PGR Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 jestem ZA :!: Jesli wlasciciel sie zmienil to mozna ponownie spalic ta bude (jesi ja odbudowali ze zgliszczy ) :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Przepraszam, a te Stodoły to z tego Rybnika co Pipcyk filmik kręcił?? Bo jeśli tak to tam takie luksusy, że aż strach :twisted: Spalić tę budę... :D bo mi Kotwica już się znudziła ;) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Bo jeśli tak to tam takie luksusy' date=' że aż strach [/quote']Ale ceny lajtowe z tego co pamiętam. Chociaż chyba z Kotwicą nie ma się co równać... Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Czolem! No i patrzcie jak zmieniacie linie zeznan :D.Astarte, kilka postow temu mowilas, ze nie przeszkadza Ci Kotwica, a teraz juz jest bee ;).Nie pytalem, czy Kotwica, czy cos innego bo lubie duzo gadac ;). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zbychu wiesz ze astarte i ryby mają głos tylko pow woodą :D Spróbuj się dowiedzieć czy et stodoły faktyczni esą pod nowym (może już przychylnym patronatem) :mrgreen: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Astarte, kilka postow temu mowilas, ze nie przeszkadza Ci Kotwica, a teraz juz jest bee ;).Bo co za dużo to niezdrowo... :D Poza tym nigdy nie miałam porównania co do innych miejscówek, więc nie wyrażałam zdania! ;) Zbychu wiesz ze astarte i ryby mają głos tylko pow woodąNatomiast PGR-y jak sama nazwa wskazuje tylko na wsi... :twisted: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimer Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Te nie kłucic sie, Rybol da wam zagadac obydwu - bedzie i jeziorko z woda i wiocha ze stodoła :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 !>Prot2>Kaśka10>eMDeNo właśnie PGR nas już ujął :mrgreen: dodam, że spałam na raz z Cotletem i PGR-em Astarte zapomniałaś, że jeszcze ze mną PGR i Cotletem w jednym wyrku leżałaś :D nie wiem czy to się liczy ale Pasteura mnie, Prota i eMDe zna więc niech za nas poręczą :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 STODOLY, STODOLY, STODOLY !!! Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 PGR aleś brutal białogłowa się grzecznie pyta a Ty od razu burczysz heheheNie dość, że się zaszył to jeszcze ma sesję. Zrozum Jerry a Ty Motomanka wybacz chłopu ton. Trochę go rozumiem :mrgreen: Ups ... na pierwszym miejscu mnie zamieścił ... Szacun Kawalerze :D :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Bo jeśli tak to tam takie luksusy, że aż strach Twisted Evil Hehe,jedyny zlot,gdzie do dyspozycji mialem z lubą osobny pokoik i łoże małżeńskie. A nie w 15 na jednym wyrze :lol: Fakt,domki były pierwsza klasa,takie agalandzkie.I Wielkie Oko Sarumana gratis ;-) Ale Kotwica swój urok ma :D ;) Ja jak zwykle obowiążkowo.Czy x1 czy x2 to sie jeszcze zobaczy,bo nie wiem jak duża będzie ochota do zabawy :) I nie spamujcie tyle ;) :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 nie spamujcie tyle :) :) ;) Nie wiesz o co prosisz :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 no chopiny :):Dja jak zwykle sie pokaze mam nadzieje ze moje towarzystwo Wam odpowiada hyh :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 no chopiny :):Dja jak zwykle sie pokaze mam nadzieje ze moje towarzystwo Wam odpowiada hyh :twisted: i nastała cisza...... :twisted: :arrow: :lol: :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 no chopiny :):Dja jak zwykle sie pokaze mam nadzieje ze moje towarzystwo Wam odpowiada hyh :twisted:No wiesz bahama... trudno co zrobić ;)... jak musisz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi