Hamer Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Witam!Mój znajomy chce kupic GasGas'a EC 125 duzo pisze sie o tych sprzetach w gazetach ale czy naprawde sa one takie dobre czy to tylko fama? Bo trialówki sa bardzo dobre?? Pytanie w imieniu mojego kolegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adik Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Czytalem w SM ze GasGas FSE 450 to swietne enduro.. ale zdziwilem sie gdy przeczytalem ze ma wtrysk 8O Fajne by bylo cos takiego. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=33473& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Witam!Mój znajomy chce kupic GasGas'a EC 125 duzo pisze sie o tych sprzetach w gazetach ale czy naprawde sa one takie dobre czy to tylko fama? Bo trialówki sa bardzo dobre?? Pytanie w imieniu mojego kolegi to tylko fama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Jesli Lukasz Kedzierski poleca to myslr ze to jest naprawde dobry sprzet.W tescie bardzo dobrze wypadl. Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Z tego co wiem to ma naprawde zajebiste zawieszenie i ogólnie podoba mi się wykończenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Jesli Lukasz Kedzierski poleca to myslr ze to jest naprawde dobry sprzet. W tescie bardzo dobrze wypadl.BOZE MAKS:] JAK MU PLACA TO WSZYSTKO POWIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro-bubbaa Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 tylko ze do tego zawieszenia ohlins trzeba doplacic(chyba 10 tysi ale sprawdzcie) a jezeli chodzi o lukasza to z tego co wiem niestety nie przedluza umowy z gasem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 enduro-bubbaa jak kupujesz gas-gasa do doplacasz okolo 3 tys. Jesli chcesz je kupic w detalu to kosztuje okolo 12. eloelo Jesli wszystko byloby oplacone to po co czytac gazet bo moze zaraz napisza ze komar jest lepszym hard-enduro od ktm-a exc 125?? Po 2 to czym niby odstaje od najlepszych?? Wersja na ohlins-ach kosztuje 26tys zl. Masa 101kg, moc 37KM, bdb zawieszenie. Czego wiecej chciec?? Niska masa+bdb zawieszenie=super prowadzenie+dobry i mocny silnik= naprawde dobre enduro Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro-bubbaa Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 hahahahha :-D :-D :-D ale sie usmialem hehe :) wystarczy spojrzec ile razy gasy nie ukonczyly rajdow nie tylko w MP ale szczegolnie na six days !! pytasz sie czym odstaje np gas ec 125 od np exc 125 dobrze zrozumialem pytanie >?? np tym ze jak pogniesz wydech w exc to prostujesz go chwila moment a wydech w gasie jest z takiego materialu ze go albo wogole nie naprostujesz albo zrobisz to z wielkim trudem a takich mankamentow napewno jest WIELE !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Poza tym to składak z innych marek, jedna część od kawasaki, inna od ktma, inna od yamahy. Ja słyszałem że są awaryjne i mają wady fabryczne, poza tym części do tego jak już są to tylko nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 EnduroMax Ty za dużo czytasz a za mało masz doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 21 Listopada 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 hahahahha ale sie usmialem hehe wystarczy spojrzec ile razy gasy nie ukonczyly rajdow nie tylko w MP ale szczegolnie na six days !! Dokładnie, średnio co 2-3 motocykl nadawał się na śmieci po kilku godzinach jazdy... Jedyny przytomny to Łukasz Kurowski, który w miarę szybko wylogował się z tego niepewnego interesu i wybrał KTMa. Myślę, że czas niebawem zweryfikuje pewne opinie, a może włodarze PZM wyciągną jakieś wnioski, bo za chwilę mogą skończyć tak jak prezes Polskiego Związku Narciarskiego! pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Strzalek_tMasz racje. Doswiadczenia nie mam w jezdzie tym bardziej tym motocyklem. Ale wydawalo mi sie ze to co przeczytam w gazetach uwazanych za dobre jest prawda.... :roll: Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 21 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Z tego co sie orientuje to wiem ze ATV z GG maja wade fabryczna a enduro nie maja jej... wiele moich znajomych poleca ten motocykl a tutaj nagle taka klapa...juz sam nie wime co myslec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi