wieczny student Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 EnduroMax, bedziemy mieli pusto :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 13 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 Pokażesz co potrafi twój ural (liczę na ostry FMX :D)Mysle że przyjedzie dość wielu ludzi na enduro. Tylko odemnie jak dobrze pujdzie będą 4 :D Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johny Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 Ferie w Wawie 16-29.01.2006r.Cholercia, chyba jeszcze nie zdąże mieć nowego moto :D Cruiser bo cruiser, ale bym przyjechał gdyby było w miarę sucho (soli na nowym cudeńku bym nie ścierpiał :D ).Jak "okoliczności życia i przyrody" nie pokrzyżują planów, muszę być :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 No to i ja się pisze :D Mógłby mnie ktoś oświecić o konkretnej lokalizacji ów toru :D ?? No ja raczej nie na moto bym przybył, ale może ktoś dałby runde 8) :D pozdro Cytuj Wielki powrót!http://www.bikepics.com/members/matt150/03sv1000s/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 EnduroMax, powąchasz moje spaliny przesycone olejem silnikowym o klasie gęstości 15W40 :twisted: :twisted: :twisted: . na razie skrzynia leży rozebrana na balkonie, zabieram sie za wymianę wałka od kopajki. bawie sie tym sam, a w życiu na oczy rozebanej skrzyni biegów (jakiejkolwiek) nie widziałem, wiec mysle że do stycznia powinienem sie wyrobić :D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 14 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 EnduroMax, powąchasz moje spaliny przesycone olejem silnikowym o klasie gęstości 15W40Jeśli odpali to pewnie tak :P Mógłby mnie ktoś oświecić o konkretnej lokalizacji ów toruObok carefour'a na bemowie. Zresztą na stronie Tomka i Piotrka masz wszystko opisane :P Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxt Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 ja nie odpuszcze sobie rowniez spotkania z moimi mistrzami :P pozdrawiam chorazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 pozdrawiam chorazyMelduję się! P.S. Poborowy Gadaj także się melduje. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elbarto Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 Z tego co czytam w innych wątkach, to chłopaki jednak śmigają w grudniu z kursantami. Chyba przedzwonię do Tomka, żeby mnie poganial po błocie, bo jak robiłem kurs to oba motocykle do błota były akurat w naprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zimowa impreza jest z założenia terenowa. Kto nie wjedzie maszyną na tor - grzeje ławę. Jasne? Spoko, tylko proszę o załagodzenie górki :-). Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 czy ten aby temat nie powinien być w Imprezach, hę :?: :P Składam teraz sobie specjalną terenową MT 16. Może uda mi się nią przybyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 hehe, zapowiada sie ciekawie. ale ja jak już to niestety bez kosza zajadę :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 Michał teoretycznie masz rację, ale ... Potraktujmy to jako "doszkalanie" a nie imprezy 8). Pytanko - czy Tomkowe motocykle będą do dyspozycji ?? Jak tak, to może warto by zrobić na miescu jakaś mała składka na benzynę i takie inne sprawy (po mojej jeździe na górce trzeba było kierownicę prostować i ustawiać lagi w półkach :-)). Trudno, żeby Tomej jeszcze dokładał do sprawy. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 Paweł nie przejmuj się, może ktoś da się przejechać :P Cytuj Wielki powrót!http://www.bikepics.com/members/matt150/03sv1000s/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasza Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 O ile tylko impreza nie wypadnie 21-28 (wyjeżdżam :D), to na pewno się pojawię. Jeśli będzie taka możliwość, to jak napisał Paweł: zrzutka i latanie Tomkowo/Piotrkowym motocyklem. Jeśli nie, to chętnie posiedzę przy ognisku i pogadam :P. Do mam nadzieję zobaczenia :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi