Astarte Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Moze to jest wlasnie siła kobitek z Bielska :) No... pytanie :twisted: Moja kobita przezyla ostanie spotkanie z wroclawska ekipa - i podobalo jej sie... Ale na Rybol ze mna nie jedzie A czemuż to pozbawiasz ją możliwości dobrej zabawy ;) ? pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 proponuję spotkać się na Orlenie przy wjeździe na autostradęSpoko Ario, ale najprawdopodobniej i tak 3km dalej staniemy na parkingu coby jakąś kanapkę przegryźć i 'herbatkę' wypić. Czasu jeszcze zostało więc jakoś się umówimy 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 moze bedzie lepiej jak oddam komus odpowiedzialnemu kluczyki To je zostaw w domu bo tam takich osób nie uświadczysz :twisted: Moja kobita przezyla ostanie spotkanie z wroclawska ekipa - i podobalo jej sie Bo PGRa nie było :mrgreen: :twisted: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 czemuż to pozbawiasz ją możliwości dobrej zabawyBo ja tez chce sie dobrze bawic :twisted: :arrow: :D A tak na powaznie to moze jeszcze (z odrobina pomocy ekipy wroc) da sie przekonac :( Bo PGRa nie byłoMam nadzieje ze juz niedlugo i ta druga opcje przetestujemy :) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Dobrze' date=' że dodałeś to "chyba" - zastanów się jeszcze dobrze [/quote'] no dobrze w takim razie daje sobie i plecaczkowi 98%, że pojedziemy,po procencie na głowe :) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 ja tez sie wpisuje na liste x 2 !!! :) :( :D :D RYBOL rządziiiii !!!!1 :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Browar czyli Ty plus 0,5 litra :?: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 No baaa :) przeca w tym roku musze wypić i za zeszły rok :) ;) ,, i mam nadzieje ze sie ze mna podłączysz do tego pół litra :twisted: .. a tak w ogole to chyba kukułe się zrobi bo bardziej piere :mrgreen: Pozdro! :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Czolem! LISTA: 1>Prot 2>Kaśka 3>Astarte 4>Konik 5>Mario 6>Kaka 7>Cotlet 8>Bejz 9>Mishel 10>eMDe 11>Jerry 12>Adu 13>PGR 14>Greg15>Motomanka16>Bronx17>Krasnal18>Broda19>Majore20>Zimer21>Mimo_ck22>Bahama23>Amazonka24>Yaco25>Paho26>QuadMan (nie ma Rybnika bez Dresa ;))27>Draco Fisher28>JACA29>Swiruradom30-33> Hornet + dziewczyna + kolega z dziewczyna 34>Bodzyn35>Ario36>MarianKa37, 38>Zomb + Plecaczek39, 40, 41> AdamWo42> Sosna 8343, 44> dangel + plecaczek45, 46> Browar x247, 48> RAFAL + plecaczek Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Uhuhu 8O juz prawie 50-tka ja tego nie przeżyje :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaczelnyFilozof Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Uhuhu 8O juz prawie 50-tka ja tego nie przeżyje :twisted: Szkoda że mój sprzęt nie nadaje się do takich dalekich wojaży. Bo bym z chęcią zawitał :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Uhuhu 8O juz prawie 50-tka ja tego nie przeżyje :twisted: Szkoda że mój sprzęt nie nadaje się do takich dalekich wojaży. Bo bym z chęcią zawitał :mrgreen:Jak to się nie nadaje ;) Jakby ci się zepsuła to"bydziesz pchoł" :) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAjoRe Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Ja też się piszę, chociaż nie wiem gdzie, kiedy co i dlaczego? ;) p.s. Pojadę za Sosną :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Filozof, przeca z Jeleśni rzut beretem do Rybola... Cezeta nie da rady? NIE DA RADY???!!! Na Rybolu spotkasz ludzi którzy na cezetopodobnych sprzętach nad morze skakali z full obciążeniem. PS: Proszę o wykreślenie z listy. Ide na wesele. Kur...a powariowali ludzie z tymi ślubami... Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Pytanie mam :lol: czy dla tych co są 1 raz na rybolu sa przewidziane jakieś atrakcje?? Pytam bo chiałbym sie przygotować i psyhicznie i fizycznie,mam rozumieć że kilka wejsciowek to musze ze soba przytargać coby ekipa zlem okiem nie patrzyla na żółtodzioba :lol: Prot od strony Rzeszowa to tylko chyba ja będe śmigał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi