Skocz do zawartości

Śladami Boruty - spotkanie Wschód-Zachód 3-4 maja ;)

Dominik Szymański
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 miesiące temu...

Hej!

Panie i panowie właśnie sie troche rozmarzyłem i przypomniałem sobie to spotkanie, które było jednym z moich najfajniejszych przygód motocyklowych w tym roku. Chciałbym osobiście to powtórzyć, może na koniec sezonu :?: Nie wiem jak reszta forumowiczów. Ale sie za wami troche stęskiiłem, a jesienia i zimą pozostanie tylko kontakt na forum. Wszyscy rozjeżdżamy sie po wielu zlotach a warto być może sie jeszcze raz spotkać.

Pozdro

Dyzio

• Administrator
Hej!

Panie i panowie właśnie sie troche rozmarzyłem i przypomniałem sobie to spotkanie, które było jednym z moich najfajniejszych przygód motocyklowych w tym roku. Chciałbym osobiście to powtórzyć, może na koniec sezonu :?:  Nie wiem jak reszta forumowiczów. Ale sie za wami troche stęskiiłem, a jesienia i zimą pozostanie tylko kontakt na forum. Wszyscy rozjeżdżamy sie po wielu zlotach a warto być może sie jeszcze raz spotkać.

Pozdro

Dyzio

Jak nie, jak tak? :wink: :lapagora:

To co? Gdzie i kiedy montujemy imprezownię. Wg mnie wybirzemy coś innego niż Łęczyca, no chyba że powtórka z rozrywki :split: :split: :split: :split: :woot: :) :P :P

No Panowie, nie było mnie tam wtedy ale chyba najwyższy czas wypić browca ze Wschodem, Zachodem, Północą i Środkiem (bo z Południem już wypiłem). Ustalajcie konkrety i dajcie znać

SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE...

• Administrator

Jest sporo czasu. Coś będzie trzeba we wrześniu skombinować - najlepiej pod koniec.

Jak zakończenie sezonu, to zakończenie.

Ta Łęczyca-bis to jest niezły pomysł, tylko może jakieś inne miejsce, niż ten cały Senator znajdziemy?

Aha. Mam z tyłu Metzelera do wymiany, więc będzie trzeba go skończyć :twisted: Paweł! Szykuj się :twisted:

Grzesiek, żartuję tylko, nie denerwuj się :lol:

pzdr

Jest sporo czasu. Coś będzie trzeba we wrześniu skombinować - najlepiej pod koniec.  

Ta Łęczyca-bis to jest niezły pomysł, tylko może jakieś inne miejsce, niż ten cały Senator znajdziemy?  

Aha. Mam z tyłu Metzelera do wymiany, więc będzie trzeba go skończyć  :twisted: Paweł! Szykuj się :twisted:  

Grzesiek, żartuję tylko,  nie denerwuj się  :lol:  

pzdr

zabierz tez ze soba niezbedne czesci zamienne, co bys tym razem koleczko dokonczyl a nie znowu jakies znaki zapytania :wink:

chetnie bym tez wpadl na "Leczyce 2", ale nie bede mial moto :)

pozdr

Aha. Mam z tyłu Metzelera do wymiany, więc będzie trzeba go skończyć  :twisted: Paweł! Szykuj się :twisted:  

Grzesiek, żartuję tylko,  nie denerwuj się  :lol:  

pzdr

Ja oczywiście jestem za - a dlaczego nie Senator ??- tam było fajnie - tylko troche mało miejsca juz wtedy zabrakło łóżek a wydaje mi sie ze teraz przyjedzie większa ekipa

czyli do zobaczenia

• 6 lat później...

Odgrzewam temat - przeca to 10 km. odemnie. Nie byłem bo - nie miałem internetu, nie było mnie na forum, motor miałem - nie wiedziałem... A dlaczego nie można tego powtórzyć? Łęczyca jako miejsce docelowe, jest nowy hotel, ale blisko Łęczycy są ciekawe miejsca, Leźnica Wielka - zalew z wypożyczalnią sprzętu - 15 kilometrów od Łęczycy, czy Uniejów o którym ostatnio głośno w całej Polsce - 25 km.

Mamy na forum rodowitego łęczycaka [ nie powiem kto, może się sam ujawni] gdyby chciał, mógłby się zająć sprawami organizacyjnymi.