Pałlo Opublikowano 20 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 szczere gratulacje życzę bezawaryjnej jazdy Dzięki..Jak będzie tak chodzić jak mój Golf MK 2 1,6 D to więcej nic nie chcę. Ale moją WSK'ą z 68 r. też przejechałem ponad 30 000 i wystarczyło kilka kluczy i śrubokręt... teraz już na emeryturce i myślę że Honda godnie ją zastąpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik.vx800 Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 witam ;) gratuluje zakupu :lapagora: oby służył Ci jak najlepiej, no i byle do wiosny 8) POZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 Jannikiel, Sabra ma dwa nasaczane filtry powietrza, wystarczy sprawdzic w jakim sa stanie, wymyc i nasaczyc. Cala reszta sie zgadza, zwlaszcza zalecenia dotyczace rozgrzewania. Polecam uwazne obserwowanie wskaznika temperatury i jazde dopiero gdy wskaze dwie "dzialki" a palowanie po wskazaniu trzech "dzialek". Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 Prawie sie zgadza, Sabra z 1982 roku ma 2 filtry powietrza( fabrycznie: albo papierowy, albo nasaczany!), ale Sabre 1983 ma 1 filtr papierowy.Ale nie palujcie takich sprzetow- plizzz....Znalazlem strone(co prawda VF750 Interceptor- ale fajna):www.vf750fd.com polecam i pozdrawiam.Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zastanawialem sie nad tym moto, zakladam ze zle nie jest pomimo niepochlebnych opinii, ale chyba lepiej wybrac moto na które mało kto narzeka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Prawie sie zgadza' date=' Sabra z 1982 roku ma 2 filtry powietrza( fabrycznie: albo papierowy, albo nasaczany!), ale Sabre 1983 ma 1 filtr papierowy. [/quote']Hmm wydawało mi się że tylko V65 były z pojedynczym filtrem a wszystkie V45 z podwójnym ale pewien nie jestem więc nie polemizuję. Polecam jeszcze taką stronkę, dużo ciekawych rzeczy i pożytecznych linków http://www.math.uwaterloo.ca/~rblander/moto_long.html Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pałlo Opublikowano 22 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Już jest oclona (zaplaciłem 56 zł + zrobienie papierów w Agencji Celnej 100 zł) Chcę jeszcze w tym roku zarejestrować. Liczę ze złapie mnie to troszkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Co prawda nie jezdzilem tym moto, ale slyszalem z roznych niezaleznych zrodel, ze lubia w nich pekac ramy i to bez zadej extremalnej jadzy? Moge sie mylic, wiec moze ktos wie cos na ten temat?? W kazdym razie fałka to kwintesencja motura :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Jaka VF 750? S, C czy F? PS: Mnie nie pękła :) a najsłabszy jest podobno węzeł pod siodłem i tam lubią pękać Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pałlo Opublikowano 23 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Jestem jeszcze w ciężkim szoku.. mam już tablice rejestracyjne. Dzisiaj poszedłem do Wydziału Komunikacji i nie chcieli więcej papierów (wystarczyło: Odprawa Celna, Dowód Rejestecyjny + jego tłumaczenie i Przegląd tech. obyło się bez Kasy Miasta i Skarbówki) Jutro chyba nie wytrzymam i się po śniegu przejadę. :lol: Już jeździłem, krótko ale jeździłem, przy okazji znalazłem problem z jednego cylindra "ucieka" kompresja do układu chłodzenia wydaje mi się że to uszczelka, po świętach rozbiorę i zobaczę co jest dokładniej ale jak by co to dajcie jakieś namiary na sklepy (tanie najlepiej :lol: ) najlepiej które wysyłają części bo jeśli zdejmę głowicę to i tak uszczelka do wymiany. Dzięki z góry. [ Dopisane: 14-01-2006, 21:23 ]znalazłem ciekawą stronę o sprzęgle i luzach zaworowych >>http://www.bluepoof.com/motorcycles/howto/...ch_replacement/ihttp://www.bluepoof.com/motorcycles/howto/...alveadjustment/nie zakładam nowych wątków ale po to jest.. szukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pałlo Opublikowano 10 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 No i z perspektywy pierwszego sezonu dodam że motocykl ten nie jest dla "każdego" ale jeśli miał bym go kupić ponownie (za te pieniądze które dałem..) to bym go kupił.... polecam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Powiem więcej, wszyscy wokół zmieniają sprzęty na inne, nowsze a ja... nie mam ku temu motywacji :) bo nic lepszego ni ma hehe Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 No to moze opisz krotko jakie wrazenia i jak sie jezdzilo w tym pierwszym sezonie. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pałlo Opublikowano 10 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Tzn. Jeździ sie dobrze, dosyć tania obsługa, miałem troszkę problemy z elektryką (komputery pokładowe i czujnik zapłonu) i mechaniką (uszczelka pod głowicą) ale dzięki Wam dało to radę obejść. Nie bardzo jakiś "drobny" ścigacz ma szanse z moją "starą Japonią" i wydaję mi się że narazie zostanę przy niej a nie mam "lewych" rąk i dębowych uszu... :-) , serwis robię sam... Mi to wystarczy chociaż jakiś choper'ek mi się marzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 chociaż jakiś choper'ek mi się marzy... No tak, ale musiałbyś się przesiąść na jakiegoś power cruisera, żeby nie odczuć spadku mocy. A takie sprzęty to już trochę kosztują... Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi