embe Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Przyszły chłody, z nimi ślizgawice. Uważajcie na siebie, tymbardziej teraz, bo 100km/h w samochodzie nikomu chyba nie jest obce. http://acn.waw.pl/moto/glupoty/525vs940.mpg pees: To były czasy, gdy Top Gear jeszcze coś znaczył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Źle wyprofilowany zakręt + 90km/h + gołoledź = mój avatar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 15 km/h, lekki łuk, ubity śnieg na drodze i poleciałem na krawężnik :D Szczęście w nieszczęściu tylko felga zniszczona, ale alu więc jestem jakieś 700 PLN w plecy ;) Trzeba uważać!!!! Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Ford Mondeo, remont generalny, nowy lakier.Kasacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Chcecie to Was zasypię takimi przykładami... "Panie wyglądało na mokre a to sam lód był 8O " Swego czasu przeleciałem na drugą stronę autostrady przy 120. Od tego czasu polecam awaryjne przyhamowania na prostej celem sprawdzenia przyczepności. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mur.doc Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Icea, napisz coś więcej o tym co zrobiłeś z mondeo? :D Ja mam kat. B 2 lata i jak narazie nawet stłuczki ;) Najbliżej byłem rok temu - wracałem w nocy od kumpla mieszkającego na zadupiu leśną dróżką. Brałem właśnie dość ostry lewy zakręt z prędkością... hmm, "niedostosowaną do warunków panujących na drodze". W połowie zakrętu pojawiły się głębokie, pozamarzane koleiny ze śniegu. Wpadłem w nie wszystkimi kołami, więc myśle - luzik, pojadę jak po szynach. Byłem jednak w błędzie. Przód wyleciał z kolein na zewnątrz, któreś tylne koło zostało.... Natychmiastowa akcja ratunkowa (kiera opór w lewo, gaz do dechy, rękaw) pozwoliła zatrzymać się po długim ślizgu w poprzek drogi, przodem na zewnątrz zakrętu, metr od poważnie wyglądającego drzewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 to "Fifth gear" a nie top gear. angielski, półgodzinny konkurent "Top gear'a" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 to "Fifth gear" a nie top gear. angielski, półgodzinny konkurent "Top gear'a"Wyprzedziłeś mnie ;) Usz Ty... Ale ten filmik chyba z zimą niewiele ma wspólnego, dawniej na www.mpwr.prv.pl było kilka osrtych filmików zimowych, ale zmienili serwer i nima :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 No właśnie dlatego na gwiazde sam sobie sprawiam prezenta 126p lub 125p do zakatowanie poćwiczenia poślizgów itp na lodzie i śniegu tylko jest jeden problem ... tej zimy śnieg leżał około 3 dni raz 1 i raz przetrwał 2dni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 8 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 to "Fifth gear" a nie top gear. angielski, półgodzinny konkurent "Top gear'a"...a jednak TopGear :buttrock: Nie wiem skąd wziąłeś FifGir Michale... pan Tiff występował w tamtych czasach jak najbardziej w TopGirze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Czolem! Nie moge sciagnac... Nie ma pliku na serwie.CO jest? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 upieram się przy fif gir. oglądałem nawet ten odcinek na TVNTurbo. potem pokazywali efekty uderzenia w bandę smartem i chyba corsą, obydwa rozpędzone do 100kmh. Fifth Gear. Hi Five :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 9 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Pliku nie ma, bom usunął. Temat się zestarzał i przedawnił i w ogóle...zima już przechodzi, także tematy ślizkości mogą znikać :) Chcesz obaczyć ten krasztest? A to odcinek świeży w takim razie. Chciałem zabłysnąć, a tu masz :mrgreen: Pamiętam, jak pan dżeremi i Tiff razem działali w topgirze...stąd me zaniepokojenie. pees: panie Michale, żyjesz jakoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 trzymam się :), dziękuję panie Michale. o andrzja jestem coraz mniej zazdrosny, zrozumiałem, ze nie ma dla mnie miejsca pomiędzy wami, i co najwyżej moge liczyć na waszą szczerą i głęboką przyjaźń. na zdjęciu wyglądacie pięknie :-). moto na razie nie do końca sprawne, ale mam nadzieje na kulikowisko kacapem przyjechać. bierz greeda i przyjeżdżajcie ścierwem - pokręcimy bączki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi