Yaco Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Też bym wolał bliżej maja, ale c**j - dostosuje się. Najwyżej celafonem :mrgreen: :) sie owine. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Problem tylko w tym ze wtedy moze byc ok 5 stopni Celsjusza... 8)Trzeba być twardym, a nie miętkim :) No to może 8,9 kwietnia - tylko nie wiem czy tydzień zrobi jakąś różnicę w temperaturach... bo potem to po Wielkanocy już blisko do długiego majowego weekendu, więc lipa. Chyba, że w tym roku zrobimy sobie Rybnik pod koniec maja :) (ale kto tyle wytrzyma)... Dajcie może inne propozycje... ps. a tak po za tym to DO PIEKŁA!!!! (mój 666 post) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Może faktycznie zróbmy Rybnik w maju bo jakby nie było Taka imprezka to koszt ze 150 zł... a jako, że wybieramy sie na majowy weekend na Węgry to każdy grosz będzie wtedy na wage zlota tfu :arrow: złota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimer Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Ziomy a pomyślcie tez o tych co na majowke z Wami (raczej) nie pojada... :| bo ich nie stac na objazd Węgier :-x Każecie nam czekac na bibe do konca maja :?: Ni ma! Pijemy na poczatku kwietnia, zdazycie w miesiąc nadrobic :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACA Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Ja jestem obowiazkowo... o ile nie sprzedam sprzeta. Sie obada, najwzyej za plecak porobie ;) czasem trzeba zmienic role :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zimer dobrze godosz :( 8) [ Dopisane: Wtorek, 17 Styczeń 2006, 21:22 ]najwzyej za plecak porobie synek wiesz jak jest mozesz na mnie liczyc 8) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACA Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 synek wiesz jak jest mozesz na mnie liczyc 8) :mrgreen: Dzieki kochanie, wiem ze zawsze moge na CIebie liczyc :( SZACUN!! HEHE ludzie radze zebyscie nie zasypiali ;) bo robimy w tym roku rozpizdziel :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 bo robimy w tym roku rozpizdziel hehe rozpiździel to mało powiedziane :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Nie no to tylko propozycja chłopaki. Na Rybnik zawsze damy rade dotrzeć. W tym roku idziemy po bandzie.... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 W tym roku idziemy po bandzie.... ... i będziemy mieli: Elefantentreffen by Rybnik Zjeb's Party 2006 zimowo-wiosenna edition (z przewagą zimy :twisted: ). Jak tylko nie będzie prało żabami, a temperatura wzrośnie nieznacznie powyżej 10 st. C to będzie OK 8) i może być termin wczesno-kwietniowy. ps. tak się zastanawiałam, która jest to edycja Rybnika?? Według moich wyliczeń straciłam tylko jedną tam imprezę, czyli odbyły się juz trzy pacyfikacje z czego uczestniczyłam w dwóch, a to implikuje fakt iż w tym roku będziemy mieli: Rybnik Zjeb's Party 4. pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Jedynka była niepowtarzalna. Ale 2 i 3 też przyniosły kupe wspomnień (same hardkory) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimer Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Elefantentreffen by Rybnik Zjeb's Party 2006 zimowo-wiosenna edition (..) 4Musimy skolować taki baner i zapodac nad brama wjazdową :mrgreen: :arrow: :twisted: :arrow: :( synek wiesz jak jest mozesz na mnie liczycNoprzod posklodej ta ETeZeta ;) Potym obiecuj :lol: 2 i 3 też przyniosły kupe wspomnień (same hardkory)Szkopół w tym żeby na edition zima-wiosna 2006 z(a)robic większą kupę (wspomnien :lol: ) Madafaka kurka no... kwiecien, my chcemy KWIECIEN... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Czolem! A to nam Wielkanoc jajco przyniosla :|. Moja propozycja: tydzien przed, albo tydzien po 8).Koniec maja to sie zaczyna sesja - odpada. Czyli: 8-9 kwietnia22-23 kwietnia ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Ja byłbym za 22-23 kwietnia Już kiedyś robiłem trasę 400km przy +8 :twisted: Kur**** dziękuję bardzo :(A to że akurat przed łikendem - no cóż, moto to nie tanie hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 8-9 kwietniaDo 8-04 to się pewnie z prawkiem nie wyrobię ;) ale trudno, dostosuję się do reszty jeśli zapadnie decyzja co do tego terminu. Najwyżej jeszcze na tego Ryb..ola pojadę jako plecaczek :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi