vx800 Opublikowano 5 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2003 Łęczyca rulezzzzzzzzz 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Hej!Panie i panowie właśnie sie troche rozmarzyłem i przypomniałem sobie to spotkanie, które było jednym z moich najfajniejszych przygód motocyklowych w tym roku. Chciałbym osobiście to powtórzyć, może na koniec sezonu :?: Nie wiem jak reszta forumowiczów. Ale sie za wami troche stęskiiłem, a jesienia i zimą pozostanie tylko kontakt na forum. Wszyscy rozjeżdżamy sie po wielu zlotach a warto być może sie jeszcze raz spotkać.PozdroDyzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Hej!Panie i panowie właśnie sie troche rozmarzyłem i przypomniałem sobie to spotkanie, które było jednym z moich najfajniejszych przygód motocyklowych w tym roku. Chciałbym osobiście to powtórzyć, może na koniec sezonu :?: Nie wiem jak reszta forumowiczów. Ale sie za wami troche stęskiiłem, a jesienia i zimą pozostanie tylko kontakt na forum. Wszyscy rozjeżdżamy sie po wielu zlotach a warto być może sie jeszcze raz spotkać.PozdroDyzio Jak nie, jak tak? :wink: :lapagora: To co? Gdzie i kiedy montujemy imprezownię. Wg mnie wybirzemy coś innego niż Łęczyca, no chyba że powtórka z rozrywki :split: :split: :split: :split: :woot: :) :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Wszystko mozna......byle z wolna i ostrożna.Ja bardzo chetnie,nawet w Łęczycy.(noga Pawłowi całkiem juz wydobrzała) :wink: Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2003 No Panowie, nie było mnie tam wtedy ale chyba najwyższy czas wypić browca ze Wschodem, Zachodem, Północą i Środkiem (bo z Południem już wypiłem). Ustalajcie konkrety i dajcie znać Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Jest sporo czasu. Coś będzie trzeba we wrześniu skombinować - najlepiej pod koniec. Jak zakończenie sezonu, to zakończenie. Ta Łęczyca-bis to jest niezły pomysł, tylko może jakieś inne miejsce, niż ten cały Senator znajdziemy? Aha. Mam z tyłu Metzelera do wymiany, więc będzie trzeba go skończyć :twisted: Paweł! Szykuj się :twisted: Grzesiek, żartuję tylko, nie denerwuj się :lol: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Jest sporo czasu. Coś będzie trzeba we wrześniu skombinować - najlepiej pod koniec. Jak zakończenie sezonu, to zakończenie. Ta Łęczyca-bis to jest niezły pomysł, tylko może jakieś inne miejsce, niż ten cały Senator znajdziemy? Aha. Mam z tyłu Metzelera do wymiany, więc będzie trzeba go skończyć :twisted: Paweł! Szykuj się :twisted: Grzesiek, żartuję tylko, nie denerwuj się :lol: pzdr zabierz tez ze soba niezbedne czesci zamienne, co bys tym razem koleczko dokonczyl a nie znowu jakies znaki zapytania :wink: chetnie bym tez wpadl na "Leczyce 2", ale nie bede mial moto :) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Jest sporo czasu. Coś będzie trzeba we wrześniu skombinować - najlepiej pod koniec. Jak zakończenie sezonu, to zakończenie. Ta Łęczyca-bis to jest niezły pomysł, tylko może jakieś inne miejsce, niż ten cały Senator znajdziemy? Aha. Mam z tyłu Metzelera do wymiany, więc będzie trzeba go skończyć :twisted: Paweł! Szykuj się :twisted: Grzesiek, żartuję tylko, nie denerwuj się :lol: pzdr Ja oczywiście jestem za - a dlaczego nie Senator ??- tam było fajnie - tylko troche mało miejsca juz wtedy zabrakło łóżek a wydaje mi sie ze teraz przyjedzie większa ekipa czyli do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2003 A jest poza Senatorem jeszcze jakaś noclegownia w Łęczycy :?: :wink: :) Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2003 prponuję na pocżatek 30 sierpnia u mnie w garażu - preludium do wyjadu do domu dziecka. http://forum.motocyklistow.swiata.pl/viewt...p?p=78205#78205 Pozdro, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamin Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Odgrzewam temat - przeca to 10 km. odemnie. Nie byłem bo - nie miałem internetu, nie było mnie na forum, motor miałem - nie wiedziałem... A dlaczego nie można tego powtórzyć? Łęczyca jako miejsce docelowe, jest nowy hotel, ale blisko Łęczycy są ciekawe miejsca, Leźnica Wielka - zalew z wypożyczalnią sprzętu - 15 kilometrów od Łęczycy, czy Uniejów o którym ostatnio głośno w całej Polsce - 25 km. Mamy na forum rodowitego łęczycaka [ nie powiem kto, może się sam ujawni] gdyby chciał, mógłby się zająć sprawami organizacyjnymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi