cypherius Opublikowano 16 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2003 mozna prosic linka do tych skanow ? albo na mail : [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 16 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2003 Ja też poprosze [email protected]a tak w ogóle to troche bez sensu jest jechać komarkiem do iraku :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 16 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2003 gdybym mogl takze prosic : [email protected] :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 16 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2003 Ja też poprosze [email protected]a tak w ogóle to troche bez sensu jest jechać komarkiem do iraku :lol: Bez sensu ???? Ty wiesz co ty mówisz ?? Przecież to jest przygoda na całe życie. Nasza jazda po swojej miejscwości jest bardziej bez sensu :? Ja też poprosze skana [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 16 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2003 Już zmniejszyłem skany artykułu i wysłałem wszystkim chętnym. Jak ktoś ma możliwość, niech wrzuci gdzieś na serwer, żeby wszyscy mogli przeczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 16 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2003 Pierwsza wiadomość poszła bez załącznika, sorrki wielkie, już się poprawiłem i wysłałem tym razem tak jak trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 16 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2003 big thx! Zaraz zabieram sie do lektury... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 18 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2003 ogolnie jak mialem kiedys jawe to zdobylem sie na podroz 80 kilometrowa i jawa ani raz mnie nie zawiodla . . . z tym ze jak kiedys odwiedzialem kumpla w miejscowosci lezacej 9 km od mojego miasta i tam mi totlanie sie sypnela . . . kumpel holowal mnie simkiem co skonczylo sie zaliczeniem gleby - co najgorsze przed samym moim domem . . . ale teraz takie rzeczy wspomina sie z usmieszkiem na twarzy : ) pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kołpak Opublikowano 19 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2003 ja tesz tego skana poprosze [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 19 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2003 Przeczytałem i jestem pod wrażeniem. Niezła traska. Wspomnienia na całe życie. PS. Niezłe z nich typy--traktorem w trase :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 19 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2003 [email protected] Moglbys mi ukasz wysłać ten artykuł? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QooBooS Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Witam Mam problem otóż: Mam zamiar kupić tą Aprilię: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=56237481 chcę to zrobić tak:Za około tydzień jedziemy nad morze (samochodem) do Lubiatowa :-) Aprilia jest w miejscowości: Dobre miasto oddalone jest od Lubiatowa o ok. 260 km. W związku z tym że nie znam tej Aprili (wcześniej jeździłem na Simsonie) boje się jechać taki kawał - wiem że dal tych którzy jeździli na komarkach do Iraku to przyjemność na takim moto taka odległość ale ja jestem pełen obaw. Proszę doradźcie mi co mam robić! :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Ja te chcesz. [email protected] Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 po pierwsze nieiwesz dokladnie czy ja kupisz. Ale szczeze to odradzam takiej trasy nowo poznanym moto. Ja sam wiem ze jak sie przesiadlem z simka na aprilie to byla duuza roznica chocby w pozycji jakiej siedzisz. Za jakies 15 min wszystkio bedzie Cie bolalo potem sie przyzwyczaisz ale pierwszy raz bedziesz wyczerpany. Po 2 mzoesz kupic moto nieprzetestujesz i Ci sie rozwali w trasie i co wtedy zrobisz.? Od domu daleko a w sumie pewnie nieznasz sie na apriliach nieiwesz jakie klucze poczebne itd. Ogulem ja bym odradzal nowo zakupionym moto tyle jechac. Ogulem jesli jedziecie nad to morze to moze :-D pozyczcie od kogos przyczepke albo cos w tym stylu i w drodze powrotnej zajedziecie ogladniecie itd. albo jelsi CI sie spieszy to jak bedziesz jechal do to ogladniesz i najwyzej kupisz a odbiezesz jak bedziesz wracal: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyhoo Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Moja najdłuższa trasa to 20 km w jedną strone, jak na razie:D i obeszlo sie bez zadnej awarii simsonek po remoncie idzie jak glupi:D a nie zmienialem na 60 ccm:D ale zmienie:D a w środe jade z 2 kolegami (simsony) na 2 dni nad jeziorko (40 km w jedna strone) mam nadzieje, ze nie bedzie zadnych awarii:P pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi