 nakrętki.Ale myślę, że jednak wystająca śruba tak jakby łatwiej wbija się w lód i przez to łatwiej wbija się tez nakrętka, a gdy nie ma śruby, a są tylko nakrętki wystające to wydaje mi się, że mogą się one łatwiej ślizgać na lodzie i trudniej się wbijać. Ale tak jak mówie to tylko teoretyzowanie Soku11Przeczytaj najpierw sobie mój post w pełni wtedy zobaczysz dlatego Twój post został skasowany. Co do słowa rzadko to wykazałeś chyba nareszcie wiele trudu i spojrzałeś nareszcie do słownika jęz. polskiego., aby znaleźć na mnie haczyk. Owszem był to mój błąd, lecz poprostu szybko pisałem i widocznie tak mi się opatrzyło to słowo (być może przez forumowiczówpiszących inaczej) co to 1cm to wiadomo, że to literówka. Pisze szybko i nie czytam drugi raz takich długich postów, więc takie błędy to normalna i tak jest ich chyba mało jak na mój gust. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 A ja jak dotad gdy spotyklalem sie z Twoimi postami to zawsze kogos zjezdzales jakby on byl ofiara losu, itp... Przeciez pisze po raz drugi kazdy tu moze wyrazic swoja opinie a ty zawsze do kogos w stylu: nie to forum, jak sie nie znasz to nie pisz, itp... To ze jestes moderatorem nie oznacza ze mozesz sobie kazdemu jezdzic jak sobie chcesz. A co do tego slownika to znajdz mi post w ktorym pisalem z bledami?? A te moje spostrzezenia co do Twoich bledow nie mialy byc czepialskie ale Ty niestety wszystko tak bierzesz za bardzo do siebie wiec troche wyluzuj, w koncu jestes rok mlodszy ode mnie (i tu cytat dla Ciebie: 'Nie oznacza ze glupszy czy cos w tym stylu' bo bys sie pewnie zaraz przyczepil jak zawsze)... Chcialem ci wyslac na PRIV ale nie mialem jakos tych przyciskow pod postem Twoim... 80 P.S. Moge za to powiedziec ze twoj "avatar" mam jako tapetke ustawiona bo calkiem mi sie rysuneczek spodobal :-D Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 P.S. Moge za to powiedziec ze twoj "avatar" mam jako tapetke ustawiona bo calkiem mi sie rysuneczek spodobal Pięknie musi wyglądać i napewno nie widac ze zostal 10 krotnie powiekszony (ahh te duze piksele) ! :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Kolega chce mieć 100 filów obok siebie :DJa teraz robie w rowerze i może niedlugo zarzucie zdjecia Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 No wiadomo ze nie taki maly i powiekszony tylko ten z adresu: http://members.lycos.co.uk/filekh/kolce/bm.JPG Mam taka tapetke co prawda w nie najlepszej jakosci ale ladnie wyglada na pulpice szczegolnie zima :-D Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 no to niezle sypie, i jak widac przyczepnosc bardzo dobra, u nas nawet toru nie ma :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Nie będę sie wdawał w dyskusje!Chciałem, żeby ten temat był łatwy do przebrnięcia, tzn 2 strony konkretnych informacji, ale widze, że na tym forum się tak nie da.Dlatego nie martwcie się nic już nie będę kasował, bo widze, że jeszcze bardziej was to denerwuje, a nic nie przynosi bo na nastepny dzień jest znowu druga strona o niczym. Więc ta robota jest na marne, tylko później jak piszecie komuś nowemu, kto zadaje temat np o kolcowaniu to się nie dziwcie, że zadaje nowy temat, bo z takiego który już był nic się nie da zrozumieć przez ogromna ilość postów, które przypominają czar :!: Przeczytaj sobie Soku swój post chociazby ten:"Mnie tesh opona zaczyna pekac. I to przy kostkach (bocznych bo na srodku to jush malo ich mam - starly siem:-D) ale takze normalnie nie przy nich widac jush pekniecia ale narazie na niej jezdze. Jak bede mial kase to jak najszybciej wymienie bo tak sie raczej głupio jezdzi ze swiadomoscia ze zaraz moze sie zjechac, szczegolnie jak sie po lasach jezdzi... " Nawet kolega Herflik Ci zwrócił na to uwagę, więc mogłeś poprawić. QpaDaruj sobie te komentarze, przecież nie muszę non stop siedzieć na forum i kasować postów. A co do roli moderatora to sory, ale wsadźcie ją sobie w d*pe.Chętnie ją oddam, bo to tylko dodatkowe zajęcie i praca dla mnie, a podjąłem się jej, bo chciałem, żeby to forum znowu stało się bardziej czytelne i takie jak dawnie....... Ale widać, że nic z tego nie będzie :!: Piszcie co chcecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 W tym poscie napisalem tak sobie dla jaj te wszystkie 'jush' i 'siem' ale ty oczywiscie znowu wszystko wziales zbyt do siebie :-D Mowie po raz drugi... wyluzuj troche!! I wcale nie denerwuje sie tylko tak sobie pisze to co mnie zirytowalo. A co do kasowania postow to sie z tym zgadzam i watpiew zeby ktos pisal zawsze na temat... :) P.S. Wcale nie chce z toba dyskutowac... i wiem ze rola moderatora nie jest latwa :-( ale ktos to musi robic... Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Tu macie fajną gume z kolcami MEFO sztuka 699zł :lol: >http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=81726495 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 http://www.powermoto.com/zdjecia/view.php3...1&pg=0&count=34 Enduro/Motocross/Supermoto/Trial to nie jest ale.... jest "kolcowanie opon"tutaj dobrze widac te kolce :http://www.powermoto.com/zdjecia/view.php3...1&pg=0&count=25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 14 Stycznia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Na temat proszę, na temat!!!pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Oto bardzo ladny zestawik opon oryginalnie kolcowanych. a tak btw to ladnie koles na nich wymiata:http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Mini-Ice-ti...603158296QQrdZ1 PS Prosze moderatorow o usuniecie tego posta za jakis czas z powodu ze jest to link do aukci ktora nie bedzie wiecznie a za jakis czas ten post nie bedzie nic wnosil.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 co do linkow Marius to na kolejnych fotkach widac ze panowie dorobili sobie przedluzenia blotnikow ktore chronia ich przed rozszarpaniem nogi podczas gleb, albo i przytarciem kolegi... w zuzlu ktory odbywa sie na lodzie blotniki siegaja bodajze do samej ziemi, ale i tak zdaza sie ze kolce szarpna kogos i wtedy milo nie jest, a stroje maja kewlarowe jak mniemam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 17 Stycznia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Oto bardzo ladny zestawik opon oryginalnie kolcowanych. a tak btw to ladnie koles na nich wymiata: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Mini-Ice-ti...603158296QQrdZ1 Straszne pierdoły koleś tam pisze w tek aukcji, a sądząc po jeździe to chyba prosto z plastika go zdjęli...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik8888 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Czy ktoś był taki odważny i wyjechał motorem w ciągu ostatnich dni??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi