sabestian Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Pewnie nawet w tych za 2-3 tysie szumiW tych właśnie szumi bardziej, bo są projektowane do wyścigów - a tam się nosi zatyczki do uszu i nie ma problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aranka_t Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 No wlasnie, a jak chcialam tanszy o takich wlasciwosciach to mi mowia "Tak to tylko w erze" :( :D :P Mozna zawsze obwiazac glowe bandazem elastycznym, to zawsze troche ciszej :P:):P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabestian Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Dzisiaj oglądałem Suomy i skubane jakością wykonania biją na głowę Nolana, Shoei i inne takie. Wyściółka taka milusia, ze hey. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 zobacz sobie kaski HJC na motostore.pl cos powinienes znalezc w rozsadnej cenie.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabestian Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 http://www.motopol.pl/shoei/Właśnie kupiłem tam shoei'a za 50% ceny sklepowej. Nie do pobicia. Jedyna wada, że szybki są bez antifoga i nie mają też pinów. Ale to można dokupić. Chyba najlżejsze kaski na rynku, wykonanie na 5+, leżą na głowie jak ulał. PS nie pracuję dla nich :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vfts Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Ma ktoś Lazera Speedog/Croco/Devil? Na allegro mozna tanio kupic bo juz za 290 ale czy warto czy lepiej dolozyc 100 i kupic podstawowy AGV albo Nitro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agniecha Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Za takie same pieniądze można kupic w sklepie. Polecałabym jednak LAZERA VERTIGO. np. REPLICE.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Za takie same pieniądze można kupic w sklepie. Polecałabym jednak LAZERA VERTIGO. np. REPLICE. O tak! Polecam gorąco! Aranka też się napewno pod tym podpisze :) I jeśli już to polecam dokonać zakupu u Pani Agnieszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 http://www.motopol.pl/shoei/Właśnie kupiłem tam shoei'a za 50% ceny sklepowej. Nie do pobicia. Jedyna wada, że szybki są bez antifoga i nie mają też pinów. Ale to można dokupić. Chyba najlżejsze kaski na rynku, wykonanie na 5+, leżą na głowie jak ulał. PS nie pracuję dla nich :) Ale to wszystkie te modele tak maja, czy ten ktory Ty kupiles?? Zastanawiam sie nad kaskiem SHOEI Z-ONE BLACK za 995zl na tej stronie. Warto go kupic za ta cene?? No i gdzie moglbym przeczytac jakas szersza specyfikacje tego modelu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabestian Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 Zastanawiam sie nad kaskiem SHOEI Z-ONE BLACK za 995zl na tej stronieWłaśnie ten sobie strzeliłem. Warto. A co do specyfikacji, to nic szcególnego w internecie nie znalazłem. Ale jest produkowany od chyba 2001 bez zmian, co dobrze świadczy - widocznie nie były potrzebne :) Jest następca Z-2, ale chyba niczym szczególnym się nie różni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 ja mam M.Roberta i z tego co sie orientowalem to jest najlepszy kask z tych najtanszych atestownych wiadomo ze to nie to co airoh czy shoei ale tez jest naprawde dobry i warty polecenia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszekm Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Witam!!Cóż moge dodać, wg mnie każdy ma swoje kryteria. Ja też dlugo marzylem i chorowałem na kaski firmowe typu AGV, Shark, Nolan. W końcu wybrałem sie na motobazar w stolicy i było już lepiej. Moim "łupem padł" SHUBERT PROFI, numeracji nie pamietam. Kask jest niepowiem dobry. dopasowałem go do siebie i oprucz noska ma wszystko czego chciałem, tzn wyjmowana podpinka ze srodka, oraz takie coś pod brode co deko wytłumia atmosfere w "jednostce dowodzenia" :-) jedyna wada jaka nie sposob nie zauważyć to halas jaki jest powyżej 120km/h. Być może jest to moje jedynie subiektywne odczucie (to moj pierwszy poważny kask) ale daje rade ta skorupa. Aha zapomialem dodać ze kosztował mnie 250PLN i ma wszystkie normy spełnione(tak jest napisane w środku ze spełnia)PS kupiłem go jako nowy, tak mi mowili... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meydey Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Szukam kasku szczekowego (z odpinana szczęką :) ) do 350zł. Mozecie cos polecic w tym przedziale? Kasku szuka mój (starszy) znajomy na motocykl zabytkowy. Ma kask CABERG Freedom, ale bardzo źle mu sie w nim jezdzi, poniewaz rozwija dosc duze prędkosci i zawiewa mu kask do góry i to nie jest wina rozmiaru, poniewaz ten kask dosc mocno go uciska w okolicach skronii. Chodzi mu tez o to, żeby ten kask pasował do motocykla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gothcrust Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 A czy ktoś miał do czynienia z firmą SIMPSON?http://www.simpsonraceproducts.com/ model Outlaw mi pasi, szkoda że juz nie ma modeli XX,Alien czy Rx-8. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szypeczek Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Ja mam CABERGA i bardzo go sobie chwalę - nowy też chyba będzie tej firmy, ale raczej z wyższej półki. No ale podobno każdy swoje chwali... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi