ABG Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Jak wiecie temat pierwszego motocykla zostaje poruszany na forum niemal co drugi dzień. Dlaczego nikt nie radzi nikomu wymienionej w temacie Cagivy?Patrzyłem na ceny - 15999 zł. Nawet taniej niż GS i technologia też nie ta.Coś nie tak z tym moto? Miał ktoś styczność. Bo jak widać często się pojawia w tematach..."aaa nie GS, za bardzo oklepany"...no to jest alternatywa jak się patrzy - Cagiva.W wyszukiwarce tylko raz było o niej wspomiane... :D jest ktoś od tego motocykla na forum czy nie, może chociaż ktoś kto się śmignął ze dwa razy? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dee Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 bo włoszczyzna to jest dobra w zupie :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 7 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 No i co??? Nikt mi nic nie powie??? bo włoszczyzna to jest dobra w zupie no ta, może coś więcej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 No i co??? Nikt mi nic nie powie??? bo włoszczyzna to jest dobra w zupie no ta' date=' może coś więcej ;)[/quote'] a to nie wystarczy? miałem włocha raz... i NIGDY więcej. pytanie: wolisz jezdzic czy naprawiac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 a to nie wystarczy? miałem włocha raz... i NIGDY więcej. pytanie: wolisz jezdzic czy naprawiac? Polski Fiat jest jego dobrym przykladnem :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 7 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Polski Fiat jest jego dobrym przykladnem :-D Ta...i Ferrari...i Lamborgini... ;) Ale co z tą Cagivą???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Nietypowa maszyna zawsze będzie droższa w realnej eksploatacji, o glebach i ich skutkach nie wspominając...To już lepiej za tą kasę kupić XT600 w dobrym stanie, lub innego singla z gatunku częściej spotykanych, zatem tańszych w jeździe i łatwiejszych przy sprzedaży. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszm Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Równierz podpinam się do tematu, ponieważ interesuje mnie Cagiva tyle, że 600.W treści ogłoszenia, które znalazłem, napisane jest, że silnik jest identyczny jak w XT 600. Nie wiem czy to prawda, ale jeżeli tak, to nie powinno być problemów z częściami. Zaletą tego motocykla jest na pewno nie bagatelne wyposażenie takie jak: Zawiecha przednia Upside down Marzochii ,tył Sachs, heble Brembo. Niestety jest to dość egzotyczna marka na naszym rynku, więc może być problem... :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik.vx800 Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 witam ;) Niestety jest to dość egzotyczna marka na naszym rynku' date=' więc może być problem...[/quote']no i właśnie ta egzotyczność może okazać się kłopotliwa w razie usterki czy gleby(trudniej dostęone części), może też być trudniej sprzedać takie motoale za to dla indywidualistów jest to ciekawa opcja, bo na pewno są to motocykle mniej u nas rozpowszechnionePOZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 ja mam wlocha i nie narzekam na awaryjnosc , jedynie z czesciami jest lekki przeje*b . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszm Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 jedynie z czesciami jest lekki przeje*b . No i właśnie puki co pod tym względem japończyki górują... Ale ostatnio mnie strasznie naszło na coś niejapońskiego i nie wiem, czy jednak się na coś "egzotycznego" nie skuszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 aLLyNapewno nie silnikowymi bo masz MinarelliAM6 czyli najpopularniejszy silnik w klasie 50cc ;) Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Miałem przyjemność siedzieć na takiej Cagivie i tylko tyle, moje odczuciaz tego posiedzenia :P są pozytywne, jest wygodniejsza od suzi i jakośtak w ogóle sprawia lepsze wrażenie. Za tą cenę kupił bym ją bez wachania ani kiwania ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Równierz podpinam się do tematu' date=' ponieważ interesuje mnie Cagiva tyle, że 600.W treści ogłoszenia, które znalazłem, napisane jest, że silnik jest identyczny jak w XT 600. Nie wiem czy to prawda, ale jeżeli tak, to nie powinno być problemów z częściami. Zaletą tego motocykla jest na pewno nie bagatelne wyposażenie takie jak: Zawiecha przednia Upside down Marzochii ,tył Sachs, heble Brembo. Niestety jest to dość egzotyczna marka na naszym rynku, więc może być problem... :roll:[/quote'] I o to chodzi czesto za nizsza cene masz full wyposazenie, do tego wszystko fajnie dopracowane. Szkoda ze u nas panuje opinia ze co wloskie to zle i sie zaraz popsuje. "Awful" moze miales jakiegos sprzeta 30 letniego, albo zakatowanego ze miales z nim takie problemy. Przeciez cagiva to nie romet, to normalna firma jak reszta japonczykow, ktorej u nas rozwoj blokuja takie stereotypy "sie psuje", "nie ma czesci", "beda z tym same problemy" wypowiadane czesto przez osoby nie majace nigdy stycznosci z wloskimi sprzetami ! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Części są już prawie do każdego sprzęta.Wystarczy poczytać ostatnie strony Gieldy Motocyklowej.Naprawde niema już problemów z częściami do tych popularniejszych wloskich marek.O Bimocie i MV Aguście nie wpominam,ale to abstrakcja ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi