Skocz do zawartości

ryb...ol?

broda
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Problem tylko w tym ze wtedy moze byc ok 5 stopni Celsjusza...  8)

Trzeba być twardym, a nie miętkim :)

No to może 8,9 kwietnia - tylko nie wiem czy tydzień zrobi jakąś różnicę w temperaturach... bo potem to po Wielkanocy już blisko do długiego majowego weekendu, więc lipa. Chyba, że w tym roku zrobimy sobie Rybnik pod koniec maja :) (ale kto tyle wytrzyma)...

Dajcie może inne propozycje...

ps. a tak po za tym to DO PIEKŁA!!!! (mój 666 post)

pzdr @starte

synek wiesz jak jest mozesz na mnie liczyc  8)  :mrgreen:

Dzieki kochanie, wiem ze zawsze moge na CIebie liczyc :( SZACUN!! HEHE ludzie radze zebyscie nie zasypiali ;) bo robimy w tym roku rozpizdziel :twisted: :twisted: :twisted:

W tym roku idziemy po bandzie....

... i będziemy mieli: Elefantentreffen by Rybnik Zjeb's Party 2006 zimowo-wiosenna edition (z przewagą zimy :twisted: ).

Jak tylko nie będzie prało żabami, a temperatura wzrośnie nieznacznie powyżej 10 st. C to będzie OK 8) i może być termin wczesno-kwietniowy.

ps. tak się zastanawiałam, która jest to edycja Rybnika?? Według moich wyliczeń straciłam tylko jedną tam imprezę, czyli odbyły się juz trzy pacyfikacje z czego uczestniczyłam w dwóch, a to implikuje fakt iż w tym roku będziemy mieli: Rybnik Zjeb's Party 4.

pzdr @starte

Elefantentreffen by Rybnik Zjeb's Party 2006 zimowo-wiosenna edition (..) 4

Musimy skolować taki baner i zapodac nad brama wjazdową

:mrgreen: :arrow: :twisted: :arrow: :(

synek wiesz jak jest mozesz na mnie liczyc

Noprzod posklodej ta ETeZeta ;) Potym obiecuj :lol:

2 i 3 też przyniosły kupe wspomnień (same hardkory)

Szkopół w tym żeby na edition zima-wiosna 2006 z(a)robic większą kupę (wspomnien :lol: )

Madafaka kurka no... kwiecien, my chcemy KWIECIEN... ;)