maniek_7 Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Ewentualnie, Airoha kupisz w Umie... sam tam kupowałem. zobacz na ich stronie www.uhma-bike.pl Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Uhma to partacze.......A centrum kasków jest na Marsa to Fakt a dojazd jest następujący.....Ty DeTe bedziesz pewnie jechał przez most siekierkowski' date=' więc musisz później skręcić w Ostrobramską i przejechać skrzyżowanie Grochowska /Płowiecka/Marsa/ Ostrobramska i po przejechaniu skrzyżowania zobaczysz po lewej stronie Kawasaki i centrum kasków żeby do nich dojechać musisz zawrócić na następnym skrzyżowaniu i się wrócić . Ot i cała trasa.[/quote'] Mam takie pytanko : duzy wybo kaskow tam maja , jakie firmy ?Warto polecic znajomym czy lepiej Berlin ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Araia mają chyba całą gamę, Airohów kilka modeli też widziałem ... ale w Berlinie na pewno wybór będzie dużo większy.PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Berlin Berlin uber allesJak masz okazję to wal do Berlina na pewno będzie większy wybór i lepsze cenyNp wczoraj przeglądałem ofertę Louis i mają w tej chwili niezłe przeceny na różne gratywww.louis.depolecam giga louisa w Berlinie Ja bylem i kupilem w Berlinie, ale nie bylem w Wawie , dlatego pytam czy jak znajomy bedzie czegos szukal powiedziec mu Wawa czy Berlin. Teraz juz Wiem ze warto machnac 2 razy tyle km i pojechac tam.Myslale ze u Was otwarli jakis salon z prawdziwego zdarzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Podales strone louisa (Damian1974) i sie wkurw.....Kupilem tam miesiac temu kask Shoeia XR-900 za 357 euro , a teraz jest za 260 eurasow.Za 369 mialbym XR1000 teraz.Ale takie prawo rynku.Buuuuuuuuuuuu :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DeTe Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Byłem w tym centrum i kupiłem sobie przyciemnianą szybkę. Ekstra sprawa! Nigdy mi się tak dobrze w ciągu dnia nie jeździło. Muszę ją jeszcze w nocy wypróbować, bo nie chce mi się za bardzo zamieniać tych szybek. Ale jeśli tylko macie okazję kupić taki bajerek to nawet się nie zastanawiajcie. Świetnie się jeździ. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Byłem w tym centrum i kupiłem sobie przyciemnianą szybkę. Ekstra sprawa! Nigdy mi się tak dobrze w ciągu dnia nie jeździło. Muszę ją jeszcze w nocy wypróbować' date=' bo nie chce mi się za bardzo zamieniać tych szybek. Ale jeśli tylko macie okazję kupić taki bajerek to nawet się nie zastanawiajcie. Świetnie się jeździ. Pozdrawiam.[/quote'] To juz CI moge powiedziec ze w nocy pozalujesz ze ja kupiles.Niestety w nocy i to jeszcze poza miastem nic nie widac przez taka szybke, a jak dostaniesz pooczach z przeciwka to juz wogole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DeTe Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Mam też zwykłą szybkę, więc nie ma problemu. Najwyżej ją wymienię. Pożyjemy, zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Też mam czarną szybkę (rzadko używam - tylko na krótkie latanie w dobrych warunkach pogodowych) i rzeczywiście - miło sie jeździ w słoneczne dni.Jednak deszcz, szarówka, zachmurzenie, wieczór, czy noc sprawiają, że czarna szybka jest beznadziejna. Do turystyki się nie nadaje, chyba ze ktoś wozi drugą ze sobą.PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OZ Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Berlin Berlin uber alles Jak masz okazję to wal do Berlina na pewno będzie większy wybór i lepsze ceny Np wczoraj przeglądałem ofertę Louis i mają w tej chwili niezłe przeceny na różne graty www.louis.de polecam giga louisa w Berlinie Byłem w Louisie jakieś dwa tygodnie temu. Rzeczywiście wybór kasków ogromny. Ceny nie wyższe niż u nas (jakby wziąć zwrot VAT na granicy to chyba nawet niższe - tylko nie wiem, czy na kaski jest VAT - podejrzewam, że tak). Tylko z tą ich stroną internetową trzeba trochę uważać. Jeżeli towar jest oznaczony jako dostępny od zaraz oznacza to, że mogą go zdobyć ( a więc na przykład ściągnąć z hurtowni) i wysłać w ciągu 2-3 dni. Niekoniecznie musi być w sklepowym magazynie. Przekonałem się na własnej skórze. Jeżeli ma sie coś upatrzonego z netu, najlepiej zadzwonić, upewnić się czy jest na miejscu i ewentualnie zaklepać. Cała obsługa mówi po angielsku, a jeden ze sprzedawców - Norbert ma chyba na imię - jak sama nazwa wskazuje po polsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2003 co jak co ale w uk sa niezle przeceny i tylko arai i suomy sie liczy .. naprawde zaje.. kask mozna znalesc przeceniony z 350f na jakies 160-180£ wiec warto a roznica tylko malowanie inne na nowy sezon WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macff Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Hej! po dlugich przymiarkach i sugestiach gostka w sklepie, zdecydowalem sie na AGV model Kinetic. Zaplacilem 850PLN. Co uwazacie o tym wyborze?Kask ma wbudowany antifog, ma moze ma ktos wrazenia z uzytkowania tego kasku - opinia o firmie jest bardzo dobra. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2003 NIe wiem jak Konetic ale moja dziewczyna kupila GP-1 , jezdzilem w nim kilka razy i szczerze mowiac bylem bardzo mile zaskoczony, wczesniej mialem nolana N81 i wszystko przemawialo za AGV.Cichy, nie parowal, super wentylacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macff Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2003 wlasnie parowanie szybki jest dla mnie najwazniesze. Jutro go przetestuje, to bede mial juz wlasne wrazenia, niestety nie dysponuje materialem porownawczym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2003 ... od razu' date=' jak tylko przywiozłem garnek ze sklepu do domu. 8)[/quote']no to czemu nie relkamowałeśmojej dziewczynie niedawno kupiłem Airoha Speedfightera wszystko było ładnie okaż do czau gdy taka ramka co przychodzi od spodu nie zaczęła pękać natychmiast oddałem (kupiłem w Poznaniu na Małeckiego) wysłali do Uhma w W-awie po trzech dniach dostałem nowiutkiten uszkodzony był używany ok 2 tygodniewymieniony ma też już ok 2 tygodnie narazie nic się nie dzieje i mam nadzieję że tak zostanieniestety tak nie zostało stało się znów to samo pękła ramkakask znów pojechał do Uhma w Warszawie niestety tym razem reklamacji nie uznano odpowiadając że uszkodzenie nastąpiło z winy użytkownika ale jak w tym moja wina że kask noszę na głowiena domiar złego odesłali kask z powrotem po otwarciu okazało się że ramka jest już w dwuch częściach i całkowicie oderwanaw Uhma Pan PIOTR UHMA (szczególnie na niego zwracam tu uwagę) powiedział że musieli to urwać aby wykonać zdjęcie uszkodzenia i przesłać ja do producentakasku nie wymienią ponadto ta ramka niewystępuje jako część zamienna i niemożna kupić takiej nowejnarazie zostałem z rozpierdzielonym kaskiem myślę co dalej zdziałać napewno gnojką tak tego nie popuszczę chyba wystąpie do sądu przeciwko nim byłem już u Rzecznika Praw Konsumenta dla niego sprawa jest oczywista wina leży po ich stronie namawiają mnie do złożenia pozwy przeciw nieuczciwemu sprzedawcy aby dać mu srogą nauczkęmuszę jeszcze sprawę przemyślećjadnak tak czy siak proszę zwracajcię uwagę na kask:AIROH SPEEDFIRE gorąco go niepolecam a już szczególnie z firmy UHMA od Pana Piotra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi