Adam Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 http://www.scigacz.pl/Uzyskanie,prawa,jazd...jsze!,1693.html Hmmm... chca wydłużyć minimalny wiek na prawo jazdy A. Bedzie sie to wiazalo z jeszcze dluzszym wyczekiwaniem i dodatkowymi kosztami. Co o tym myslicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osito Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 Jeszcze daaaaaleka droga do tego... Wiec poki co bym sie nie martwil 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 14 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 Ale ty masz 27 lat a ja 16 :P I mi to grozi :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osito Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 mi to grozi Nie bój żaby :P Zanim się Parlament i Komisja wyrobią z Dyrektywą, to Ty spokojnie zdążysz zrobić prawko na starych zasadach 3 razy... Mam trochę doświadczenia z tworzeniem regulacji unijnych - masakra :? ale dla Ciebie w tym przypadku to akurat OK. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 Hmmm... chca wydłużyć minimalny wiek na prawo jazdy A. Bedzie sie to wiazalo z jeszcze dluzszym wyczekiwaniem i dodatkowymi kosztami. Co o tym myslicie? Że najwyżej jeszcze więcej młodych ludzi będzie śmigać "na krzywy ryj". :mrgreen: Swoją drogą, to ciekawi mnie, ilu z tych biurokratów pierdzących w stołek w Brukseli czy gdzie indziej ma jakąkolwiek styczność z motocyklami. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 17 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 mi to tam chyba nie grozi, prawko A+B robie w czerwcu ... Olsen chcesz wiedziec? pewnie żadną .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belzebub Opublikowano 17 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 maja stycznosc ... jedynie na statystykach hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KTM_Wlodek Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 Teraz to robia zamieszania z tym wszystkim ja jak zdawałem na prawojazdy lat enty temu na motocykl to pamietam ze byla zima juz i nikomu niechcialo sie tułac gdzies tam z nami to instruktor spytał sie czy jechał kiedys kazdy z nas na jakims motocyklu i tyle podbili kazdemu :DTo były czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 nikomu niechcialo sie tułac gdzies tam z nami to instruktor spytał sie czy jechał kiedys kazdy z nas na jakims motocyklu i tyle podbili kazdemu Mój znajome w wojsku miał podobnie,z jakieś 40 lat temu.Kazali mu pojechać do sklepu i spowrotem.Heheh:P i zdał. A teraz to siem człowiek namęczy. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 nikomu niechcialo sie tułac gdzies tam z nami to instruktor spytał sie czy jechał kiedys kazdy z nas na jakims motocyklu i tyle podbili kazdemu Mój znajome w wojsku miał podobnie' date='z jakieś 40 lat temu.Kazali mu pojechać do sklepu i spowrotem.Heheh:P i zdał. A teraz to siem człowiek namęczy. :lol:[/quote'] W ogóle życie kiedyś było prostsze... :roll: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaro123 Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 Ja mam teraz prawie 17 lat(kończę lata w lutym)! to kiedy będę mógł zrobić prawko kategorii A? (na starych czy nowych unijnych przepisach)??? W dyrektywie jest napisane: "ustalenie na 24 lata minimalnego wieku do kierowania motocyklami o pełnej mocy, jeśli kierujący nie ma wcześniejszego doświadczenia w kierowaniu jednośladami" - to znaczy że jeżeli teraz jeżdzę 50 na karte to będę mógł wcześniej niż inni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobuz26 Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 poczytaj sobie dokładnie tekst, będziesz mógł śmigać na sprzęcie do 34 KM, ale nie ma się co przejmować na zapas, że przepisy się szybko zmienią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi