peter Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Miałem datexa w rekach to wykonanie wydawało mi sie strasznie badziewne. Mam polisporty juz sezon, dobrze chronią (nie raz zaje*alem nimi o glebe), nieźle leżą, ale siatka i wewnetrzna gąbka mają juz dosyć, mysle ze do konca tego sezonu i koniec. Jednak za ta cene sa ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesnik18 Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 A ja mam takie pytanie. Czy nakolanniki mogą służyć także jako ocieplacze na kolana? Czy lepiej same ocieplacze kupić?? Chce dbać o swoje kolana... Cytuj Kawasaki klx 250 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 No mnie super grzeja nakolaniki, zawsze mam spocone kolana, ale to tez przez to ze mam spodnie crosowe z pianka na kolanach. Jak nie masz butow crosowych to raczej kiepsko beda dawac rade bo beda sie zsuwac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalim1 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 jak kogoś interesuje to mogę załatwić wysoki model w dobrej cenie, jak coś to pisać pm lub gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warstar Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 A jak wyglada temat z szynami.. sa drogie i nie chcialbym kupic czegos kiepskiego a ceny sa rozne od 1000 do 2000 srednio.. Tak sie troche naczytalem i tez wymieklem, jestem po urazie kolana (zerwane wiezadla krzyzowe przednie ale juz po fixie sa dawno) i sadze ze chodz 1 sztuke by wypadalo kupic na ten 1 staw . http://www.4bikes.pl/product_info.php?cPat...products_id=675 - taniehttp://www.4bikes.pl/product_info.php?cPat...products_id=676 jeszcze tansze.. Brac takie pod uwage wogole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalim1 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 jak kogoś interesuje to oferuje:http://www.allegro.pl/item343353830_ochran...oki_model_.html :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciemnocichy Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Miałem okazję oglądać nakolanniki Datexa - wygląd był co najwyżej średni ale wydawały się w miarę solidne, a zawias całkiem nieźle pracował. Osobiście zastanawiam się na Polisportami. Przy okazji pytanie, jak powinno się prawidłowo jeździć w ochraniaczach - nakładać na gołe nogi czy można na spodnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 A rysuja sie wam owiewki od chłodnicy jak jeździcie w ochraniaczach na kolana??bo mi strasznie sie rysują a nie dawno malowałem moto :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tepeross Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Dlatego ochraniacze pod spodnie się zakłada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 przez spodnie tez sie rysuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafRaf Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Ochraniacze zakładamy pod ubranie. Mają chronić kolana i łokcie a nie odzież.Buzer można założyć na koszulkę, tak zresztą jest lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tepeross Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 przez spodnie tez sie rysuje Jak to możliwe???. Jeżeli jest tak źle to ewentualnie naklej jakiś filc na śrubę która niszczy owiewkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Mam te polisportyz allegro za 120 zł i spodnie scoota Anaheim czy jakoś tak.Ochraniacz jest pod spodniami a owiewka jest wytarta nakleiłem na tamto miejsce naklejke ale tez sie zdrała :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 No ja też mam polisporty i ta śruba od zawiasu potrafi nieżle porysować tym bardziej ża ja mam na ubraniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalim1 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 jak ktoś jest zainteresowany-znów mogę sprzedać http://www.allegro.pl/show_item.php?item=352167082 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi