Paweł W Opublikowano 27 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 Witam Dziekuje wszystkim za odpowedz ja nim będe jeździł razej po ostrych terenach i troche na torach chce kupić nową maszyne lub jeśli fundusze niepozwolą to max. 2 letnią co byloby najlepsze jak bym kupował nawą? a co byłoby najlepsze jak bym kupował max 2 letnią??? co myślicie o jakieś Husqvarnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 Ja bym onie kupił nigdy nowej, bo motor zaraz po pierwszej jeździe strasznie traci na wartości. Kup sobie coś rocznego lub dwu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 Rozmawiałem z owiele bardziej doswiadczonym człowiekiem niz Ty i Twoi szanowni koledzy. tak a z kim z twoim kolegą??? ja rozmawiałem z zawodnikami, i jakoś nikt nie bluzga na kx, z kolei na rm narzekają. Za czasów jak żelaznej kurtyny mój tata latał KTM , ale kupił go przez przypadek bo to była lepsza oferta ale jechał po właśnie KX bo naprawde polecali ten motor zawodnicy latający na zachodzie a wtedy z czesciami nie łyło tak łatwo jak dziś wiec nikt by na sypiacym sie moto nie jeździł więc to że 1 czy 2 sie sypneła skrzynia to nie znaczy ze to hu****y motor wiec poznaj wpierw opinie bardziej doświadczonych ludzi i wtedy mozesz sobie wyrobic jakies zdanie a nie wprowadzasz w błąd innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł W Opublikowano 27 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 Aha czyli zdecydowałem ze kuuje używanego max 2 letniego tylko teraz który narazie zastanawiam który wybrać kx i yz co myślicie o crosach ktm'a i Husqvarny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 yz co myślicie o crosach ktm'a i Husqvarny? KTM jak najbardziej. Jak ja bym miał kupywać crosówke za taką kase to wziołbym RMZ 250 lub KX 250F z 2005 roku.Z 2T najlepiej jeździ mi sie SXem. Najelpeij jkabyś pojeżdził i sam zobaczyl jaki motocykl najbarziej Ci sie podoba i z którym najlepiej sie dogadujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 Piszesz że jesteś początkujący i odrazu chcesz kupić coś bardzo mocnego.Troche mi to przypomina świeżo upieczonych amatorów szlifierek,którzy wchodzą do salonu i chcą tylko taki,który ''pojedzie 300''.Może na początek coś słabszego,aby się poduczyć i ewentualnie potem zamienisz na coś mocniejszego ;)Chyba nie chcesz pierwszej jazdy na drzewie skończyć. Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 Jak dla mnie w 100% Twoje oczekiwania spelnia WR250f. MOcy Ci napewno nie zabraknie, w najbardziej ostrym terenie nawet nie masz na co narzekac no i na torze dasz rade polatac! AHa i to wszystko z homologacja i ze swiatlami (gwarantuje Ci ze czasem sie przydają) . Szukaj jakiejs z rozruszniekiem bo czasem sa problemy z paleniem, no i jak poprzednicy pisali nowki nie ma co bo szybko straci na wartosci...BTW. Jakimi sprzetami miales przyjemnosc jezdzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł W Opublikowano 27 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 Na wr250f niemam tyle pieniędzy chyba sie zdecyduje na jakiegoś 2-sówa 125cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 Na wr250f niemam tyle pieniędzy chyba sie zdecyduje na jakiegoś 2-sówa 125cma myslisz ze 2t z 2004 roku jest tanszy od wr 250f z 2002-2003 ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł W Opublikowano 27 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 A jak myślicie będzie sie opłacało kupić tą wr250f http://www.motoscout24.autoscout24.de/Publ...x?id=bbkiobrggz lub to kx http://www.motoscout24.autoscout24.de/Publ...x?id=bbkwiogizd w takich cenach???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 14 paczek kosztuje...tak opłaca się,jeszcze licz jeszcze transport do tej wr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 ale ta wr nie jest 2003 tylko 2001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 To zależy gdzie chcesz tym jeździć!!! Jeżeli tylko po torze i to cie interesuje to bierz takiego KX!!! Jeżeli chcesz pojeździć enduro a po torze tylko w niedzielke od święta to weź tą WR. Ja na dzień dzisiejszy kupiłbym na 100% tą Kawke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem [Zgłoś ten post do moderatora]A jak myślicie będzie sie opłacało kupić tą wr250f http://www.motoscout24.autoscout24.de/Publ...x?id=bbkiobrggz lub to kx http://www.motoscout24.autoscout24.de/Publ...x?id=bbkwiogizd w takich cenach???? KXFa tylko od 2005 roku bo te piersze były niedopracowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 KXFa tylko od 2005 roku bo te piersze były niedopracowane. A co w nich bylo nie tak ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi