alfonso Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Można by sie zgadać na jakiś zlocik w fajne miejsce. A we wschodniej części Polski jest ich sporo. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur-ntv Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Proponuje wiec zglaszac propozycje miejsc w ktorych moglibysmy sie spotkac. Moze ustalimy miejsce takie aby wszyscy mieli mniej wiecej po rowno km, albo znajdziemy takie naprawde wyjatkowe i malownicze gdzie mozna by zostac na noc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Łomża. Bardzo chętnie pośmigam w jakieś traski ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur-ntv Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Wowo napisz czym smigasz, jak dlugo itp. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_87 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Jakiś zlot bardzo dobry pomysł w naszym regionie nie ma ich zbyt wiele a jeśli już są to raczej niezbyt udane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 Artur-ntv napisał:Wowo napisz czym smigasz, jak dlugo itp. Pozdrawiam Obecnie SRAD 750 2001r i 50" Yamahy 2002r. ;) W zasadzie Yamahą to 3 sezony już będzie. W tym sezonie była CBR F2, którą we wrzesniu zmieniłem na obecnego Srada. Tak więc na poważnym sprzęcie dopiero 1 sezon (około 8tys km) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur-ntv Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Moze to ciut za wczesnie, ale.... ktos z Was sie moze orientuje, czy w tym roku bedzie zorganizowana wystawa motocyklowa we Wlókniarzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoTroll Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Białystok wita;)Zawsze chetny na dłuższe wojaże!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usul Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Kurcze szybko sie mnozymy,trzeba chyba jakis wspolny przejazd podlasiakow w sezonie zaplanowac :) Co Wy na to ??Przejazd, a nastepnie np. do Pubu pogadac, pozanc sie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_87 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Moze to ciut za wczesnie, ale.... ktos z Was sie moze orientuje, czy w tym roku bedzie zorganizowana wystawa motocyklowa we Wlókniarzu? Pewnie jak prawie co roku będzie, ale co z tego skoro nie ma na niej co oglądać. Zawsze te same maszyny i praktycznie, żadnych akcesoriów i ubiorów. Ja osobiście pewnie się przejdę z racji tego, że Włókniarz jest oddalony od mojego domu o ok 2 min drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toomkk Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 no i ja jeszcze Suwałki to nie podlasie ale blisko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur-ntv Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 no i ja jeszcze Suwałki to nie podlasie ale blisko :) Moze i nie Podlasie, ale od jakiegos czasu wojewodztwo podlaskie wiec zapraszamy w nasze szeregi. MotoTroll napisz dwa sloa o sobie, czym jezdzisz, od jak dawna itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoTroll Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Arturze spotkalismy sie kilka razy;)Ja latam AFRIKĄ taka zieloną!!Pamietasz jak nakreciłes mnie z "zatartym NTV" w Siemiatyczach???? A coz o sobie?? :) MOTOCYKLE MOTOCYKLE I MOTOCYKLE CHCIAŁBYM O NICH WSZYSTKO WIEDZIEC ALE MAM KŁOPOTY ZE ŹRÓDŁEM!!CO DO SPOTKANIA PODLASIAN TO BARDZO DOBRY POMYSŁ!!JA JESTEM NAWET ZA ZIMOWYM SPOTKANIEM!!! PODLASKI ZLOT SŁONI;) JEZELI MACIE OCHOTE SIE MAŁĄ JAZDE TO PISZCIE!! POZDRAWIAM!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur-ntv Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Czy mamy przyjemnosc z A. Talibskim? O jakim zatartym NTV mowisz? Te motocykle sie przeciez nie do zajzdzenia :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoTroll Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 A.Talipski PRZYJEMNOSC PO MOJEJ STRONIE!!:)Co do NTV!!! to chodziło mi o DEAUVILLA, nie ma co wnikac ale pamietam jak mi "wkrecałeś" ze silnik sie zatarł po jakims smiesznym przebiegu!! Co myslisz o zimowym spotkaniu podlaskich motocyklistów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi